MAC & Sephora - 19 тема

• 42 334
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Готово - поръчана е заедна с новата палитра на bareMinerals   bouquet

Браво!  Simple Smile
И аз поръчах палитрата на BareMinerals. Много ми хареса,  и то при условие, че не нося сенки по принцип. Но, пък може би е време да се поправя.  Laughing
(има код за -15% във ФЮ за намалени)

# 181
Мен малко ме е яд, че поръчах тази палитра преди дни, а не днес - с още 15-процентното намаление, ама така било писано.

Поръчах обаче любимия си коректор на Герлен, който, гледам, вече е свършил.

# 182
  • в 1001-та нощ
  Аз от всички 3 броя палитри 15-ки на МАК,  харесах най-много 4-тата, на ЕпонаLaughing 

Искам да попитам нещо и то съвсем сериозно   Blush , моля не ми се смейте- но защо са нужни толкова много светли цветове в тази палитра от 15 сенки ? Аз бих искала едно беличко и едно бежавко в телесен цвят, другите може и да имат някаква разлика, но тръгна ли да ги нанасям на клепача не мога да я видя (пробвала съм мои светли цветове от няколко палитри) .  Crazy Мисля,че и други хора се чудят като мен и точно за това е заобикалянето на палитрата Naked Basics по мое наблюдение  Thinking . Не искам да навлизам в спор просто наистина се интересувам .  Grinning

Привидно ти се струват "еднакви", като започнеш да ги ползваш - ще започнеш да виждаш и разликата ... както и ще ти се иска да си малко различна - всеки ден; и с Нейкид Бейсикс може да си различна, но .... с МАС палитрите ще е по-лесно  Blush

Аз много се впрягам на различните нюанси, дори разликата да е лека, особено, ако си наумя, че искам точни еди какъв си цвят и малак разлика ме дразни  Blush

# 183
  • София
И аз се порових за инфо относно новата колекция на Герлен и гледах видеото за новите метеорити . ( тук ) . Руж четата, не били издръжливи, палитрата е ок, но Уау ефект за мен няма (засега) , направо си спестих едни пари.

Колко струваха Коледните/Лудите Метеорити в Бг - 104?
Аз чакам Wulong и имам още за поне 1.5 г. от старите ми метеорити, теоретично би трябвало да си седна на д..то, но коледните не бяха така бляскави и бели и още ги мисля.  Thinking

# 184
  • Пловдив
Дами,работи ли се лесно с Тера ората ? Идеята на пудрата е да предаде лек загар или? Blush

# 185
  • USA, Steak State
Дами,работи ли се лесно с Тера ората ? Идеята на пудрата е да предаде лек загар или? Blush

Да, няма как да се прекали с тази красота и да приличаш на препечена филия. Много е нежна и позволява напластяване за по- силен захар или ако се нанесе леко стои като целуната от слънцето кожа.

# 186
След дълго мислене,проби и чуденки дали да си взема фондютена на Шисеидо или MAC - Face and Body foundation,все пак избрах този на Мак,струва ми се една идея по добър,знаете ли дали имат прозрачна матираща пудра,която да си взема с фондютена?

# 187
  • USA, Steak State
Суити, сладурче... не се заяждам, но се пише "фон ДЬО тен" Simple Smile  Hug

# 188
TheBlackWidow,от бързане е,ще си взема бележка Hug

# 189
  • в 1001-та нощ
Имат такава пудра  Peace Ще я видиш на място  Peace

# 190
  • София
Идвам с малко размисли върху последните ми придобивки Simple Smile

Ружът на Том Форд е... Той е... Ами няма такъв руж. Няма такава красота. Безумно влюбена съм, просто не знам как да опиша съвършенството. Опаковката, пигмента и самия цвят. Ах, цветът.... И тук само да вметна. Четох едно ревю за ружовете на Том Форд. Там имаше сметка кой руж от няколко "хай-енд" бранда колко излиза за 100 гр. Та по тази сметка (в щатски долари) се оказа, че Шанел са по-скъпи  Peace

Пролетните червила на Yves Saint Laurent са страхотни! Адски пигментирани и много, много трайни.

Кораловото червило от пролетната колекция на Диор при мен седи малко неоново  Crazy но пък е много красиво.

И едно решение - няма да купувам новите метеорити в близко време. Първо - имам 3 пълни кутии. Второ - пудрата на НАРС ми харесва много повече. Тази пудра е едно малко чудо. Дори не знам как да я опиша. Води се, че матира, а е с блестящи частици  Crazy Ами нито блестя, нито съм матирана. Кожата на лицето ми седи просто по средата на двете положения. Идеалната среда. Изглежда така, както трябва да изглежда. Не блести, не е екстремно суха, а е просто такава, каквато трябва да бъде  Heart Eyes Дано някой ме е разбрал какво искам да кажа  hahaha

# 191
  • Бургас
аз те разбрах, понеже винаги търся точно тази среда. Не обичам пълен мат на лицето, тена стои странно и изкуствено .
И мерси за инфото. За червилата на YSL се чудя понеже искам да видя и на Шанел, от там съм си харесала едно червило(от цялата пролетна колекция само това си харесах), а и сега съм си поставила цел да по изхабя едно- 2 червила  Joy

# 192
На Метеоритите на съм много навита попринцип, но виж тази пудра на НАРС, която прави лицето "каквото трябва да бъде" - ми се струва доста по-добър вариант  Peace

# 193
  • Плевен
Идвам с малко размисли върху последните ми придобивки Simple Smile

И едно решение - няма да купувам новите метеорити в близко време. Първо - имам 3 пълни кутии. Второ - пудрата на НАРС ми харесва много повече. Тази пудра е едно малко чудо. Дори не знам как да я опиша. Води се, че матира, а е с блестящи частици  Crazy Ами нито блестя, нито съм матирана. Кожата на лицето ми седи просто по средата на двете положения. Идеалната среда. Изглежда така, както трябва да изглежда. Не блести, не е екстремно суха, а е просто такава, каквато трябва да бъде  Heart Eyes Дано някой ме е разбрал какво искам да кажа  hahaha

Elle meme, с каква четка нанасяш пудрата на Нарс, и има ли видимо прикриване  на порите
 след нея ?

# 194
  • София
Разкатах й фамилията със стиплинг четката на РТ   hahaha За порите ще пиша утре, като се вгледам преди и след грим. Сега не мога да преценя  Blush

Общи условия

Активация на акаунт