MAC & Sephora - 19 тема

• 42 281
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • в 1001-та нощ
Ах, разкошни неща виждам тук   Heart Eyes Chanel Variation Collection Spring 2014 и съм изненадана от втора пролетна колекция  Heart Eyes

# 691
  • София
Момичета, нещо се омотах, кои са гланцовете от заредената колекция на Шанел? Може ли снимка?

# 692
  • Бургас
Biancaneve  направо ми е кеф там като отида. Познавам се с жените там и си говорим и коментираме докато пробвам и те ми показват цялата колекция .
Ах лоши лоши Шанел с тази втора колекция. Явно сега е модерно червено червило със син под тон - ох любимо и mauve .

# 693
  • София
Момичета, нещо се омотах, кои са гланцовете от заредената колекция на Шанел? Може ли снимка?

Първите два глоса. Светлият мисля, че не го видях  Thinking

Втората пролетна колекция искам да я видя и на реални снимки, дано има скоро. За сега лакът много ми харесва  Heart Eyes

# 694
  • София
Мерси, Ел!!! Ентусиазирах се от предишния ти пост в темата, за глоса Bliss, и реших че тази колекция е заредена, хич не гледам заглавията. А то се оказва, че имало и втора пролетна.
Тези глосове в момента са без частици, и няма да си чупя краката/колата от бързане да не свършат.

Та сега идва ред на следващия въпрос, кога може да очакваме втората пролетна колекция?

# 695
  • София
Да, без частици са.

Втората пролетна излиза февруари е Европа, за България не се знае.

# 696
  • Бургас
Уха CHANEL Allure Rouge 44 Velvet La Diva наистина много дива  Laughing

# 697
Момичета, може ли сравните като цвят Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation - Beige Rosé - BR10 и Lancôme Teint Miracle Foundation - 005 Beige Ivoire?

Знам, че първият има розов подтон. Но повече ме интересува дали YSL е много по-тъмен от Lancôme? Търся си светъл фдт. Чета много добри отзиви за YSL, но не съм виждала на живо този цвят и се притеснявам да не ми е тъмен. Затова искам да сравня с Ланком, който ми пасва. Нямам нищо против, даже предпочитам, розов подтон, само искам да е достатъчно светъл.

# 698
  • София
Да, без частици са.

Втората пролетна излиза февруари е Европа, за България не се знае.

Elle, ти разгледа ли колекцията на Шанел на живо? Хареса ли ти  Hug Сподели и твоите впечатления.

# 699
  • Бургас
Аглая Епанчина Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation - Beige Rosé - BR10 това, което виждам в нета е доста по- светло от на Ланком . Иначе съм го пробвала наистина е светъл и хубав цвят.
ИСЛ

# 700
Благодаря ти! На мен пък точно на снимки в нета на Ланком ми се струва по-светъл. А YSL ми изглежда тъмен. Но ако не е, би било супер, дори ако е по-светъл от Ланком - още по-добре.

А става ли за комбинирана към мазна кожа ИСЛ?

# 701
  • София
Благодаря ти! На мен пък точно на снимки в нета на Ланком ми се струва по-светъл. А YSL ми изглежда тъмен. Но ако не е, би било супер, дори ако е по-светъл от Ланком - още по-добре.

А става ли за комбинирана към мазна кожа ИСЛ?

За мазна според мен въобще не е подходящ.
Моята е комбинирана и то не със силно мазни участъци и пак слагам малко пудра в Т-зоната. Лъскав си е YSL  Simple Smile АКо не сложа някаква прахообразна пудра в тези участъци, буквално ми се свлича от лицето за 2-3-4 часа макс.

# 702
То и на Ланком не е особено матиращ, пак по някое време кожата ми лъсва и слагам пудра. Идеята е ИСЛ да не е още по-омазняващ.

# 703
  • Бургас
Съгласна съм не е особено подходящ за мазни кожи, за комбинирани с мат. пудричка отгоре задължително . Все пак не е матиращ фдт . Аглая ако имаш възможност първо го пробвай най- добре. Самият фдт е много лек и течен по спомени и бързо "дръпва" след като е нанесен , но прави един сочен вид , хубав. При мен нямаше силно/допълнително омазняване с комбинирана кожа съм . Ще отида тези дни пак да го пробвам .

# 704
  • София
Аз го купих насляпо, че имаше само някакви гнусни тестери, но аз мразя матиращи ФДТ-и ги намирам за супер неестествени и знаех, че този е мой тип  Blush
Ако можеше да е малко по-дълготраен, бих казала че е перфектен.
Ще му взема база макар че не обичам да нося; толкова го харесвам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт