Моите малки странности

• 34 256
  • 672
  •   1
Отговори
# 45
Любимата ми тема ! Heart Eyes
В предната доста писах , и тук ще се запиша ! Wink

Педантична съм на тема ред , симетрия и хигиена . Grinning
Като бях малка , си спомням , че дори като отидех на гости , все гледах нещо да наместя , да изпъна някоя покривка , да поставя правилно нещо завъртяно . Crazy

Винаги ще позная , ако е идвал някой в къщи , в мое отсъствие . Mr. Green
Само нещо да е леко разместено , веднага го фиксирам ! Wink

Не обичам да готвя ! Sunglasses
Обожавам да гладя ! Heart Eyes
Обичам да чета , когато се храня и по тази причина не обичам да се храня с други хора , разсейват ме .
Мразя да говоря по телефон !
Обичам да имам от всичко по няколко броя - шампоани , пасти , парфюми , червила , кремове , храни , абе големи наличности поддържам от всичко ! Но пък използвам всичко докрай , имам си начини ! Wink
Не обичам чанти !
Също и дрехи не трупам .

# 46
Нямам странности, поне не се сещам.

# 47
Релаксирам като беля чесън.

# 48
Преди живеех с едно момиче, дето много я беше страх да не я изяде някой караконджул в тъмното. И аз си лягам след нея, да я "пазя"...
Сега ми е кофти ако не си легна последна. Да не вземе да му стане на някой нещо... Crazy

# 49
Често забравям дамската си чанта на обществени места, телефона, ключовете за колата.Всички, които са с мен знаят и се оглеждат като си тръгваме от дадено място.
Когато съм сама не го правя. Mr. Green

# 50
Преди живеех с едно момиче, дето много я беше страх да не я изяде някой караконджул в тъмното. И аз си лягам след нея, да я "пазя"...
Сега ми е кофти ако не си легна последна. Да не вземе да му стане на някой нещо... Crazy

Е, аз никога не спя с крака подаващи се извън леглото. Щото чета и гледам много ужаси от малка и според тях точно там живеят всякакви същества, които те хващат за глезена и после веселба  Laughing

# 51
  • София - Рим и обратно
Допълвам - връщам се по 2-3 пъти задължително от вратата, когато излизам - я за ключ, телефон или нещо такова. Малката вече си ме знае и понеже е много по изрядна от мен, въпреки крехката си възраст, на вратата започва да преговаря - взе ли си ключа, а телефона....?

# 52
Мразя да се оставя по малко недоядена храна в чиниите и се карам на ММ и дъщеря ми;
Спя завита през глава, а краката ми стърчат боси Simple Smile
Като пушех крадях чужди запалки непрекъснато, все не си намирах моята...

# 53
Късметче, сипвай им по-малко на хората, що изкарваш тях виновни? Joy

# 54
Ха-ха, все не се научих да му се не види Simple Smile Като им сипя малко - не им стига, като им сипя повече - оставят. Уф, няма угодия  Mr. Green

# 55
Проверявам по 100 пъти всички уреди преди да излезна.Дори се връщам от вратата да погледна за последен път,с което влудявам ММ.

И аз съм същата. Проверявам ги и вечер преди лягане. Връщам се да проверявам и входната врата, като излизам дали съм я заключила.
Бавна съм и много мразя някой да нервничи край мен или да ми дава зор. Обаче говоря бързо.
Имам си начин за простиране и ако някой друг ми е прострял прането, го пренареждам след него. Crazy

# 56

Е, аз никога не спя с крака подаващи се извън леглото. Щото чета и гледам много ужаси от малка и според тях точно там живеят всякакви същества, които те хващат за глезена и после веселба  Laughing
сестричке ,това ти ли си ?!

# 57

сестричке ,това ти ли си ?!

bowuu

# 58
Аз пък лятно време спя с краката извън леглото, защото ми е по-хладно.  Crazy

# 59
  • на брега на морето
Малката ми дъщеря винаги оставя малко храна в чинията си, а аз я изяждам. След това тя я търси, а аз се заричам повече да пипам.
Понеже лягам късно и никой не ми разхвърля си подреждам цигарите, запалката, чашата с вода и кафето под конец.

Общи условия

Активация на акаунт