Лидл ::37::

• 68 993
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
дали в някой от магазините в Пловдив има още от възглавниците от миналата седмица , в кичука няма... Cry

# 316
  • Варна

Home raider
пак за мухъла
Скрит текст:
щом е толкова упорит,не се занимавай с друго,направо давай със SAVО-то,маха без търкане.Да,мирише гадно,избелва стените,но маха гадината без грешка Peace
Момичета,за какво го ползвате този масажор...Whistling Mr. Green

# 317

Направо ме разочарова тоя кефир, а с такава лакомия награбих няколко опаковки, щото ми се видяха малки. Пък знам как унищожавах литрови. Няма нищо общо с кефира, просто си е плодово млекце. Вкусно е, да, но защо са го нарекли кефир? newsm78 Заблуждават....... Cry

# 318

Направо ме разочарова тоя кефир, а с такава лакомия награбих няколко опаковки, щото ми се видяха малки. Пък знам как унищожавах литрови. Няма нищо общо с кефира, просто си е плодово млекце. Вкусно е, да, но защо са го нарекли кефир? newsm78 Заблуждават....... Cry

А, мерси, аз тогава няма да си взема. Аз обичам кефир, но не харесвам плодово мляко. И киселото мляко си го ям натюр, не обичам добавки към него.

# 319

Момичета,за какво го ползвате този масажор...Whistling Mr. Green

Blush ми вибрира, масажира...  Blush как да ти кажа  Blush Blush Blush мачкаме си гръбчетата с него  hahaha викаме му галено вибратор  Joy

# 320
  • Варна
мхм..значи става за това,за което си мислех Laughing Joy

# 321
  • София
Гледам коментирате чопърите на Силвър крест. Аз имам белия от промоцията през лятото. Той е 260 вата. Имам и чопър+пасатор, той май беше 300 вата. И двата са страхотни. Цяло лято ги мъча с лед за коктейли. Дайкирито го правя директно в купата. Сега по Коледа си купих пак чопър от Лидл, пак е Силвър Крест, но на кутията пише дизайн едишън и е различен модел. Доста по-тежка е частта, където е моторчето, а ножовете са по-дебели и са на рзлична височина. И освен това е доста по-мощен 400 вата. Той направо е звяр. Снощи имаше около 15-20 бройки в Лидл Младост 3.
От разпродажбата изкупих фолиото за ламиниране намалено от 7 на 3лв. newsm44

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 22:43 от missmarina

# 322
 На каква цена е този чопър ,защо не си спомням такъв да е имало преди  /650  W  е супер/?

Аз още не съм взела кефир ,има гъбка и правя ,но и него не го знам дали е такъв какъвто трябва/от месец съм я оставила да почива гъбата ,щото беше им се заредил хладилника с буркани .. на склад за кефир беше замязал./ Ще ми се като направя да го пробва някой пил истински кефир и да сподели мнение.Доколкото четох кефира продаван по магазините /дори и в Русия/ се прави със закваска или нещо подобно ,а не с гъба директно.

# 323
  • Sofia
този с гъбата е най-истински и вкусен,разбира се ако прясното мляко е истинско

# 324
Разпродажба само един път ли има годишно?

# 325
  • София
Гледам коментирате чопърите на Силвър крест. Аз имам белия от промоцията през лятото. Той е 260 вата. Имам и чопър+пасатор, той май беше 300 вата. И двата са страхотни. Цяло лято ги мъча с лед за коктейли. Дайкирито го правя директно в купата. Сега по Коледа си купих пак чопър от Лидл, пак е Силвър Крест, но на кутията пише дизайн едишън и е различен модел. Доста по-тежка е частта, където е моторчето, а ножовете са по-дебели и са на рзлична височина. И освен това е доста по-мощен 650 вата. Той направо е звяр. Снощи имаше около 15-20 бройки в Лидл Младост 3.

МОже ли някаква снимка на този 650-ватов чопър?

# 326
 Като го сложих гъбката в биволско и си стана гъсто като подквасено.
/Трудно се намира истинско ,не разредено с водица /която пък аз веднага усещам,щото като малка и на двете села бабите и дядовците ми имаха животни/крави ,овце и кози/. И другото ми изискване към млякото /домашно /е да не смърди на обор.
 Някой да ми каже -има ли мляко в пликче или пак са спрали да зареждат?

# 327
  • София
Гледам коментирате чопърите на Силвър крест. Аз имам белия от промоцията през лятото. Той е 260 вата. Имам и чопър+пасатор, той май беше 300 вата. И двата са страхотни. Цяло лято ги мъча с лед за коктейли. Дайкирито го правя директно в купата. Сега по Коледа си купих пак чопър от Лидл, пак е Силвър Крест, но на кутията пише дизайн едишън и е различен модел. Доста по-тежка е частта, където е моторчето, а ножовете са по-дебели и са на рзлична височина. И освен това е доста по-мощен 650 вата. Той направо е звяр. Снощи имаше около 15-20 бройки в Лидл Младост 3.

МОже ли някаква снимка на този 650-ватов чопър?
Объркала съм кутията, не е 650 а е 400 вата, но е много мощен. Намерих снимка в нета, че в нашия сайт не мога. Преди имаше всички продукти, независимо дали са в брошурата
http://www.lidl.de/media/product/0/1/0/0/6/9/2/silvercrest-multi … rkleinerer--3.jpg

# 328
  • София
Момичета, а някоя в София виждала ли е подрафтовите кошници? Отидох на 9-и вечерта в Младост-4 с надежда, но нямаше нищо - половината от стоките от брошурата ги нямаше. Така и не намерих някойд а попитам... И се чудех дали ако отида в новия Лидл, който направиха до ХИТ-а утре може да има останало нещичко...

# 329
  • Sofia
някой купи ли си уреда за парна баня,как е....

Общи условия

Активация на акаунт