MAC & Sephora - 19 тема

• 42 295
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз под Riri Woo слагам балсам за устни. Всъщност аз постоянно си ползвам балсам, та просто не съм променила "стратегията" с Рири-то и нямам никакъв проблем нито с нанасяне, нито с цвят.

# 91
Тук има ревю на пролетната колекция на ИСЛ. Знам, че има доста жени, които се интересуват от палитрата и ружчето Simple Smile
http://retailtherapy.onsugar.com/YSL-Spring-2014-Photos-Informat … Swatches-33296486

И аз вчера гледах това ревю. Гледах и още няколко и нещо започнах да се разочаровам от пигментираността на палитрата  Rolling Eyes Или снимките не са добри, или тази палитра няма да е това, което очаквам за висок клас...Ако ще си купувам само блещулки за 100лв, предпочитам да си взема още една палитра на Шисейдо  Wink
Ето тук е сравнена с подобна палитра на Гарлен и тази на ИСЛ изглежда потресаващо зле  Tired

# 92
  • София
Аз това с балсама, всеки път се сещам постфактум...
Като тръгна да нанасям червилото вече очертавам контура с молив, когато се сещам, че... или е късно вече за балсам, или че просто е в нощното ми шкафче, а се гримирам в хола и ме мързи да го търся вече. ooooh! Та все съм не балсамирана! hahaha Joy

# 93
  • София
Пробвай някой път с балсам Simple Smile

Няколко реални снимки на 15-ка палитрите на Мак:

Цветове:
Warm Neutral top row:  Hey, metallic coral (Veluxe Pearl); Warm Breeze, pastel coral (Satin); Gingersnap, deep rosy pink (Frost); Dark Brew, deep chocolate with pink pearl (Veluxe); Dance In The Dark, dark brown (Matte)
Middle:  Brule, soft creamy beige (Satin); Vanilla Extract, soft warm yellow beige (Frost); Honey Lust, bronze-dipped peach (Lustre); Amber Lights, peachy-brown with shimmer (Frost); Saddle, golden orange brown (Matte)
Bottom:  Lemon Tart, metallic gold (Veluxe Pearl); Butterfudge, mid-tone mocha with gold pearl (Satin); Creative Copper, frosted gold (Lustre); Unwind, dirty olive (Veluxe Pearl); Divine Decadence, soft bronze (Velvet)

Cool Neutral top row: Flounce, chalky white pink (Matte); Sweet Allure, soft light pink (Satin); Sun Tweaked, soft frosty coral (Satin); After Dusk, mid-tone rosy pink with pearl (Veluxe Pearl); Blackberry, muted burgundy-plum brown (Matte)
Middle: Pick Me Up, pale ivory (Matte); Cozy Grey, cool grey (Matte); Crushed Clove, mid-tone gold olive (Frost); Deception, chocolate gold (Frost); Stalactite, muted blackish brown (Satin)
Bottom: Silver Fog, white with silver pearl (Lustre); French Clay, white grey frost (Frost); Cumulus, mid-tone grey charcoal (Frost); Pearled Earth, deep blue grey (Veluxe Pearl); Black Tied, black with silver sparkle (Velvet)

# 94
  • София
Да се запиша, да ви следя!

Сега тъй като полека лека отмятам смяната на бялата козметика, идва ред на пудрата. И този път вече наистина ще трябва да я купя, защото идва топлото време и Метеоритите ще трябва да ги прибера.

Та, на въпроса, Денси, би ли споделила за колко точно време те матира свободната пудра на Шанел? - 2 / 3 / 5 часа? И аз съм с по-мазна кожа, дори сега, а за лятото няма какво да говорим  Crossing Arms

# 95
Здравейте момичета! Има ли някаква колекция в момента в Мак или предстояща скоро?   bouquet

# 96
  • Бургас
Под Руби-то слагам балсама на Нукс , идеален е за сухи и матови червила  Peace

# 97
heydi, уникален е пейнт пот-а  yes newsm76
Аз след двумесечно ползване само на Primer Potion пак се върнах днес към painterly и сенките ми седят перфектно (а и самите вежди по-добре се нанасят в/у него). Simple Smile
UD си го слагам на долният клепач, защото пейнт-а малко изсушаха зоната под очите и се виждат по-изразено бръчки.

Как така вежди? Откакто ми ги изтъниха и правя опити да ги дорисувам (вече почти израснаха де) се нагледах на какви ли не клипчета за изписване на вежди, но за трик с база за сенки не се сещам?
Моите вежди са на 100% нарисувани, за това го казах. Просто като се рисуват над цветна база като painterly седят по-добре Peace

# 98
  • USA, Steak State
С моите сухи устни не виждам как бих могла да нанеса Руби и Рири Ву без да изглеждат след това на черти и на "парцали". Задължително балсам, изчаквам 10 мин и нанасям още мъничко, тъй като са прекалено суховати.

Този Вива Глам ще го пропусна, не е невиждан цвят и ефект.  Peace

# 99
Riri Woo бих мога да го нося и без балсам, финишът му е разкошен. Но за Руби балсама е просто задължителен.
Като цяло винаги обичам под червено или друго много ярко червило да имам Carmex.

