MAC & Sephora - 19 тема

• 42 289
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Илли имаме еднакво мислене за мат. фдт-ните . И аз много го харесах, но за себе си така и не се наканих да го взема. Все на други хора- приятели , роднини . Може би на есен ще му дойде реда.

# 706
И аз мисля като вас, макар и кожата ми да се омазнава, с матиращи фон дьо тени изглежда като маска. Този на Ланком, който имам, по някое време лъсва, слагам пудра и това ме устройва, защото изглежда по-естествено; харесва ми и че покритието му не е много голямо.

Но много искам да пробвам ИСЛ, щом на вашите комбинирани кожа пасва, може би и аз ще го харесам.

# 707
  • София
Elle, ти разгледа ли колекцията на Шанел на живо? Хареса ли ти  Hug Сподели и твоите впечатления.

О, разбира се Simple Smile Взех някои неща даже Simple Smile 50:50 ми харесва колекцията на мен. Хареса ми палитрата 4-ка. 2 цвята от нея не са много пигментирани, но се надявам да успявам да напластя добре непигментираните цветове. 2-ката също е хубава, но не ми е толкова интересна. Бурканчетата за мен са пълна скръб  Crossing Arms Пудрата ми беше особено интересна предвид интереса, който предизвиква, но също не ми харесва. Тоест аз не забелязах нищо освен брашнян ефект  Peace Червилата мноооого ми допаднаха. Е, без розовото Simple Smile Лаковете също ми харесаха. Балерината е много непокривна, на живо още по-безинтересна. Tapage е моят лак, харесах го от първите му снимки. Charivari още го мисля. Кремообразните им ружове като цяло не ми допадат, така че не съм ги тествала.

# 708
  • София
Супер, честито   bouquet

Дами, знаете ли дали е заредена Шанел в Прити Шоп на Гладстон?

# 709
  • Torino,IT
И аз съм с комбинирана кожа затова Туш Еклата не е моя тип, задължително пудра слагах отгоре, но наистина придава на лицето светлина и озаряване.Много красив.
Общо взето се радвам че свърши защото уж взех от беж гамата но ми беше неестествено светъл. За сравнение ползвала съм на Ланком тейнт миракъл беж диафан и ми беше добре, затова и взех еквивалент на цвета на Лоран, поръчвах от нета затова не съм го пробвала , но не уцелих. Според мен на Лоран са една идея по светли от Ланкомските.

# 710
С това, че са по-светли, всъщност ме радвате  Simple Smile
Но пък като казвате, че ИСЛ не е за комбинирана/мазна кожа, взех да давам заден.

Повече ли омазнява от тейнт миракъл?

# 711
  • Бургас
Lisa Eldridge за новата колекция на Шанел. Някак си не ми допадна палитрата върху нея.
http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/Private-Lessons-146015?sku=177022

# 712
  • Torino,IT
С това, че са по-светли, всъщност ме радвате  Simple Smile
Но пък като казвате, че ИСЛ не е за комбинирана/мазна кожа, взех да давам заден.

Повече ли омазнява от тейнт миракъл?

Не, не че не е за комбинирани кожи, но при една суха кожа ефектът му ще се задържи по дълго без нужда от пудра отгоре. А при комбинираните кожи ако не ползваш супер матов фон дьо тен си е незибежно фиксирането с пудра на всеки 4 часа да речем, знаеш как е, така че ако ти харесва вземи си го Peace
Тейт Миракъл е с по пудрен завършек, имат различни консистенции, аз когато го имах си спомням че отгоре слагах свободната на Шанел, но пак си минавах към обед с пудрата че бях лъснала. Върху Туш екла сега слагах матеорити, но впредвид на това че ми беше светъл контурирах здраво но не съм забелязала повече омазняване в сравнение с Тейнт Миракъл, но всичко е много субективно Peace

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 13:41 от Lindita

# 713
  • Пловдив
 Някой има ли тази палитра от миналата пролет, отзиви ?  Blush

# 714
Да напиша моето мнение за пролетната колекция на Шанел.

4-ката сенки е хубава горе-долу, но много ми напомни на една палитра на NYX, която имам. Двойката ми се струва излишна, ако се вземе 4-ката. Червилата нещо не можаха да ме грабнат (може би, защото имам вече толкова много и нито едно не ми се стори достатъчно отличително или уникално, така че да не ми е сходно с някое. Пудрата изобщо не ми хареса - много брашняно ми стоеше. Ружовете са хубави, но аз лично не ползвам кремообразни. Погледнах и най-светлият глос, хареса ми, но като не съм фен на глосовете не може да ме спечели все пак. Лаковете и другите неща не ме вълнуват и не съм ги гледала.

Обаче като съм пристрастена към сенките в бурканчета ги взех и двечките, дето си ме чакаха. Според мен са уникално красиви.

# 715
  • Отвъд алеята зад шкафа
Туш Екла не е за мазна кожа, напротив - за суха и нормална. Аз го нанасям без овлажняващ крем отдолу, не слагам пудра, с нормална кожа съм. Много естествен вид дава. Обаче с Lindita го купихме по едно и също време, а аз не съм изхабила и 1/4 от него  newsm78 Може би защото ползвам още 2-3 ФДТ  Mr. Green

Жаки, страхотно изглеждат тези ружове, задължително ще ги погледна.

# 716
  • Torino,IT
Ха ха, Гадамер, аз на моя му се я бях заинатила че ще го свърша бързо защото не ми хареса цвета, много ме беше яд тогава, но съм ползвала само него от есента до сега.
Сега с кеф ще си избера нов, но няма да е Туш Екла Peace

# 717
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен много ми допада, но ме е яд, че няма как да се тестват цветовете. На мен моя също ми идва една идея по-светъл, сега става, но за пролет и лято не. Кат освърша ФДТ-ните, които имам сега, ще пробвам или Диорския Нюд, или Виталюмиер под някаква форма.

# 718
  • София
Видях колекцията, новички недокоснати тестери Heart Eyes Голям кеф.

Отидох за глос, но както винаги купих други неща  ooooh! Laughing

Ружът Intonation е прекрасен и много нежен върху лицето, страхотно свеж. Взех и червилото Melodieuse, а дори не го бях загледала на суочове. Доста неоново ама това не ме плаши, на устните е готино. Напомня на едно червило, което една година издирвах, ако не и повече- Rouge Allure Genial Heart Eyes

Палитрата не пробвах, оставих удоволствието да си я тества първи някой, който я иска. Иначе е хубави цветове, както и бурканчетата.

Пудрата на живо е зле според мен  Shocked На светлинни години от Беж ми се видя, както и от BareMinerals и Dior. Даже първата ми мисъл като я пробвах беше, че една пудра на Катрис, която беше доста популярна из форума, е по-небрашняна.
Но може и на лицето да стои добре пък.

# 719
И аз минах да разгледам из мола  Whistling Погледнах скинфинишите от новата колекция на МАС. Най-тъмния е близо до това, което търся, но е студено-бежов  Thinking Не го взех. Ще се разходя пак уикенда и ще реша  Mr. Green Харесах и една от сянките. Едно убито сиво-зеленикаво. Напомня ми на Сепията на Кико (доколкото мога да преценя от снимките в нета) И нея ще я мисля до следващото ходене.
Минах и през Сефора. Както и на снимка, пролетната колекция на Шанел, въобще не ме впечатли. Харесах само едно червило, но се надявам да успея да се добера до пролетно на ИСЛ  Crazy
Но пък си харесах 4 червила на Шисейдо  Mr. Green Записах си номерата и ще си ги купя, лека-полека  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт