Лидл ::37::

• 69 119
  • 738
  •   2
Отговори
# 285
  • Сливен
момичета пастите за зъби на лидл хубави ли са,търся си силно ментова.

# 286
На мен Денталукс май се казва ми харесва.

Не може ли като пишете за нещо конкретно да го удебелявате по този начин, за да не си губя времето да преглеждам постове от по 10 реда, за нещо, което не ме интересува?

# 287
  • София
Купували ли сте от бебешките им пюрета?
Идеята с удебеляването ми харесва.

# 288
  • Варна
Весе,
за малки бебета за мен не стават - пълни са със захар и други неподходящи неща. За големи деца над годинка вместо десерт биват. Но за захранване примерно - категорично не.

# 289
  • София
Мерси Месечинке. Simple Smile

# 290
  • Варна
Здравейте! И аз се сдобих с масажора - СТРАХОТЕН Е! Вчера си направих нагревки на кръста и днес ме отпусна. А 2-3 от приставките са направо супер за масаж на рамене и крака, даже и за целулит си мисля че може да стане с тази с изпъкналите бобчета. Hug

О, може ли повечко информация какво точно представлява и как масажира? Приставките сами ли се въртят? Излъчваната топлина от лампата силна ли е, какво е усещането?

# 291
Някой знае ли какво се случва с телешкото месо и каймата, че нещо от няколко дни не ги виждам?

# 292
Някой знае ли какво се случва с телешкото месо и каймата, че нещо от няколко дни не ги виждам?
Нямало да зареждат вече от тях. Така ми казаха в Лидл. Аз писах на производителя, който има добър сайт и мейл за контакти. Та в отговор получих много подробен и любезен отговор, от който разбра следното - в момента наистина не доставят за Лидл. Ако се интересувам точно от тези артикули, можели да правят директни доставки /но не зная в какви количества/, или да купя директно в София от склада им във Военна рампа. Иначе предлагат тяхното телешко в Кауфланд - аз питах за София. Разгледайте сайта им, аз го направих и не съжалявам. Предлагат и свинско месо. Фирмата е Тандем Попово. Иначе аз каквото съм взимала от Лидл с тяхната марка е било страшно вкусно и затова се поинтересувах къде може да се купи в момента.

# 293
  • София
Никой не каза за бутилките  Whistling

Не се връщат. Но всъщност не се и маркират като амбалаж при покупката, за да сложат машина за връщане на бутилки както е в магазините им в другите страни.  Wink  Хвърлям ги в зелените контейнери. Simple Smile

Вчера ни се счупи сешоара. Някакви отзиви за този от брошурата?

# 294
  • София
Купували ли сте от бебешките им пюрета?
Идеята с удебеляването ми харесва.

Не ми допадат пюретата, бъкани са с какво ли не, не бих ги дала и след годинката.

# 295
Благодаря   bouquet Наистина не се маркират, но пък си спомням, че в Теско си изкупуваха бутилките, в Куфланд - също, не знам защо си помислих, че и в Лидл ще го правят  Thinking Май много искам  Mr. Green

# 296
  • София
О, колко искам и аз да изкупуват бутилките. Моя мъж напослредък само тяхната бира пие.... И аз нося в зелените контейнери.... Далеч ми е машината за стъкл бутилки, за която четох, че е на Орлов мост...

# 297
  • София
Далеч ми е машината за стъкл бутилки, за която четох, че е на Орлов мост...

Каква е тази машина?

На етикетите в Кауфланд пише цена за бирата и за бутилката (ако се връща). На бирите с бутилки за еднократна употреба има само една цена.

# 298
  • София
Който ечел внимателно темата -е чел, а такива като мен дето са чели ама недочели - си купиха препарат п/в мухъл,  който за нищо не става.
Дайте идеи сега за какво да го ползвам този Baufix?

# 299
Който ечел внимателно темата -е чел, а такива като мен дето са чели ама недочели - си купиха препарат п/в мухъл,  който за нищо не става.
Дайте идеи сега за какво да го ползвам този Baufix?

Не го ли хвалеха този пепарат?

Общи условия

Активация на акаунт