Лидл ::37::

• 69 015
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
А отзиви за шиатсу масажиращата възглавничка има ли?

# 301
Който ечел внимателно темата -е чел, а такива като мен дето са чели ама недочели - си купиха препарат п/в мухъл,  който за нищо не става.
Дайте идеи сега за какво да го ползвам този Baufix?

Не го ли хвалеха този пепарат?

Някой беше писал назад в темата, че след като се напръска трябвало да се търка докато се махне черното. Мухала е гъбичка, която се разнася при търкане. Следващия път като излезе мухъл черното ще е на по-голяма площ. Аз пръскам със Саво, не търкам, изчезва петното, боята не се разваля и след време като излезе пак петното е толкова голямо колкото първия път.  Peace

# 302

Скрит текст:
Имам понякога черни петна по плочките в банята и махам с това http://magazinatuvas.com/shop/index.php?dispatch=products.view&a … ;product_id=30042 .Направо отмива ,но се работи с ръкавици ,а според мен и маска не е лошо да се сложи.Няма хлор в него, но си е киселина.
 Най-много за левче съм го купувала. Досега никой друг препарат не е бил толкова ефективен.
  Съдържа солна киселина ,пише ,че разяжда метал ,мозайки и цимент.Пазя да не попада ввъ фугите или бързо отмивам.
 Парадокса е,че измих мивката в кухнята алпака до блясък без да я повредя.
 Но порвтарям работя бързо/Свекърва ми повреди алпаката на село /беше има няма на 1месец с обикновен кислол,казах й че мия с него и тя пробвала,но какво е правила идея нямам/цялата е сива и без блясък/.
 Доста оспамих ,извинявам се. 

# 303
  • София
Който ечел внимателно темата -е чел, а такива като мен дето са чели ама недочели - си купиха препарат п/в мухъл,  който за нищо не става.

Някой беше писал назад в темата, че след като се напръска трябвало да се търка докато се махне черното. Мухала е гъбичка, която се разнася при търкане. Следващия път като излезе мухъл черното ще е на по-голяма площ. Аз пръскам със Саво, не търкам, изчезва петното, боята не се разваля и след време като излезе пак петното е толкова голямо колкото първия път.  Peace
И с търкане не става - опитах на едно петънце и не се махна. Ще измия банята с него.  Може пък в мокри помецения да е ефективен.

# 304
  • Варна
Боята се разваля от Саво-то.Писала съм по-назад,моята спалня е лилава и става на светлосини петна от него.Мисля че не влияе на жълто.

# 305
  • София
Ами като се пръска повече пъти със Саво на едно и също място боята пада. Много ми мирише това Саво и исках да го заменя, но уви  неуспешно.

# 306
  • Пловдив
Който ечел внимателно темата -е чел, а такива като мен дето са чели ама недочели - си купиха препарат п/в мухъл,  който за нищо не става.

Моля някой да каже в крайна сметка този препарат против мухъл от ЛИДЛ става ли или не ,защото мисля довечера да ходя да купувам ?
Иначе и аз ползвам този оранжевия препарат от 1,00 лев,ама само за плочките долу ! Всяко едно петънце почиства !

# 307
 Къде другаде имате мухъл !? Аз само долу и то ако не се остави отворена банята /децата забравят/.

# 308
  • Варна
Моля някой да каже в крайна сметка този препарат против мухъл от ЛИДЛ става ли или не ,защото мисля довечера да ходя да купувам ?
Ами при нас супер мухлясала стена и част от таван се изчисти и стана като току що боядисано. НЕ знам защо при форумката писала последна не се е получило. И не, после не излиза на по-голяма площ. Появи се малко черно по тавана след 2-3 седмици, изчистихме и него и това беше. Говоря за миналата зима, тази година още нямаме мухъл и не съм го пробвала, но не вярвам партидата да е дефектна. Просто трябва да се спазват указанията и да се търка след нанасяне, не изчезва черното от самосебе си, както ако ползваш белина.

# 309
Може да е спам  Embarassed, ама да кажа и аз - мухъл (под тапети) съм махала успешно с препарат п/в мухъл на Др Фреш - нямаше Саво, и скептично взех от този - няма ни най-малка промяна в цвета на тапетите (а те са по-особена материя, опасявах се). Та си мисля, че и на боя не би направил проблем  newsm78

# 310
  • София
Далеч ми е машината за стъкл бутилки, за която четох, че е на Орлов мост...

Каква е тази машина?

Тук прочетох за нея, а в коментарите пишеше, че е е на Орлов мост мисля.

http://sofia.dir.bg/news.php?id=15689406

http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%95%D0%B … i.38600_c.36.html

# 311
 Този церезит стоп влага затова ли се ползва ?Яко оспамих темата ,но от другата седмица ще го има на промо в Кауфалнд за 12,49/преди малко взех вестника от пощенска кутия и ми е предоочите точно тази оферта сега/

# 312
  • София
Ами при нас супер мухлясала стена и част от таван се изчисти и стана като току що боядисано. НЕ знам защо при форумката писала последна не се е получило. И не, после не излиза на по-голяма площ. Появи се малко черно по тавана след 2-3 седмици, изчистихме и него и това беше. Говоря за миналата зима, тази година още нямаме мухъл и не съм го пробвала, но не вярвам партидата да е дефектна. Просто трябва да се спазват указанията и да се търка след нанасяне, не изчезва черното от самосебе си, както ако ползваш белина.
Еми направих  според инструкциите - напръсках,изчаках  2 часа и с влажна гъба изтърках. Резултата - боята  пада, но мухъла си остава. Да не би аз да правя нещо грешно?

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 17:38 от Home raider

# 313
  • Варна
Ами не знам... как така  боята пада, а мухълът не? Освен да е толкова дълбоко проникнал, че да не може препаратът да достигне там, нямам идея.

# 314
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
За масажора - има 5 приставки с различни цели. Смият уред вибрира и като сложиш приставката и тя също. Само го държиш върху желаната зона и това е. Може да работят по отделно лампата и масажора, могат и заедно. Не става за масаж на глава и кости.

Общи условия

Активация на акаунт