Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 4 ~*~

• 86 214
  • 696
  •   1
Отговори
# 15
  • БГ
Добър ден момичета!
Кафенце за примамка на сладка раздумка или чайче...за пишещи и четящи  Peace

Скрит текст:

Снощи Зюмруд отново удари в десетката в разговора с Топрак. ooooh!
За първи път каза истината за Йешим- тя е болна,когато става дума за Чънар.И нищо не помага,и пред нищо не се спира,и никой не може да я спре - дори когато става дума за собствената й сестра.
Цялото това състояние се нарича обсебване.

Момичета,моля ви не ми благодарете ,че пуснах новата тема,защото цялото творчество по нейното сглобяване и на Дидка,но аз вчера  виках неволята,виках,ама йок... и за да сме спокойни просто направих копи-пейс.Не знам защо не ми отговори на ЛС момичето,но тя е ученичка,пък и може нещо да е настинала или друго - не знам,като се появи във форума ще разберем.Засега така ще я караме.Аз не бих могла да пускам постоянно темата,пък и не умея да променям някои неща,да я правя цветна и т.н.
Ние и без това не сме големи писачи - все до м.март ще си изкараме тук,пък за после ще му мислим!

Хубав ден ви пожелавам - до довечера! Hug Hug Hug

# 16
  • Пловдив
Привет на всички! 
Минавам само да кажа, че не забравям нито любимите ми герои, нито вас! newsm76
За Йешим, и аз я приемам точно така - болна... жалко, че навреме не се погрижи майка й за нея.
А Чънар може да е заплес, но аз си го харесвам много, и един път като си го поисках само за мен видях колко момичета още му се точат Simple Smile Така че, не го критикувайте много щото и вие си го харесвате Simple Smile

# 17
  • БГ
Всъщност,Доре Hug, ти си права за Чънар - харесваме си го!
Пък аз малко го и жаля,че момчето е съвсем само в битката си за щастие и сполука.
Вижте го само как е заклещен в това семейство.
От една страна изкукуригалата му майка,която освен да мисли за несъстоялата й се любов с Неджип само вири ръце в молитви,рИве и клоска Зюмруд.Май и тя е болна като Йешим стане ли дума за дъртия козел.
От друга страна - "мъдрия" баща,който досега едно добро дело не направи ,за да е щастлив синът му.
В добавка капаните,които му залагат Зюмруд и Йешим и....каква излиза картинката - "плачи дете - баща ти е невинен"  Mr. GreenJoy Joy Joy Joy
А той си иска любимата жена,ама и тя му се изплъзна от ръцете - баш тука си е най-виновен той
Все пак ще се радваме и на такива сцени

# 18
Йешимката наистина е болна и никой не взе никакви мерки за това. Доколкото си спомням в по-ранни серии тя пак прави опит да се самоубива и загрижените близки започнаха да й да изпълняват капризите, вместо  да я водят на психиатър за да се лекува  Crossing Arms
Чанар хич не го и жаля (ама го харесвам Stuck Out Tongue), сам си е виновен, знае ги що за стока са майка и дъщеря и им вярва Shocked, ходи и се излага по хората, като разпитва за Зюзи - играе ли комар или не   Crazy, сега остава само да тръгне за Монако да прави разследване (май там му казаха, че може и да е играла г-жата)  Joy Топрак, която НЕ харесвам  Wink му каза, че Саткъ и Йешим са измислили всичко, тогава той не проучваше дали е вярно казаното или не, сега страда от акъла си  Confused

Иначе снощната серия ми беше доста смешна. Топрак дали си мисли, че с това шалче е по-малко бременна  #Crazy или пък се надява всички погледи да са съсредоточени в червените мокасини и никой да не забележи коремчето й  newsm78 . Не мога да не отбележа, че откакто живее с баничаря стила й на обличане започва да ми харесва все повече.

Чанар беше много смешен със сивия костюм, който май му беше ВЪЗ тесничък.

# 19
Запис   bouquet

# 20

Тук Толгахан е малко дечко

Здравейте! Снощи от именници по света и у нас, не можах да гледам епизода / дано го намеря някъде качен/. А относно Топрак, имаше една поговорка , че бременна жена и / пъпка на г*за// не могат да се скрият..., че и тя....

# 21

Размисли страстни

Игбал "Неща Неджип БОБ, не искам Неджип ЛЕЩА, а искам Неджип-бей на среща."

Неджип "Любов моя прекрасна иде ми да взема едно дърво и да те фрасна."

Игбал :
 -Неджип- бей, дърт коцкар,
защо ще водиш сватята на бал?

- За да спреш да мрънкаш
и да започнеш на чело да дрънкаш.

-Ааа, разбрах Неджип-бей
ама кога гарга в ухо ти запей,
аз тогава не на чело ще дрънкам,
а на сватята ще врънкам,
какъв си крастав котарак,
и как те е подгонил чок мерак...
Ще има да вземаш Зюзи да те обича
като се има в предвид какъв след нея тича
млад, красив и с връзки,
а не като теб, само с мисли дръзки.

-Вещица, такава....
ох, стана ми на сърцето омала..

Това е мъжкото сърце:
една обича, втора привлича,
трета съблича, четвърто обича,
пета ревнува, с шеста ходи,
седма люби, осма губи,
девета желае, десета мечтае.
И никога не ще се разбере
коя си ти от десетте.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 19:09 от Slawena

# 22
Привет на всички! 
Минавам само да кажа, че не забравям нито любимите ми герои, нито вас! newsm76
За Йешим, и аз я приемам точно така - болна... жалко, че навреме не се погрижи майка й за нея.
А Чънар може да е заплес, но аз си го харесвам много, и един път като си го поисках само за мен видях колко момичета още му се точат Simple Smile Така че, не го критикувайте много щото и вие си го харесвате Simple Smile

Охо......харесваме си го ......и то ......доста!!!!:love001:  love001  love001

# 23

Тук Толгахан е малко дечко

Здравейте! Снощи от именници по света и у нас, не можах да гледам епизода / дано го намеря някъде качен/. А относно Топрак, имаше една поговорка , че бременна жена и / пъпка на г*за// не могат да се скрият..., че и тя....
В Нова плей го има !

http://play.novatv.bg/program/sezoninalyubovta

# 24
# 25
  • София
и аз благодаря за линка, че от имениците и аз пропуснах Hug Hug
Славенка, страхотен хумор както винаги Joy Joy Joy Joy Joy

# 26
и аз благодаря за линка, че от имениците и аз пропуснах Hug Hug
Славенка, страхотен хумор както винаги Joy Joy Joy Joy Joy

Wink

Гале, ами така е - Игбал-простакеса от класа, с държание на дукеса, Зюзи-дама от класа, но на нас ни е ясна, Неджип- уж, стожера на фамилията Илгаз, а ги твори едни...Йешим- с менатални проблеми, от комбинацията на буквите Чанар, Чанар- и сам война е воин, но ако е ходил в казармата, ей така за обща култура, Топрак- чака само да тропне някоя с крак, пали метлата и бяга ....в Кайсери и там глупости да твори......

# 27
Добра сти5га дружина!
Пак сте подхванали доброто момиче PartyАма Йешим роди в 7-я месец без изобщо да й се подуе тумбачето.Доколкото четох при подругите Серенай е проявила капризи и не е искала да носи онизи подплънки за бременни,дори зорлем ходела на снимки.Та се принудили да я обличат уж в широки дрехи,ама... Tired помним как изглеждаше
Малко снимки от епизода довечера

# 28
Как говори и се държи Йешим с Чънар  newsm45

# 29
И с останалите Йешим е любезна и много,много мила и внимателна Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт