Добър дерматолог в Стара Загора

• 5 382
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте! Някой може ли да ми предложи добър дерматолог или козметик в Стара Загора? Имам акне, ходих при различни лекари в Сливен и във Варна, ефекта е временен или въобще няма ефект! Изписват различни кремове, които не ми се отразяват добре и кожата ми става по-зле. Моля ако някой познава добър лекар да ми помогне.. Sad

# 1
има едно лекарство, наистина много добро с/у пъпки-казва се роукатоне,нещо такова.Само има една уловка, може да увреди бъбреците. За това се изписва само от дерматолог,който ти прави изследвания .И според тях гледа дали можеш да ги пиеш или не.А ако организма ти позволява да ги пиеш,ще трябва да си правиш изследвания, не помня на 1 месец ли бяха.Искам да кажа ,че става само под лекарски контрол. Каза ми го един познат,който почна да ги пие и е страшно доволен от резултата.Като го гледам него, наистина има резултат.Мъжа наистина беше много зле,а като се има на предвид,че той е на 45 год. И винаги е имал акне, и се е мазал с какво ли не и резултата беше временен.За щастие , неговите бъбреци са здрави,единственото му оплакване беше,че устните му много изсъхват.Реши го с по-хубав и по-скъп гланц за устни и кожата му много се изсушава.Доста се е лющела, но с хубав крем и това се заличава.Лющенето на кожата с това лекарство е нормално,така трябва да е.Може да потърсиш повече инфо в интернет.

# 2
Искам да ти кажа,че това лекарство е много силно. Човек трябва много да се замисли преди да го вземе.Защо не се прегледаш,при гинеколог.Може би причината е другаде.Аз също имах пъпки,дълго време,останаха ми и белези от тях.Червените петна поизбледняха ,но дупките едва ли ще се махнат с времето.За това и аз искам да отида на дерматолог,но все още нямам такава възможност.Аз си набелязах една дерматоложка,но трябва да се поразровя и утре ще ти пиша за името.Моя проблем се реши,като отидох на гинеколог.Изписаха ми противозачатъчни и спряха да ми излизат пъпки.Сега ми излиза 1,когато ми дойде.Може да излизат и,ако имаш проблем със стомаха или нещо др.

# 3
sweetheart puppy-да, дава резултат, но наистина е много тежка артилерия и трябва мноооого да се внимава. Peace
Бих препоръчала "Леге Артис" -д-р Христозов, който преди да предприеме лечение, прави необходимите изследвания. Peace

# 4
препоръчва ли са ми клиника ,която е точно до Ниа мед. И една дерматоложка,тя е също добра,кабинета и се намира,в една кооперация  на първия ет. на ул.''Димитър Наумов'' 19.Този адрес, е на един блок а лекарката се намира точно с/у него.В кооперацията отсреща,като вървиш към входа на блока,то там има и табелки.Лошото е,че не помня името на жената.

# 5
препоръчва ли са ми клиника ,която е точно до Ниа мед.- това е "Леге Артис", за което говорех Wink И една дерматоложка,тя е също добра,кабинета и се намира,в една кооперация  на първия ет. на ул.''Димитър Наумов'' 19.Този адрес, е на един блок а лекарката се намира точно с/у него.В кооперацията отсреща,като вървиш към входа на блока,то там има и табелки.Лошото е,че не помня името на жената.

А тази докторка, подозирам че е Милена Неделчева Simple Smile

# 6
Сега проверих в нета същата е Милена Неделчева. Много ми се иска да отида при нея,на лазер за дупчиците по-лицето,но сега нямам възможност Crazy.

# 7
sweetheart puppy-да, дава резултат, но наистина е много тежка артилерия и трябва мноооого да се внимава. Peace
Бих препоръчала "Леге Артис" -д-р Христозов, който преди да предприеме лечение, прави необходимите изследвания. Peace

ти ползвала ли си това лекарство

# 8
Не, моя приятелка в момента се лекува с това и при Христозов  Peace
(при закупуван от Турция РОАКУТАН, където от по-евтин от Бг, нейде към 1000лв беше казала че ѝ струва всичко..изсл.,прегледи,медикаменти)

# 9
Хм..... Thinking. Наистина е доста скъпо.За лекарствата знаех,че са скъпи тук.Мъжа за който писах си ги е купувал от Гърция(там има познати). Лично аз не можех да се възползвам от тях,защото имам малки проблеми с бъбреците.Но пък сега нямам нужда,единствено дупчиците и малко петънца са ми останали.Само ме е страх,ако реша да спра противозачатъчните,дали няма пак да ми излезнат.

# 10
Имам псориазис на ръцете от две години без никакво облекчение след мазане със сумати мазила. Моля препоръчайте ми добър дерматолог в Стара Загора. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт