Моите малки странности

• 34 257
  • 672
  •   1
Отговори
# 90
Права си. Това че има лента как точно гарантира, че е почистено като хората?  newsm78

Нищо не гарантира,знам как ги чистят,затова Цифа с мен навсякъде:)

# 91
  • София - Рим и обратно
Ами трябва да си го носиш Циф-а и в джоба, защото е доказано, че по телефонните слушалки се въдят 10 пъти повече микроби, отколкото по коя да е тоалетна чиния Grinning. А знаем колко често ни се налага да си слагаме до устите какви ли не телефони.

# 92
Ами трябва да си го носиш Циф-а и в джоба, защото е доказано, че по телефонните слушалки се въдят 10 пъти повече микроби, отколкото по коя да е тоалетна чиния Grinning. А знаем колко често ни се налага да си слагаме до устите какви ли не телефони.

Кафенце,не ме вкарвай във филми,че малко ми трябва:)

# 93
  • София
Изпитвам доста силен страх от цунами, което е старано, защото не съм близо до море. Най- редовно сънувам, че ме залива. Сега ми предлагат това лято да ходим на палатки на море и първата ми мисъл беше, че аз там никога няма да мога да заспя от страх че ще ме залее някоя вълна.

# 94
Права си. Това че има лента как точно гарантира, че е почистено като хората?  newsm78

Нищо не гарантира,знам как ги чистят,затова Цифа с мен навсякъде:)
не си сама Laughing
аз и чужди/хотелски/ хавлии не пипам, че само при мисълта, че някой си е бърсал там, онова Crazy и ме хвърля мисълта в оркестъра Twisted Evil Mr. Green

телефоните си пръскам със спирт/мъжът ми казва, ч е така само фиксирам бактериите, но аз упорито продължавам/. натикам копчето на ансансьора с кърпичка.

# 95
А,така имам си компания:)
Койкой,няма да ми говориш за цунамита в неделя заминавам за Тайланд,не ми разваляй рахата:)

# 96

А, то не се знае снахата каква откачалка ще се падне  Mr. Green ако и тя не обича някой да и пипа в кухнята , добре, но ако иска помощ в домакинството...тежко и... Mr. Green това е нещо, което трябва да преодолея, че аз не давам и един нож да пипнат, за да си отрежат нещо Laughing

добре де ако един ден не си вкъщи, гладни ли стоят всички?

Не, не стоят гладни, поръчват си храна или ходят на заведение, ако е само за 1 ден...Simple Smile Веднъж се наложи да отсъствам за седмица обаче и като се прибрах, щях да пукна от бяс като видях за кво иде реч...целия ми ред беше тотално разрушен и съсипан  ooooh! чиниите ми разбъркани, ножове, вилици, лъжици...тиганите ми пипали, печката ми.... ooooh!
Точно защото никога нищо не пипат.     Laughing
И аз не обичам да ми се разбъркват нещата в кухнята, а няма как да не я ползват мъжа ми и сина ми.Затова съм дала разрешение, при условие, че спазват моята подредба и начин на почистване.
Е, научават се.
Лошото е, че аз обичам разнообразието     Laughing   и често сменям местата на разни съдове, уреди.
Та се налага и те да "се пренастройват" през няколко месеца.

До този пост

И аз не сядам на масата сама. Понякога ям права.

Дори да съм сама, пак се храня върху покривка с пълен набор прибори  Joy Че и свещ за романтика си палвам понякога  Mr. Green
Само класическа музика за фон не съм си пускала, та да съм съвсем психо
си мислех, че нищо ми няма.Ама.....освен гореописаното съм си пускала Бочели, 3-4 пъти.
Психо ли съм?Вече?     Simple Smile

# 97
  • София
А,така имам си компания:)
Койкой,няма да ми говориш за цунамите в неделя заминавам за Тайланд,не ми разваляй рахата:)
Въпреки страха ми ти завиждам.
Парадоксално е, че всъщност обожавам морето.

# 98
  • София/Севлиево
Сетих се за още една моя странност- не мога да ходя по голяма нужда в чужди тоалетни и когато съм на друго място повече от 3-4 дни става страшно...Иначе и аз си нося хавлии в хотелите, че някой път и чаршафи съм взимала...

# 99
Имам още две странности,едната е много тъпа,ще ви я кажа,ако не ми се смеете:)
Когато се настаня някъде на хотел първата ми работа е да взема душ,да запера бикините и да ги закача или на душа или на някоя закачалка EmbarassedМъжът ми все се смее,че маркирам територията.Знам,че е тъпо и мога да ги просна и на терасата,ама пак ги окачвам в банята Embarassed
Другото е,че ме е гнус от чужди тоалетни и нося Циф и ги мия също и мивката,дори да има лента ,че е почистено,пак мия,щото си мисля че гъбите,с които чистят са мръсни EmbarassedИ за чужбина тръгвам с Циф в бурканче от бебешко пюре и нова гъба.
Само да сте се смяли:)

hahaha hahaha JACKLIN*, сега още повече съжалявам, че така и не ми дойде на гости Laughing Hug

# 100

телефоните си пръскам със спирт/мъжът ми казва, ч е така само фиксирам бактериите, но аз упорито продължавам/. натикам копчето на ансансьора с кърпичка.

Майка ми е така ! Crazy

Lorein666 , аз се мислех за цербер , но ти си недостижима ! smile3521 smile3521

# 101
Аз не разбирам - у нас уредите са общи.
Не ми и хрумва да нарека кухнята и посудата моя  Thinking

# 102
Имам още две странности,едната е много тъпа,ще ви я кажа,ако не ми се смеете:)
Когато се настаня някъде на хотел първата ми работа е да взема душ,да запера бикините и да

hahaha hahaha JACKLIN*, сега още повече съжалявам, че така и не ми дойде на гости Laughing

Ххахах,представяш ли си,да провися гащи в банята и да започна наред  с Цифа:))))
То не е късно,нали ще сгодяваме децата:))
Ама по-вероятно е вие да дойдете при нас:)Казвай си веднага страностите:))

# 103
само една малка част и замлъквам завинаги: за закуска чаша бира или вино smile3505

# 104
Сетих се за още една моя странност- не мога да ходя по голяма нужда в чужди тоалетни и когато съм на друго място повече от 3-4 дни става страшно...
Доста неприятно и нездравословно.

Общи условия

Активация на акаунт