Лидл ::37::

• 68 914
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Днес по обяд в Младост имаше толкова много намалени хранителни неща с 30% ,че бяха натрупани едно върху друго. Напазарувахме скромно за 50 лв.

# 541
аз пак да питам за отзиви за сиренето на Пилос, никой ли не го е купувал? Confused

Не знам дали е само един вид, но това, което аз съм взимала не се хареса в къщи, прекалено солено ми беше и не особено твърдо. Все пак е въпрос на вкус, ние харесваме Ливади най-много от сирената, предлагани в Лидл.

# 542
  • sofia
Оо, от МЕТРО взех веднъж какао на тяхната марка ARO. Да, на цвят го докарва, но на вкус - биеше на пръст, нямаше нищо общо с какаото.
Не, не Аро. Друго е - Horeca, ако не се лъжа, то за това и разфасовката е само голяма.
ION съм купувала от Фантастико, но скоро не съм гледала. Отделно те са франчайз и съм установила, че от магазин до магазин има разлика и в цените, и в асортимента.

# 543
 Сиренето на Пилос в кутията ,което ще е на промоция и аз му се чудя.В оследно време само Маноле си вземам и децата го харесват /аз също/. Някой ,ако го е пробвал да сподели моля.

# 544
За сиренето: купихме едновременно  на Маноле и Пилос Чуден в кутия 800гр. , второто ни хареса повече.  Peace Вярно, по-солено е от Софра, но е твърдо. Обезсолявам за малката и не се променя вида на сиренето.
За бозата: много харесваме гушанската със захар, но последната, която купихме около Коледа, не беше хубава (резлива, не се сипваше в чашата). Като ви чета, явно не са подобрили качеството, а беше много хубава.
За хляба: и купуваме Симид, нарязан, пърнозърнест, в синя торбичка, цена 0,99лв, харесва ни.  Peace

# 545
Преди около година имаше и сапун за пране- над100 грама. Много добра работа ми вършеше. Питах няколко пъти за него, но като попитам,нищо определено не ми казват , освен "Ами,няма."- сякаш това е някаква информация!
Бяло веро в нашия Лидл нямаше- нарочно разгледах няколко картонени касетки.

# 546
  • Варна
Аз не разбрах кое му е толкова специалното на бялото, това, че е балсам ли? А другите мият ли добре, че от ДМ-ското ми писна?
Изпробвах ръчната сокоизстисквачка с един нар, супер сок се получи, ама много малко бре Laughing Аз мислех, че поне ще се наложи да се разрежда, ама не - 150 мл сокче и това е Crazy
Изпробвах и новата си метла, изсмука един боклук и и падна батерията Laughing Сега се зарежда, само не разбрах как се разбира, че е заредена, при положение, че индикаторът свети постоянно? Айде за първото зареждане ще я държа 16 часа, ами следващите - 12 или 16 newsm78

# 547
Че 150 мл от 1 нар е супер  Flutter

# 548
  • Варна
Сигурно, ама аз се точех за поне две чаши Joy

# 549
  • София
Аз не разбрах кое му е толкова специалното на бялото, това, че е балсам ли? А другите мият ли добре, че от ДМ-ското ми писна?
Изпробвах ръчната сокоизстисквачка с един нар, супер сок се получи, ама много малко бре Laughing Аз мислех, че поне ще се наложи да се разрежда, ама не - 150 мл сокче и това е Crazy
Изпробвах и новата си метла, изсмука един боклук и и падна батерията Laughing Сега се зарежда, само не разбрах как се разбира, че е заредена, при положение, че индикаторът свети постоянно? Айде за първото зареждане ще я държа 16 часа, ами следващите - 12 или 16 newsm78

Според съпружието следващите зареждания поне по 12 ч.

# 550
  • Русе
За бозата - днес нарочно разклатих една бутилка с жълта капачка. Доста редичка си беше. Може да се я подобрили вече.

# 551
  • Варна
Днес при нас беше спокойно, обикновено в четвъртък, при пусната промоция рано сутрин си е лудница. Взех потници, детски и мъжки, харесват ми, и като материя и като цветове. Бикините обаче не ми изглеждат читави, напомнят на Карфурските, които ми се разхлабиха и не остана  ластик.
Млека имаше в доволни количества, не си взех обаче, че имам засега в хладилника.

# 552
Тази боза, която обсъждате, с подсладители ли е и колко струва?

# 553
  • София
Не знам коя обсъждат http://s171.photobucket.com/user/roumiana/media/favourites_lidl1 … 4fb1b258.jpg.html на тази картинка бозата(с жълтата капачка) е със захар, има и с подсладители тя е с червена капачка... цената не помня, стандартна, не като на биотата да е някаква скъпа. Около левче, на снимката пише 88 ст, но май е намалена цена това.
Взимали сме, никога не е била редичка.

# 554
Не знам коя обсъждат http://s171.photobucket.com/user/roumiana/media/favourites_lidl1 … 4fb1b258.jpg.html на тази картинка бозата(с жълтата капачка) е със захар, има и с подсладители тя е с червена капачка... цената не помня, стандартна, не като на биотата да е някаква скъпа. Около левче, на снимката пише 88 ст, но май е намалена цена това.
Взимали сме, никога не е била редичка.
Благодаря, ако е левче за литър тази със захарта, е добра цена.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт