MAC & Sephora - 19 тема

• 42 272
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
  • USA, Steak State
Тоест блещукащите частички изчезват ли?

Точно така, те са като един слой отгоре. Под него пудрата е много груба и... обикновена.

Забелязала съм, че този проблем го имат доста такива блестящи продукти.

# 31
  • София
Колкото повече снимки гледам на Нейкид 3, толкова по-малко ми харесва. Много, ама много са прекалили с розовото  Tired Нещо, да кажем близко до сбор на Нейкид, но много по-симпатично ми е Lorac Unzipped palette. А качеството на Лорак е феноменално  Peace

newsm09  О, Elle, това не трябваше да го показваш!!!!
Направо ми се догримира като видях снимката........ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много, много прекрасно ми изглежда палитрата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Моята приятелка живее в Щатите и ме кара да и пращам вече списък с неща да ми изпраща. Лорак ще го има в списъка 100%. Mr. Green Heart Eyes

# 32
  • в 1001-та нощ
Мерси за новата тема   bouquet
Днес точно разгледах Магнетик Нюдм но нищо не ми хвана окото, напоследък на Мак нещата много ми се повтарят Peace
Видях и Нейкид 3 на живо, много е хубава, но розовото ми идва в повече Peace

Ауууу, чудесно, на мен пък ми изглеждаше прекалено бежова, дано е така  Peace както ти се е сторила  Blush

# 33
  • Torino,IT
Мерси за новата тема   bouquet
Днес точно разгледах Магнетик Нюдм но нищо не ми хвана окото, напоследък на Мак нещата много ми се повтарят Peace
Видях и Нейкид 3 на живо, много е хубава, но розовото ми идва в повече Peace

Ауууу, чудесно, на мен пък ми изглеждаше прекалено бежова, дано е така  Peace както ти се е сторила  Blush

Не, Аленка, прекалено розова е даже Joy

# 34
  • в 1001-та нощ
Ха, дано  bowuu тъкмо се бях отказала, че не ми трябва поредната бежова лъскавост  Mr. Green

# 35
Денси, има ли го някъде при вас?
Да имаше го в Мас, но беше отдавна със зареждането на колекцията. Сега не знам.

Няма го - а толкова се бях навила за него . Rolling Eyes

# 36
  • София
densi, благодаря за новата тема!   bouquet

И на мен скоро нищо не ми е харесвало от новите колекции на MAC, дотолкова, че да го пожелая. Ходих да пробвам МАC Ruby Woo, MAC Red, MAC Russian Red, но не ми отиват. Хем бях с нюд грим.  Sad

С нетърпение чакам пролетната колекция на Шанел. Там съм си харесала няколко неща.

# 37
Naked 3 не е нито розова, нито бежова. По-скоро и двете Laughing
Розово-бежова със златист акцент тук-таме и тоуп-лилав оттенък.

Няма как да се направи абсолютно реална преценка по суочове, трябва да се пробва - това за колебаещите се и възможността да останат разочаровани.

Но всички като мен, на които гореописаните нюанси по принцип са любими, могат да рискуват спокойно. Ще им хареса.

Ето сравнение между Naked 3 и Unzipped.
Unzipped ми жълтее.

# 38
  • Sofia
Привет, момичета! Денси, благодаря за темата!   bouquet
В коя Сефора има бройки от Naked Basics?

# 39
  • гр.Добрич
В коя Сефора има бройки от Naked Basics?

Maй вече в нито една.

# 40
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

На МАС искам да си взема спирала, загледала съм се в тази с двете четки или някой друга ако препоръчате.

# 41
Благодаря за новата тема!   bouquet

На МАС искам да си взема спирала, загледала съм се в тази с двете четки или някой друга ако препоръчате.

MAC Extended Play  Heart Eyes

# 42
  • София
Тази с двете четки я ползвам и съм много доволна от нея. Но пусто любопитство, искам по-нататък и друга тяхана спирала да си взема. Има ли изобщо по-добра от Хаути Наути? Mr. Green

Искам да си взема тази година нюд червилото Myth. Може и да не ми отива, но съм си го навила от много време на пръстта и...така. Crossing Arms

# 43
  • София
ауу , тази спирала много ми хареса.. може да я пробвам Simple Smile

# 44
Aз вече втори път си взимам Zoom Fast Black, много съм доволна от нея и скоро няма да я сменям.
Ето и малко ревю за нея http://www.makeupgalaxy.com/2013/10/mac-zoom-fast-black-lash-mascara.html

Общи условия

Активация на акаунт