От София към по-малкия и далечен град

• 22 260
  • 406
  •   1
Отговори
# 390
  • На зелено
AdeliaMiss ,

Поздравления за вече направеният избор и успех във всички начинания!   bouquet
Сега изчетох темата и видях много коментари, които са изпълнени със съдържание, т.е. независимо дали по някакъв начин е отправена критика, подкрепа или просто съвет, това според мен помага, за да има човек и един по-различен поглед, всички сме различни, няма нищо по-прекрасно от това и да мислим по различен начин.
Ако се поставя на твоето място, бих избрала същата посока /на полож.промяна/, но тъй като нямам др.град, освен София, избрах на този етап др.държава. Относно негативите на малкият град, според мен, това не бива да те притеснява - Варна е близо, до теб са близките ти, въздухът е чист и има мореее Simple Smile
Успех!

# 391
Когато преди време взех такова решение, беше голяма грешка. Нямах точен човек до себе си.
Но всичко е поправимо, дори и в най-лошия случай.

Успех!   bouquet

# 392
Време беше да изровя тази тема от дълбините  Grinning Правя го, защото не обичам теми за толкова важни избори, в които авторът така и не се включва да разкаже развитието, надявам се, че не нарушавам правилата на форума.

Вече сме повече от година тук. Заживяхме в собствен апартамент преди няколко месеца (неговия), преди това известно време бяхме на квартира отново, тъй като се налагаше да се случат някои неща.

С работата ни всичко върви чудесно, намерих прекрасна среда, която не очаквах, честно казано... Все още не съм достигнала нивата на заплащане, които получавах в София, но ги гоня и истината е, че финансово всъщност живеем доста по-добре.

И най-прясната новина:

Признавам, беше ми трудно да свикна, много ми беше трудно първата половин година... Имахме ужасни моменти. Но ги преодоляхме!

В момента се чувствам най-щастливият човек на света и досега не съм съжалила нито за миг за решението си  Peace

# 393
Честито   bouquet . Решението си е струвало, поздравления.

# 394
Чудесни новини! Честито и от мен!

# 395
Аделия, поздравления!  Grinning  Кога планирате сватбата?

# 396
Аделия, поздравления!  Grinning  Кога планирате сватбата?

Благодаря!  Simple Smile

Не сме си избрали дата, най-вероятно следващата пролет. Новината наистина е съвсем прясна - от 7ми април - и все още не сме говорили за това, освен че май няма да е тази година. Изненада беше за мен и още сме в еуфория и двамата...  Crazy Crazy Crazy

# 397
  • Майничка
Чудесни новини! Радвам се, че всичко се е развило благополучно и ви желая много щастие и късмет!

# 398
Не отлагайте  Peace проверете възможностите и насрочете дата; проверете за ресторант  Simple Smile

# 399
Честито и от мен! Много любов и щастие ви желая!  Grinning

# 400
Честито! Много щастие и любов ви желая Heart Eyes
Чудесен пръстен - харесвам точно такива нежни и изчистени Simple Smile

П.П. Не мога да не отбележа и че имаш много хубав маникюр newsm03

# 401
Честито ! Радвам се за развитието на нещата при теб ! Красив пръстен и маникюр!

# 402
Благодаря ви  Hug Оня, дето го ковахте преди година, сам го е избирал  Laughing Laughing Laughing

А маникюрът хич не знаеше, че ще носи годежен пръстен до себе си. Сега е по-хубав  Laughing, правя си го сама  Flutter

# 403
Честито!

Аз съм пропуснала, но къде се преместихте?

# 404
Не отлагайте  Peace проверете възможностите и насрочете дата; проверете за ресторант  Simple Smile

+1

Радвам се, че се радваш.

Общи условия

Активация на акаунт