Лидл ::37::

• 68 938
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • оттам, откъдето започва България
Сутрин да съм в 8ч в магазина мие практически невъзможно -по това време водя синът ми на училище.Докато се прибера е станало поне 8 и 20.
Напълно те разбирам, но у нас това е ангажимент на ММ. Така съм ги зарибила с този хляб, че друг не искат и да видят.  Simple Smile

# 466
Чудя се какво толкова ви е залипсвало киселото мляко на Лидл. Аз веднъж взех едно с по-висока масленост и ми се стори, че има много сухо мляко вътре. Изобщо не ми хареса. Не съм гледала съдържанието.

# 467
  • София
Момичета,някъде в София да сте видели да има още от електрическата мелничка? 

Вчера имаше много мелнички на Халите.

Днес не видях, но и не съм ги търсила специално. Все пак като бях през седмица ми се "набиха" в очите и съм склонна да мисля, че днес са били свършили.

Да се поправя - днес имаше 2 мелници, сложени при нещата от разпродажбата. Едва ли цената е била намалена, но бяха там.

Купих сешоара. Дъщеря ми го ползва и не ѝ хареса. Според нея въпреки мощността, не духа по-силно от стария Филипс, който беше 1400 вата. Освен това е неудобен за ползване, защото е прекалено дълъг и ръката трябва да се държи много далече. Утре ще го пробвам и аз и ако не ми хареса ще го върна.

Благодаря за отзива за меда!  Hug

# 468
Извинете за спама, но по повод киселото мляко - инвестирах 50 лв в машинка за кисело мляко и сега си квася в къщи като си купувам само прясното. В пъти е по-вкусно и гарантирано вътре има прясно мляко и закваска. Купувам си суха закваска от един магазин, но може и с читаво кисело мляко да се закваси.

# 469
Много харесвам киселото мляко в червена кофичка 900г.В нашия магазин не са зареждали отдавна.

# 470
  • Sofia
Извинете за спама, но по повод киселото мляко - инвестирах 50 лв в машинка за кисело мляко и сега си квася в къщи като си купувам само прясното. В пъти е по-вкусно и гарантирано вътре има прясно мляко и закваска. Купувам си суха закваска от един магазин, но може и с читаво кисело мляко да се закваси.
Ох,знам,че не е по темата ( освен,ако машинката не се окаже Лидълска?   newsm78 ) -ама какво количество кис. мляко излиза от едно зареждане?

# 471
Купих сешоара. Дъщеря ми го ползва и не ѝ хареса. Според нея въпреки мощността, не духа по-силно от стария Филипс, който беше 1400 вата. Освен това е неудобен за ползване, защото е прекалено дълъг и ръката трябва да се държи много далече.
Значи да не размислям изобщо. Laughing На мен прекалено мощен не ми трябва, освен че моята коса не налага такъв, искам и нещо, с което да суша и детето. Та нещо средно по мощност, но пък компактно и удобно искам, но не ми е спешно.

# 472
  • В една слънчева къща...
И в ЛИДЛ Петрич вчера витрината с млеката е била празна. ММ така ми каза, като се върна от там. Подготвят се за промоцията и сигурно си мислят, че до тогава никой няма до купува  Laughing
Какаото къде се намира и каква му е цената, за да ориентира ММ?

# 473
Аз пък съм доволна от сешоара - вчера го взех,не съм си сушила все още косата, но го пробвах,и сравнен с досегашния ми - няма база за сравнение. Още повече, че е само 16 лв- за тази цена пък си е перфектен. Само ме притесни фактът, че никъде не пише Silvercrest (не знам защо имах подобни очаквания), но пък ми е ясно, че и с марка, и без марка - въпрос на късмет си е, така, че се надявам да се разбираме с него възможно  по-дълго време  Grinning
Снощи взех и от въпросното какао, което обсъждате, беше на цена около 2.60-2.70/200г - дано не бъркам. Хубаво е, казвате  Heart Eyes
Взех си и едни блузи - 2бр/оп., но ще ги връщам, че деколтето им е ужасно дълбоко  Embarassed
Дами, има ли в Лидл хубави мокри кърпи за кухня (или както там се водят) - ползвам едни от DM, но в последно време не съм доволна, та си търся алтернатива.

# 474
  • Плевен
haughty_girl, keri - мерси за инфото за везната/ днес сигурно ще ходя пак да го видя/ само се чудя , по-рано пускаха в други цветове, те по-стабилни ли бяха, или пак бяха такива - само стъкло  Shocked 

# 475
haughty_girl, keri - мерси за инфото за везната/ днес сигурно ще ходя пак да го видя/ само се чудя , по-рано пускаха в други цветове, те по-стабилни ли бяха, или пак бяха такива - само стъкло  Shocked 
Дигитален кантар нестъклен не съм виждала. Но не съм гледала много, де. Нашия е стъклен, служебния ни е стъклен. Това не бива да те притеснява.

# 476
Ох,знам,че не е по темата ( освен,ако машинката не се окаже Лидълска?   newsm78 ) -ама какво количество кис. мляко излиза от едно зареждане?
Не е лидълска машинката, но цената й е съвсем приемлива за мен http://electron.bg/ariete-yogurella-p-171725.html - за 1 л. мляко е, 6 стъклени бурканчета. Вкусът няма нищо общо с купеното от магазина, макар че използвам купешко прясно мляко.

# 477
A какво мислите за пълнозърнестия хляб в синя опаковка?

# 478
Сауната за лице знам, че много хора я ползват и за инхалации.
а става ли за аромотерапия
Не мога да отговоря.
Сауната си я купих и пише , 4е става и за аромотерапия .

# 479
  • Варна
Ходих за овесени ядки, взех си направо 2 пакета - кой знае кога пак ще ги намалят, та спестих 60 стот.  Laughing
Купих и  евтини моркови по 0,66 лв.
Масажори нямаше, имаше сешоари, сауни. Честно казано, нищо от нехранителните стоки не ме грабна.
И при нас /Лидл Вл-во/ при млеката беше пустош.
Аз пък повече харесвам от другия тъмен хляб - ръжено-пшеничен ли се казваше? Доскоро беше по 1,39 лв, ама вече няма.

Общи условия

Активация на акаунт