# 100
Тук има ревю на пролетната колекция на ИСЛ. Знам, че има доста жени, които се интересуват от палитрата и ружчето Simple Smile
http://retailtherapy.onsugar.com/YSL-Spring-2014-Photos-Informat … Swatches-33296486

И аз вчера гледах това ревю. Гледах и още няколко и нещо започнах да се разочаровам от пигментираността на палитрата  Rolling Eyes Или снимките не са добри, или тази палитра няма да е това, което очаквам за висок клас...Ако ще си купувам само блещулки за 100лв, предпочитам да си взема още една палитра на Шисейдо  Wink
Ето тук е сравнена с подобна палитра на Гарлен и тази на ИСЛ изглежда потресаващо зле  Tired

Веси, това ревю е на момиче от азиатски произход. Може да звучи расистко, но не мога да й определя националността. Те винаги първи пускат ревюта, но ми прави впечатление, че после като си взема продукта много ни се различават суочовете. Та може тя да не ги е нанесла добре. Отдолу не е сложила база. Аз и ружа не мога да го преценя от нейната снимка. Но има много блясък в сенките. От тези снимки даже ми е прекалено много шимърно. На други ревюта не съм попадала, но със сигурност вече ще започнат да пускат.
бтв честита ти палитра Вайс 2. Много те мислих, да знаеш дали ще я получиш и как ще изглежда този път.

# 101
Да се запиша, да ви следя!

Сега тъй като полека лека отмятам смяната на бялата козметика, идва ред на пудрата. И този път вече наистина ще трябва да я купя, защото идва топлото време и Метеоритите ще трябва да ги прибера.

Та, на въпроса, Денси, би ли споделила за колко точно време те матира свободната пудра на Шанел? - 2 / 3 / 5 часа? И аз съм с по-мазна кожа, дори сега, а за лятото няма какво да говорим  Crossing Arms
И свободната пудра и Бежа ме матират точно от 7 часа сутринта до 12 часа наобяд и тогава трябва да попия "вече лъснало чело"! Laughing Метеоритите само ме държат повече и затова сега зимата нося само тях. А и така спестявам доста пари от Беж, защото иначе я свършвам за три месеца. Едните Метеорити вече са ми доста малко и гледам да ги похарча, че да си купя едни нови от пролетните. Все още се чудя и на Коледните, но имам Пролетните от мината пролет, а и са ми чисто пълни и затова се спирам. ooooh!

Откакто Жаки ме научи, винаги нося Кармекс под Руби и Рири червилата, а все по-често и под матовите на Шанел, защото ми се изсушават устните /аз не съм много по пиенето на вода/ и ми стават като "кокошо дупе", което ми причинява дискомфорт и махам червилото без то да се нуждае от корекции или махане.

Ще купя новото червило на Рири. Харесва ми, обичам и благотворителната идея.

Аз също много се разочаровах от снимките на палитрата на YSL Ако е толкова светла и безлична със сигурност няма да я купя, което пък си е спестяване и пазенето от претрупване, така че хич няма и да ме е яд.

Искам да похваля декоративната козметика на Бърбъри след известно ползване. Ружа е един от най-наситените, които някога съм виждала. Глосовете също са нелепнещи и много хубави. Лака за нокти е траен 7 дни на ноктите ми. Ще си взема още неща, защото качеството им е много добро. Ако ви попадне пробвайте непременно. Hug

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 18:55 от densi

# 102
densi мерси за темата!  Hug аз момичета се отказах от Тера Ората и се чудя между други две Герлейнски пудри - Теракотата или 4-те сезона...коя според вас е по-добра? блонди съм и съм много бяла, а и едната е sheer, а другата мат ..
 Мен свободната на Шанел ме матира за около 7-8 часа..но пък кожата ми е по-скоро суха,съвсем леко лъсвам на брадичката.  Heart Eyes Hug

# 103
  • Бургас
По принцип тези палитри на YSL не са чак толкова наситени като другите  им палитри, които могат да се нанасят и с влажна четка . Имам и от двата вида, като и двете ми палитри са все за по- силен грим, въпреки всички 5-цата ми е по- слабо пигментирана спрямо другата 4-ка. Но идеята да се смесват , да се наслагват едни върху други с цел получава на ефект или друг цвят.  А този суоч още вчера го гледах и не ми хареса, снимките са лоши .
Ох не издържах и си поръчах руж на Диор Redissimo  той си ми беше любов от пръв поглед и така и така е намален  Crazy

# 104
  • София
Напоследък нещо не мога да се разбера с Беж.... 20-ката ми седи тъмно и ужасно оранжево Cry Shocked Става на петна с течение на времето през деня, а я пробвах върху няколко ФДТ-а, върху които и друг път си я нося.
Сложих си от предишната си пудра на Живанши и метеорити и всичко е ок Rolling Eyes Не мога да преценя защо така се получи.....

Общи условия

Активация на акаунт