MAC & Sephora - 19 тема

• 42 349
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Revelation ми е любимият руж в момента, от наличини 10 други. Страшно ми пасва цвета, нанасям го и с пръсти над бронзиращата пудра, със стиплинг четка, само него, на очите като сенки, всякак става и е страхотен. Взех си и Персаж, но сега в студа нещо не ми пасва.

# 166

Темпталия пусна суочове на една от новите палитри на МАС.
Слава Богу, изобщо не съм впечатлена bowuu

# 167

Каква му е горе-долу цената? Rolling Eyes

И друго-има ли някакви интересни намаления в Дъглас или на повече от 10% да не се надявам Laughing

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 21:52 от Bonjour Paris!

# 168
  • София
alisiq_, като качество много ми харесва, но аз нямам кой знае каква база за сравнение с други марки - имам ружове само на Нарс, Шанел, Никс и Катрис. В интерес на истината, до скоро изобщо не носех ружове. Намирах ги за нещо особено грозно и неестествено, но след като открих Оргазма се влюбих и сега са ми страхотна слабост и не мога да си представя как съм ходила без руж досега  Laughing

# 169
# 170
  • Пловдив
  Аз от всички 3 броя палитри 15-ки на МАК,  харесах най-много 4-тата, на ЕпонаLaughing 

Искам да попитам нещо и то съвсем сериозно   Blush , моля не ми се смейте- но защо са нужни толкова много светли цветове в тази палитра от 15 сенки ? Аз бих искала едно беличко и едно бежавко в телесен цвят, другите може и да имат някаква разлика, но тръгна ли да ги нанасям на клепача не мога да я видя (пробвала съм мои светли цветове от няколко палитри) .  Crazy Мисля,че и други хора се чудят като мен и точно за това е заобикалянето на палитрата Naked Basics по мое наблюдение  Thinking . Не искам да навлизам в спор просто наистина се интересувам .  Grinning

# 171
  • София

Страхотно наистина  Heart Eyes, ружчетата изглеждат много симаптично и палитрата също (не е розорва  Mr. Green), но вече не смея да се надявам ,че ще ми харесат. Последните лимитирани палитри на марката, на живо не ме впечатляват изобщо ( пролетната 2013 беше истинско разочарование Crossing Arms) .Метеорите изглеждат обаче много добре, нямам търпение да дойдат. Тройка изглежда точно като за мен.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 12:27 от Courage

# 172
Гледах доста неласкаво ревю за новите метеорити, според което са развалили формулата, защото са по-меки, а оттам и много по-пудрени, намалили са и грамажа  Sad Но опаковката е  Heart Eyes
Аз съм разочарована от простите пластмасови бурканчета на ружа, сладки са, но за тийнейджерка.  Crossing Arms

# 173
Ниана, може ли линк към ревюто за новите метеорити? Моите са на свършване и съм в дилема дали да си взема сега или да изчакам за новите /които ще бъдат налични в Англия на 19 януари/. И на лични впечатления ще съм благодарна, ако някой вече е пробвал.

В Джон Люис между другото ми казаха, че щом станат налични новите метеорити, старите няма да се предлагат, та се чудя дали няма да пуснат няколко бройки намалени от старата формула. В момента пък има 7-8 бройки от Тера ора и Тера неролиа за 22 паунда - чудя се коя от двете да си взема. Търсеният ефект е леко бронзиране и озаряване, а кожата ми е много светла и искам да избягам от ораневите нюанси, доколкото е възможно.

# 174
  • София
Ниана, може ли линк към ревюто за новите метеорити? Моите са на свършване и съм в дилема дали да си взема сега или да изчакам за новите /които ще бъдат налични в Англия на 19 януари/. И на лични впечатления ще съм благодарна, ако някой вече е пробвал.

В Джон Люис между другото ми казаха, че щом станат налични новите метеорити, старите няма да се предлагат, та се чудя дали няма да пуснат няколко бройки намалени от старата формула. В момента пък има 7-8 бройки от Тера ора и Тера неролиа за 22 паунда - чудя се коя от двете да си взема. Търсеният ефект е леко бронзиране и озаряване, а кожата ми е много светла и искам да избягам от ораневите нюанси, доколкото е възможно.

Terra Ora категорично Simple Smile аз съм ужасно бледа, а сега даже Беж#20 ми е тъмна ( това за ориентир) и няма никакво гадно жълтеене с нея. Има приказен аромат и консистенция, а и принта на терра неролия е само отгоре Simple Smile

# 175
  • USA, Steak State
Предстои да направя ревю на новите, но да споделя впечатления.

Различни са определено. По- разпрашени бяха като ги получих в кутията, което значи, че наистина фромулата им е по- мека. Вече идват не с онзи гнусен дунапрен, а с мека гъбичка като тези за пудра.
По- блестящи са, имат някакъв микрошимър, който при старите не съществуваше. Старите бяха с едва забележими така сравнително забележими частички, а новите нямат частичките, а микрошимър. Днес ще ги разходя на слънчева светлина и ще пиша пак.

Съжалявам, че се бавя с ревто, но обичам да тествам продуктте поне две седмици ( декоративна козметика), за да добия добра представа.

# 176
Илли, благодаря, аз така или иначе си клонях към Тера Ора, вижда ми се много изящна, но да си питам. Хареса ми кораловото сърце на неролията, но коралови ружове бол, а златният брокат ми се видя много груб и натрапчив.

The Black Widow - благодаря за предварителното мнение. Колебая се - на старите не харесвам това, че шимърчетата са ми едри, понякога на изкуствена светлина или на светкавица са много очевидни, но пък харесвам матирането и изравняването на тена. Това, че споменаваш за "микрошимър" в новите звучи добре, няма да са така лъскави, дано само матират както трябва.

# 177
  • Бургас
И на мен ми е полезно, от няколко дни се ровя в ФУ и се чудя дали Ора или Неролия. Аз не съм особено бяла, не съм и матова но жълтея здраво.
Ей, казаха, писаха че ще сменят формилата на метеоритите и го направиха Simple Smile

# 178
Вземайте Терра Ората, въобще не и си чудете чудна е! Другата пудра обаче за мен не е хубава, защото ме прави като тиква.

# 179
  • Бургас
Готово - поръчана е заедна с новата палитра на bareMinerals   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт