Лидл ::37::

• 68 970
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Ямбол
Дали са обсъждани сешоарите от новата брошура и доволни ли сте от тях?

И аз се присъединявам към това питане Simple Smile

# 376
  • оттам, откъдето започва България
 Тук /Разград /си имаше Чуден,но за за два - трите пъти в който съм купувала хич не ми допадна ,има странна консистенция.
 Последно бях взела от една лятна промоция.Купувам само Пилос - 3,6% и рядко 2 %.
  По-евтиното беше хубаво също ,смениха му опаковката и май го развалиха.
 Прясното мляко в пликче си купувам редовно/но през пролетно -летният сезон започва да мирише на козе и не ми харесва.
  Някой правил ли е салата с млечният продукт за салата -извара сметана.Моля за някаква идея или рецепта.
  Имам един въпрос,мисля ,че питах и в предишни теми. Верото с балсам W5 ,само аз ли не го откривам или го няма въобще!?
 Преди имаше по бутилка на кашон.Само с него миех и ръцете ми бяха добре.
Сега съм с Пур с балсам и са сухи.

yulmana, тази сутрин в 08,00 ч. изпратих ММ за хляб със семена на 50% намаление, кисело мляко Пилос 3,6%, прясно мляко в пликче и веро с балсам W5. Успял е да купи всичко, само веро с балсам W5 отново е нямало. Ровил е във всички кашони, но е било само зелено, жълто и синьо, а и на табелката е било отбелязано  само такова. Попитал един служител и той е ходил да търси в склада, но и там е нямало. Изпратих запитване до Лидл за верото и като ми отговорят ще ти съобщя какъв е отговорът им.    Rolling Eyes

# 377
Извинете ме, че намесвам Кауфланд пък темата е за Лидл, обаче тук някой питаше за кафе машина - другата седмица ще има в Кауфланд машина за еспресо по 69,65 и цитруспреса по 9,99. Мисля, че са с много добри цени - нямам впечатления за качеството. Аз си взех цитруспресата на Лидл за 16 или 17 лв и съм доволна, а си имам кафемашина. Но ако някой търси - нека да погледне в Кауфланд.

# 378
Здравейте,
Някой има ли спомени за хлебопекарните, по кое време ги пуснаха последно и дали скоро ще ги пускат пак?

# 379
Хлебопекарните мисля ги пускаха август месец или септември. Очакваме го догодина, когато и аз ще се наредя да си купя  Mr. Green
Кафемашината на Кауфланд и аз я гледах, но  Rolling Eyes нещо не ме тегли. Ако има някой впечатления от нея, моля да каже  Hug Иначе ще си чакам Лидълската такава макар и почти двойно по скъпа.

# 380
Хлебопекарните мисля ги пускаха август месец или септември. Очакваме го догодина, когато и аз ще се наредя да си купя  Mr. Green
Кафемашината на Кауфланд и аз я гледах, но  Rolling Eyes нещо не ме тегли. Ако има някой впечатления от нея, моля да каже  Hug Иначе ще си чакам Лидълската такава макар и почти двойно по скъпа.
......Ако лидълските  марки Силвър Крест са по-добри, аз да се успокоя, че се минах с по-високата цена на цитруспресата от Лидл  Simple Smile Да похваля тук електрическата мелничка за пипер - много ми хареса, на мен и на фамилията. Пуска се за щяло и нещяло и служи за нещо като атракция

# 381
Което ми напомня, че тъй като сме при наще мога да заредя хлебопекарната - много сме доволни, заслужава си, аз не бих си взела само защото вкъщи не ядем хляб като цяло, избягваме, но машинката е супер  Peace

Може би бих си взела кафемашина на Лидл, обаче нещо не я пускат от доста време  Rolling Eyes

# 382
Аз също си купих цитруспресата и не съм доволна. Както Звънче беше писала - слаба е. Сравнявам я със старата си, която е 20W, а тази уж 25W, но цеденото става по-бавно. Цедката, която се регулира отгоре ми харесва, защото така сока става "по-гладък". Въпреки, че имам много добро мнение за марката Силвър Крест, трябваше да дам някой лев отгоре и да си взема нещо "марково", защото зимата това е много използван уред в нас.
Ние също имаме апарата за кръвно (и двата - този и другия с маншета за ръка). И двата смятам, че мерят вярно. По-добрия вариант е другия с маншета, тъй като при тези за китката нагласянето позицията на ръката е от съществено значение. Този, който е сега го загледах и се различава от нашия - има по-малък дисплей и той като цяло е по-малък. Цената иначе е същата. Препоръчвам другия модел, често го пускат.

# 383
  • Стара Загора
Снощи изпробвах сауната за лице. Поставих си главата както на картинката - брадичката и челото да се опират в пластмасовата фуния, но не успях дълго време да използвам сауната по този начин, защото парата беше прекалено гореща за моята кожа, макар че беше на MIN до края. Аз ли не правя нещо както трябва  Sad

# 384
  • Sofia
Момичета,някъде в София да сте видели да има още от електрическата мелничка?  Praynig
А,кафемашината на Лидл е много хубава! Кафеджийка съм и лесно намирам кусур на кафето.
На тази цена няма друга с това качество! Много ме съмнява Кауфландската да е добра....

# 385
  • София
При нас пък една баба отмъкна последното пиле точно пред мен - това в 10.30 часа.
В Лидл Слатина има доволно количество пилета.Информацията е от преди половин час.

# 386
  Тук /Разград /си имаше Чуден,но за за два - трите пъти в който съм купувала хич не ми допадна ,има странна консистенция.
 Последно бях взела от една лятна промоция.Купувам само Пилос - 3,6% и рядко 2 %.
  По-евтиното беше хубаво също ,смениха му опаковката и май го развалиха.
 Прясното мляко в пликче си купувам редовно/но през пролетно -летният сезон започва да мирише на козе и не ми харесва.
  Някой правил ли е салата с млечният продукт за салата -извара сметана.Моля за някаква идея или рецепта.
  Имам един въпрос,мисля ,че питах и в предишни теми. Верото с балсам W5 ,само аз ли не го откривам или го няма въобще!?
 Преди имаше по бутилка на кашон.Само с него миех и ръцете ми бяха добре.
Сега съм с Пур с балсам и са сухи.

yulmana, тази сутрин в 08,00 ч. изпратих ММ за хляб със семена на 50% намаление, кисело мляко Пилос 3,6%, прясно мляко в пликче и веро с балсам W5. Успял е да купи всичко, само веро с балсам W5 отново е нямало. Ровил е във всички кашони, но е било само зелено, жълто и синьо, а и на табелката е било отбелязано  само такова. Попитал един служител и той е ходил да търси в склада, но и там е нямало. Изпратих запитване до Лидл за верото и като ми отговорят ще ти съобщя какъв е отговорът им.    Rolling Eyes
Благодаря много .Аз постоянно ровя изкашоните за това веро и го няма от месеци.
  Днес си поспах до късно и се отказах да ходя за мляко.Вчера в 11ч го нямаше ,значи е късно вече.
Утре ще ида рано.
 Приположение,че се купува е смешно да зареждат само по 3 кашона /май това чух да казва едната каиерка /не тази която попитах ,а другата от съсъдената каса. И то си го измърмори под носа така ,че не съм сигурна дали е точно така.

# 387
Сауната за лице знам, че много хора я ползват и за инхалации.

# 388
Докладвам, че в момента пилета има много в Лидл в Младост, както и мляко в пликчета. Взех си един маслено-лимонов кейк - много е вкусен.

# 389
  • Sofia
Сауната за лице знам, че много хора я ползват и за инхалации.
а става ли за аромотерапия

Общи условия

Активация на акаунт