Лидл ::37::

• 68 992
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • софия

Крем сиренето Голдесса  същото ли е  на вкус като Пик Фиш? Защо другото изчезна!?

Аз обожавам Пик Фриш, Голдеса не ми харесва.

Пик Фриш и аз не съм виждала отдавна. Не, че купувам много редовно. Последно купувах Годеса натурална. Хареса ни.

# 361
Момичета днес си купих масажора newsm44 засега впечатленията ми са добри Grinning

# 362
И на нас ни харесва Голдеса, но Linessa 5 % масленост-не! По грешка мъжът ми купил от второто няколко кутии, сега застоява в хладилника.
От сладкориите ни харесаха намалените шоколадови ядки Favorina-бадеми, лешници - в зелено и в жълто пакетчета по 1,49.

# 363
И на нас ни харесва Голдеса, но Linessa 5 % масленост-не! По грешка мъжът ми купил от второто няколко кутии, сега застоява в хладилника.
От сладкориите ни харесаха намалените шоколадови ядки Favorina-бадеми, лешници - в зелено и в жълто пакетчета по 1,49.

Ох, сега като го написа, разбирам, че съм объркала имената в по-горния си пост  ooooh!. Линесата не харесвам. Натуралната Голдеса е добра, да, но все пак Пик Фриш-ът ми е фаворит.

# 364
 Аз също не харесвам Линесса /ниската масленост / в него има растителни мазнини или нещо подобно.

# 365
Да, Голдесата е компромисният вариант, след като вече не доставят Пик Фриш, всъщност, в началото точно заради Пик Фриш отивах до Лидл, а сега -след намирането на темата, вече по-информирано и смело купувам от там.

# 366
  • Mediterraneo
Взех си пиле. Без никакви драми, в 12 и половина на обяд. Имаше доволно количество и пилета, и сирене за мазане, което ми беше другата цел. Че и мляко в плик имаше! Да, при нас също нямаше на Чуден 3.6%... Прекалиха! Дано не е нещо сериозно, че от 1 година друго мляко вкъщи не е влизало. В четвъртък ще заредя от 4.5% на промоция, ама дано пуснат нормално и от другото!

# 367
Явно при нас зареждат 1-2 кашона мляко и се свършва сутрин или идея нямам. Към колко часа си купи мляко в плик ?/То всичко е относително знам/

# 368
  • Русе
Явно при нас зареждат 1-2 кашона мляко и се свършва сутрин или идея нямам. Към колко часа си купи мляко в плик ?/То всичко е относително знам/
Аз в Ловеч го взех в 11 ч. Имаше 4 кашона, като двата бяха пълни, а в другите два имаше не повече от 4-5 пакета.
Сирене за мазане и аз си взех, там нямаше тълпа. На морковите също беше лудница.

# 369
  • Sofia
по колко лв./кг. са тези пилета?

# 370
  • София
И аз днес си взех пиле без абсолютно никакъв проблем. Имаше мнооооооооого заредено, а някой не се буташе да взима.  Rolling Eyes Да ви се оплача, отидох за подрафтови кошници, обаче на място взех да пазарувам други неща и съвсем забравих да видя дали има.  Shocked Много съм изтрещяла, чак вкъщи се сетих.
И мен веднъж ме минаха в сметката.  Mr. Green Преди 1-2 седмици взимам свински врат без кост уж намален на 4.49, даже имаше огромна табела над хладилника, а после вкъщи видях, че пише на бележката 6.49 или нещо подобно.  #2gunfire Ама това ми се случва доста често, особено в Била. И уж ги гледам веднага след касите бележките, ама нали съм си смотана рядко се разправям, дори да съм сама. А пък ако съм с децата все някое реве и нямам време.  ooooh!

# 371
На мене ей така в Кауфланд ми връщаха 20ст за разлика в цената на едни рачешки ролца. Ако знаех, че е такава бумащина хич нямаше да се занимавам.

Днес и при нас беше пълно с пилета. Но от Коледа насам в нас вече взехме да кудкудякаме. Пилеко не искам да виждам скоро. Сега искам ей така нещо касапенско да хапваме  Whistling

В Лидл да чукна на дърво не съм хващала проблем до сега. Веднъж само ми се случи да си купя хляб със семена и на касовата неше 1,49 вместо 1,99лв, което си беше в моя полза  Mr. Green

# 372
  • Русе
по колко лв./кг. са тези пилета?
3,69 лв., на Градус са.

И мен веднъж ме минаха в сметката.  Mr. Green Преди 1-2 седмици взимам свински врат без кост уж намален на 4.49, даже имаше огромна табела над хладилника, а после вкъщи видях, че пише на бележката 6.49 или нещо подобно.  #2gunfire
Да не е бил с кост, че те са един до друг? Веднъж ММ уж взел без, а се оказа, че е с кост, добре, че ревизирах още преди касите. Laughing

# 373
На мене ей така в Кауфланд ми връщаха 20ст за разлика в цената на едни рачешки ролца. Ако знаех, че е такава бумащина хич нямаше да се занимавам.

Tired Те всички на това разчитат, за да не си търсим правата.

В крайна сметка, промоциите си ги правят те-ние не сме ги натискали, така че са длъжни да си ги спазват!  Naughty И като не се случи, трябва да сезираме КЗП. Peace Крайно време е да станат коректни към клиентите си-това се отнася за всички видове търговци...сори за отклонението, ама им се ядосвам Twisted Evil

# 374
  • София
При нас пък една баба отмъкна последното пиле точно пред мен - това в 10.30 часа.

Общи условия

Активация на акаунт