Лидл ::37::

• 68 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Днес имаше пилета на цената от промоцията в събота и неделя. /Често във вторник има неща от супер уикенд,защо ли ги прибират в понеделник ми е странно ?!/
 Мляко си имаше всякакво.
 Витрината с намалени охладени меса на 30% беше доволно пълна- свински гърди с кост ,карначета ,кюфтета с топено сирене.
  Като цяло си имаше всичко,но явно трябва да се ходи рано,а на мен не винаги ми е възможно/доста рядко всъщност/.

A какво мислите за пълнозърнестия хляб в синя опаковка?
Симид или нарязан. Първият ни е кисел /има ръжено брашно /.Другият става,но фаворит си ни е този със семената от 1,99. От по-скъпият не съм вземала защот и той е с ръж и ще е кисел.

# 481
A какво мислите за пълнозърнестия хляб в синя опаковка?

"Симид"-нарязан; откакто веднъж се "обърках" и го купих, сме само на него. Не мухлясва въпреки найл. торба и 5 дни, за разлика от вс. други, които съм купувала, и ни е вкусен Simple Smile (ще пробвам и този, който хвалите със семената Peace)

Взех боза със захар на 30%.Скоро не бях купувала. Много гъста -едва излиза от шишето и вкиснала.
 Отвратителна е просто. Чудя се дали да я върна утре .От една глътка ми гори цялото гърло сега.

Мислех, че само аз съм нацелила развалена...като желирана беше Sick

# 482
  • Пловдив
Имате ли отзиви за прахосмукачката за кола?

Аз тея дни яко си взимам нарове по 1 лв. Онзи ден взех от мъжките потници, които са по една бройка, но много дълги бях и ги върнах.

# 483
Аз съм много недоволна от бозата и поничките им. Бозата нямаше шанс да се пие, а по-скоро трябваше да се яде с лъжица. Поничките бяха сухи, безвкусни и почти липсваше пълнеш в тях  Crossing Arms

# 484
  • Mediterraneo
haughty_girl, keri - мерси за инфото за везната/ днес сигурно ще ходя пак да го видя/ само се чудя , по-рано пускаха в други цветове, те по-стабилни ли бяха, или пак бяха такива - само стъкло  Shocked 
Дигитален кантар нестъклен не съм виждала. Но не съм гледала много, де. Нашия е стъклен, служебния ни е стъклен. Това не бива да те притеснява.

Имам дигитален нестъклен  Laughing

Киселото мляко е страхотно, аз пък не знам какво не му харесвате. От около година има Лидл в нашия град, друго мляко освен Пилос Чуден 3.6% не съм купувала. Мъжът и децата ми ядат доста кисело мляко и определено има млека, които не им харесват.
И днес витрината зееше празна! Имаше обаче мляко в плик. На Чуден мляко имаше само 4.5%. Наистина се надявам това да е заради предстоящата промоция, а не тенденция!

# 485
Аз съм много недоволна от бозата и поничките им. Бозата нямаше шанс да се пие, а по-скоро трябваше да се яде с лъжица. Поничките бяха сухи, безвкусни и почти липсваше пълнеш в тях  Crossing Arms
Аз понички не съм яла , обаче в неделя си купих чудна боза със захар, но не помня марката за съжаление. Много беше прясна и вкусна.

# 486
  • Варна
Поничките бяха сухи, безвкусни и почти липсваше пълнеш в тях  Crossing Arms

Сакън! Взех на детето една за училище. Довечера ще я питам как беше. Като я взимах, ми се видя мекичка.  Thinking

# 487
  • София
Да ви кажа, преди година бях си купила апарат за кръвно. И понеже тия дни кръвното ми много ми играе номера го ползвам сравнително често... Ми той постоянно дава грешка и не отчита. Много се изнервям и въпреки ентусиазма, с който го купих сега съжалявам Sad
KaRoLaкакво стана с апарати ти за кръвно? Аз моя вчера го върнах! В къщи имаме на Микролайф електронен и Лумископ със стетоскоп.Е...този не мери вярно!!!! Идеята ми беше да си го нося в чантата,ама.....не стана работата WinkВ къщи имаме опит поне с тези уреди и ,ако смяташ,че се объркваш и имаш притеснения-върни го! Все пак е важно точното измерване на кръвното налягане Simple Smile
Поздрави и усмихнат ден от мен!  bouquet

# 488
 Бозата в Лидл е само една марка Гушанска, два вида със захар и подсладител.
 Моята боза от вчера също е "Чудна" едва излиза от шишето и е полувкиснала Grinning Ама си я оставих и я ползвам за разхлабване,бях я взела за сина ми,само той пие боза.
 И друг път съм купувала от нея и си е била хубава и даже намалена. Явно е до партида.
 По принцип съм пила каймака на бозата /това е най-хубавото/,говоря за натурална боза /като бях малка имаше хубава боза / и е нещо страхотно. Но сегашната нито на вкуса е добре ,нито е сладка и видът и е   Sick

Днес ще си правя пиле на сол,нали сварих пилета сутринта.
  Защо мисля,че имаше едра сол в Лидл.Днес не открих и взех на Кастело.

# 489
Ставаше въпрос за хляба в синя опаковка, пълнозърнест, че ми казаха, че бил по-свестен от Вита, с по-малко консерванти и наистина бил пълнозърнест....

# 490
То всички хлябове са по-свестни от Вита мен ако питате. Специално се писа по този въпрос че имали боя и др. екстри вътре. Аз от Лидл купувам ръжено-пшеничния и може би това е най-вкусния диетичен хляб, че и пресен, който съм яла напоследък. Хубавото е, че издържа доста време без да изсъхне безобразно.

# 491
  • Русе
Защо мисля,че имаше едра сол в Лидл.Днес не открих и взех на Кастело.
В Ловеч поне от 2 месеца няма едра морска сол. Не е от много качествените(много е мръсна), но аз си купувах за парене на краката при настинки.

# 492
Ставаше въпрос за хляба в синя опаковка, пълнозърнест, че ми казаха, че бил по-свестен от Вита, с по-малко консерванти и наистина бил пълнозърнест....
Единият е марка Дуети  за тост ,другият Симид .Нямат консерванти и написах ,че Симид ни е кисел,но това е до вкус ,ние и ръжено -пшениченият не харесваме. Добри са и двата.
 По-добре сама да си пробваш. Може и на различна партида да попаднеш ,аз попаднах веднъж на суров от Дуетти и не повторих/бял хляб ,предният ден Добруджа си беше добре /

# 493
На мен си ми харесва Симид, просто исках да знам, че не е боядисан.
Колкото до ръжено-пшеничния аз не го виждам вече в Лидл- беше в червена опаковка май..

# 494
Да ви кажа, преди година бях си купила апарат за кръвно. И понеже тия дни кръвното ми много ми играе номера го ползвам сравнително често... Ми той постоянно дава грешка и не отчита. Много се изнервям и въпреки ентусиазма, с който го купих сега съжалявам Sad
KaRoLaкакво стана с апарати ти за кръвно? Аз моя вчера го върнах! В къщи имаме на Микролайф електронен и Лумископ със стетоскоп.Е...този не мери вярно!!!! Идеята ми беше да си го нося в чантата,ама.....не стана работата WinkВ къщи имаме опит поне с тези уреди и ,ако смяташ,че се объркваш и имаш притеснения-върни го! Все пак е важно точното измерване на кръвното налягане Simple Smile
Поздрави и усмихнат ден от мен!  bouquet

Ами,нищо не съм правила. Моя е купуван 2012та година. Не мога да им го върна. Просто откакто го купих чак сега почнах д аго използвам и то се видях в чудо...30 мин докато се накани да отчете нещо... Все грешка дава.

Общи условия

Активация на акаунт