MAC & Sephora - 19 тема

• 42 277
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • в 1001-та нощ
Хубаво ревю  Peace Жаки - твоят блог е първият, който наистина чета "от-до" - всичко е поднесено, както искам да го получа, няма нищо, което да ми е излишно или дразнещо - не знам как го правиш  Crazy

# 46
Хубаво ревю  Peace Жаки - твоят блог е първият, който наистина чета "от-до" - всичко е поднесено, както искам да го получа, няма нищо, което да ми е излишно или дразнещо - не знам как го правиш  Crazy
Mного благодаря за комплимента Flutter Blush
Радвам се, че ти харесва Grinning
Ами като цяло се ръководя от нещата, които смятам за важни и също бих искала да ги науча за даден продукт.

# 47
  • София
Aз вече втори път си взимам Zoom Fast Black, много съм доволна от нея и скоро няма да я сменям.
Ето и малко ревю за нея http://www.makeupgalaxy.com/2013/10/mac-zoom-fast-black-lash-mascara.html

Е, ама Жаки, покажи мигла.  Mr. GreenКутийката не казва нищо по себе си Wink. Това ще го покаже всяка Гъгъл търсачка.
Показвайте ваши снимки момичета в блоговете си. Моля. Praynig

# 48
Няма как на снимка да се види истината. На живо миглите ми са тройно по-дълги от на снимка.
Последният ми черен грим в гримовата тема е с тази спирала Peace

Спиралата е нещо много индивидуално, няма как като видиш моите мигли и при теб да станат така.

# 49
  • на последния етаж
densi,   bouquet
Аз вече поръчах Naked Basics и чакам да дойде. Но май повече ми харесва матовата на ТФ...  Confused

# 50
Хубавото е, че в MAC могат да се пробват безопасно спиралите - имат накрайници за еднократна употреба с формата на четките, така че най-добре тествайте  Peace
Аз съм наистина впечатлена от Extended Play, защото не очаквах от тази тъничка четка да издължи и извие миглите ми толкова, че да ахна! Но всекиму според нуждите и желанията - аз имам дълги и плътни мигли и не търся обем, но понеже отказвам да ползвам извивачки, ценя издължаването и извиването в една спирала. Също, не мога да работя със силиконови четки - знам, че са гъвкави, но ме дразнят и цапат - искам стабилност. Тази четка достига навсякъде, понеже не е дебела и голяма.

# 51
  • Sofia
densi,   bouquet
Аз вече поръчах Naked Basics и чакам да дойде. Но май повече ми харесва матовата на ТФ...  Confused

А матовата на ТФ има ли я тук, или пак с поръчка трябва? newsm78 Уж ги гледах и пак не запомних кои палитри се предлагат в БГ.

# 52
  • на последния етаж
Има я тук. 69 лв мисля, че струваше.

# 53
  • София
Спиралата е нещо много индивидуално, няма как като видиш моите мигли и при теб да станат така.
Не, че го очаквам, но и снимка на пръчката няма как да ме убеди, че е моята спирала също така. Но поне да ахна искам, като видя как е преобразила нечии мигли, да речем. Wink

Идеята ми е да видим предимствата на даден продукт, щом се пише изобщо за него, а не да става -А ла- поредната собствена рубрика -Моите нови придобивки.
Напоследък повечето блогърки бият все на там.
Това не беше лично и само към теб Жаки. Hug

# 54
Аз бих препоръчала всички спирали на Мак. Има варианти за всеки, за такива със гъсти и дълги мигли, за такива без мигли.. Laughing Консултантките ще прегложат най-доброто според нуждите и желанията. А и цените им са по-ниски от високия клас спирали.  Peace

# 55
Идеята ми е да видим предимствата на даден продукт, щом се пише изобщо за него, а не да става -А ла- поредната собствена рубрика -Моите нови придобивки.
+1
Харесва ми да е суочнато, да е показан грим с него, както при Темпталия примерно.

# 56
  • Sofia
Благодаря!  Hug

А някой тук пробвал ли я е лично? Отзиви от първо пипане има ли?  Mr. Green

# 57
  • Torino,IT
Благодаря!  Hug

Аз си я взех вчера но още не съм се гримирала, на първо суочване на ръка сенките са много наситени като цветове и не се прашат, светлите цветове само не ми харесаха тези в по големите кутийки, но останалите са много добри.

# 58
  • Sofia
Благодаря!  Hug

Аз си я взех вчера но още не съм се гримирала, на първо суочване на ръка сенките са много наситени като цветове и не се прашат, светлите цветове само не ми харесаха тези в по големите кутийки, но останалите са много добри.

ммм, чудесни новини Simple Smile Благодаря ти много! Hug

# 59
Не, че го очаквам, но и снимка на пръчката няма как да ме убеди, че е моята спирала също така. Но поне да ахна искам, като видя как е преобразила нечии мигли, да речем. Wink

В случая не е важна "пръчката", а четката. Аз само от нея добивам представа ще ми хареса ли спиралата или не. Отделно съм изредила всички плюсове и минуси. Който си прецени, че иска да я пробва е свободен да го направи. Мигли на чужди хора малко ми помагат в преценката.

Колкото то блогърите... всеки блогър сам си решаха за какво иска да пише. Ако ще и само снимки да придобивките си да показва си е негова работа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт