Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 4 ~*~

• 86 215
  • 696
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Еее много е нагла моята любимка Йешим и в затвора се отмъкна да преследва Чанар  Crossing Arms
Топрак с този бизнес нюх ще вземе да завладее цял Истанбул, току виж тази сладкарничка скоро им отеснее  Laughing
Зюзката както винаги е много готина Wink

# 47
EЙйййй,заспал Чънар ...само да беше погледнал към Йшка щеше да разбере истината ,оооффффффф,що ли се нервяяяяяя Mr. Green smile3538

# 48
Как няма да отиде в затвора Йешим - нали си има учителка - Зюзи.Пък е и "съпругата" Илгаз.
Ама как всичко им се подрежда на тези двете пепелянки - рожден ден,торта,ала-бала......

А Неджип да не бърза да хвали Икбал - тепърва ще й куса попарата,ама и тя своята после Tired

# 49
ИНТЕРВЮ СЪС СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ:
„ИСКАМ ВСЕКИ МИГ ОТ ЖИВОТА МИ ДА Е ПЪЛНОЦЕНЕН“

Серенай Саръкая е родена на 1 юли 1991 г. в Аталия.Завършва гимназия „Саиме Салих Конджа“ в родния си град.Представя Турция на конкурса за красота „Европейски младежи“,на който се класира четвърта.На 16 години участва във филма „На плажа“ и в сериалите „Приказка за феите“ и „Лимонено дърво“,в който изпълнява главна роля.За съжаление и двата сериала са спрени поради нисък рейтинг.Затова Серенай смята за своя истински дебют участието си във филма „Аданалъ“.
През 2010 г. печели второ място на конкурса за красота „Мис Турция“.Тя е също професионален модел.
С ролята на Йешим от сериала „Сезоне на любовта“,Серенай Саръкая става популярна.

СЕРЕНАЙ,ЧУВСТВАШ ЛИ СЕ СТРАННО ОТ ТОВА,ЧЕ ХОРАТА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТОЛКОВА МНОГО ОТ ТЕБ?
-Радвам се,че има интерес към мен.Работя толкова много,че нямам време да разбера мнението на зрителите за труда ми.Затова много се радвам,когато чуя как те коментират моите героини.
КАК СЕ ЧУВСТВАШ,КОГАТО ПОЛУЧИШ ОТРИЦАТЕЛНИ ОТЗИВИ?
-Получавам и доста сериозни критики.Тогава се татъжавам,но дори когато отзивите са отрицателни,мисля,че показват какво съм постигнала в работата си.Критиката е важна.
КОЙ ТЕ ПОЗНАВА НАЙ-ДОБРЕ?
-Майка ми.щом прекрача прага,тя веднага усеща в какво настроение съм.винаги е до мен.Често пъти я очаквам снетърпение,за да йй кажа как се чувтсвам.Трябва да кажа,че много харесвам Хатидже Аслан (екранната й майка в сериала).Нейното ведро настроение сякаш ме лекува.Щастлива съм,че имам възможност да работя с нея.

СПОДЕЛЕНО:
* ЗА ГРЕШКИТЕ В МИНАЛОТО:
-Доста мисля за миналото,по-точно за нещата,които смятам,че съм могла да променя.Терзая се от мисълта,че ако не се бе появило едно или друго обстоятелство,нямаше да допусна определени грешки.Понякога от такива мисли не мога да заспя до сутринта.Но кой ли не прави грешки?
*ЗА ЛИЧНИЯ СТИЛ
-Обичайният ми начин на обличане неизменно включва тесни панталони.Купувам си такива всеки сезон.Но когато съм поканена на изискан коктейл,изпитвам сериозно затруднение и с часове се чудя какво да облека.
*ЗА УСПЕХА И УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО
-Понякога си мисля,че няма да постигна това,което мечтая,че усилията ми са напразни.Добре че тези периоди не продължават дълго.На другите може да им се струва,че съм постигнала много за своята възраст,но аз не мисла така,дори смятам,че е малко.Искам всеки миг от живота ми да бъде пълноценен.Не съм много амбициозна,но не мога само да седя и да мечтая.Ако не се налагаше да печеля пари,навярно бих имала по-активен социален живот и може би щях да бъда по-весел човек.

# 50
Цитат
Имам чувството, че Чънар прекарваше повече време   около Топрак (да не кажа със), след като се разделиха. Ами той по цял ден беше в Мола, после по цял ден висеше като закачалка пред тях. А когато бяха женени с Топрак, Чънар прекарваше повече време  с Йешим, тя непрекъснато беше у тях.
Сега се замислих ,че е точно така!
Нали има една приказка ,че човек оценява това ,което е имал едва след като го загуби!

--------------------------------------------------------------------------------
Образа на Топрак вече прекалено го идеализираха!Особенно след постъпките и в снощния епизод.Как можа да оправдае Йешим,като знае какво и е причинила.За детенцето разбирам , естествено ,че ще помогне , но защо оправда Йешимката ....... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing outповедение ,което не мога да разбера.Единствено си го обяснявам ,че го прави ,за да покаже на Чанар ,колко е добра и благородна и какво е изпуснал. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
-------------------------------------------------------------------------------
За днешния епизод!!Сама излъга Чанар,че детето е на Ахмед , а пък днес когато Нермин и каза за разговора с директора на затвора , хич не и стана приятно, че го е излъгала!!!
За разлика от Йешим  тя не знае какво иска! Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
 А как се препули на Ахмед и на Нермин , наистина прекали.Изкарва си го на тези , които най - малко са и виновни.
--------------------------------------------------------------------------------
За Йешим не ми се говори, не остана злодеяние ,което да не е извършила , освен да убие човек,но и това ще опита ......скоро.....
Чудя се как не ликвидира Съдка , ами се поддаде на неговото изнудване , та "строши"сумати пари по него!
Ако не бях гледала напред и незнаех ,че Съдка участва в сериала , бих си помислила ,че Йешимката ще убие Съдка, след като вече не и беше нужен и особено ,когато започна да я изнудва!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 00:17 от migi_megi

# 51
Здравейте!

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/25530172.asp

Феновете ще бъдат разстроени, Толгахан май се обръща към киното... newsm78
Обикновено всички артисти през свободното време /от снимки/ и през ваканциите ,участват в игрални филми!
Да не би и той да се отказва от "лалето" newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 52
Меги - Лелето ще приключи с измъчения 4-ти сезон.Доста ми напомня последният сезон на "Незабравима",когато измъчиха със сценарни недомислици и зрители артистите.Поне аз така се чувствах.
А Толгахан припечели доста парички с този сериал и последно беше казал,че поне 2 години няма да снима сериали,но ако има приемливи предложения за игрален филм щял да си помисли.При тях филмите ги снимат за 3-4 месеца,не като при нас година,че и повече.

Ама за Топрак си права - то нейното стана - хем сърби,хем боли....
Иска й се да е самостоятелна,но на която и врата да почука все удря на камък....
Единственият й изход е или да приеме да живее с Ахмед като истинско семейство или да се махне от сладкаря-баничар,пък да става каквото ще....
Влюбена е в Чънар,но явно обидата й е много голяма и не я е надживяла все още.
Та тя живя почти година с Чънар докато му позволи интимност.Той затова сега се съмнява,че тя толкова бързо е забременяла от този Ахмед,който наистина много насериозно се взе като сламен съпруг. И тука ще има драма ooooh!

# 53
  • БГ
Да почетем един добър човек - Гого от "Тоника",който вероятно  вече е на едно по-добро място!
Поклон и сбогом!

# 54
  • Пловдив

Образа на Топрак вече прекалено го идеализираха!Особенно след постъпките и в снощния епизод.Как можа да оправдае Йешим,като знае какво и е причинила.За детенцето разбирам , естествено ,че ще помогне , но защо оправда Йешимката ....... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing outповедение ,което не мога да разбера.Единствено си го обяснявам ,че го прави ,за да покаже на Чанар ,колко е добра и благородна и какво е изпуснал. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Аз не мисля, че това е прекалено идеализиране. Бих постъпила по същия начин. Грях е да отнемеш майката на детенце болно от рак. А те определено за дълго щяха да заключат Йешим, ако я признаят за виновна. Топрак правилно каза, че Бог сам раздава необходимото правосъдие.

# 55
Здравейте!
Не знам дали довечера ще мога да гледам серията,а така дълго исках да я чуя на наш език!
Дано се върна навреме - имам надежда,все пак,ако не хвана началото,то поне края!
Слагам малко снимки от предстоящия епизод!

# 56
Ооо това ли предстои довечера?  Доста ми е грозно на снимките, предствям си епизода какъв ще е. Отвръщават ме мъже, които удрят жени  Sick

# 57
Охоо,това ли предстои....супер.Тъкмо се успокои пепелянката,че хем Топрак ще помогне на детето й,хем няма да се наложи да признава на Чанар каквото и да било,а то съдбата си знае работата Party

Ооо това ли предстои довечера?  Доста ми е грозно на снимките, предствям си епизода какъв ще е. Отвръщават ме мъже, които удрят жени  Sick

И мен ме отвращават,но тя си го заслужи...то не е едно,а толкова много неща,за които трябва да си понесе последствията Rolling Eyes

# 58
  • Пловдив
Охоо,това ли предстои....супер.Тъкмо се успокои пепелянката,че хем Топрак ще помогне на детето й,хем няма да се наложи да признава на Чанар каквото и да било,а то съдбата си знае работата Party

Ооо това ли предстои довечера?  Доста ми е грозно на снимките, предствям си епизода какъв ще е. Отвръщават ме мъже, които удрят жени  Sick

И мен ме отвращават,но тя си го заслужи...то не е едно,а толкова много неща,за които трябва да си понесе последствията Rolling Eyes
Аз също ненавиждам насилието, не само на мъже към жени, а и във всяка негова форма. Йешим ми е слабост по някаква причина (неразбираема и за мен). Но въпреки тези две неща, предстоящото не ме възмущава. Тя абсолютно си го заслужи и даже й е малко.

# 59
 Hug

Тази вечер, ще правим почистване на пода в дом Илгаз Mr. Green...жалко за Йешим, в стремежа си  да притежава Чанар на всяка цена, сътвори такива сценарии ooooh!, а на този свят всичко си има цена , даже и любовта, и лудостта...

ПИСМЕНИ ПОКАЗАНИЯ НА ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА

Скрит текст:
Признавам, че за всичко съм виновна.
По своя воля свърнах през гората.
Не любопитството - водеше ме споменът,
записан в линията на ръката ми.
Целта ми беше ясна - да го срещна.
Отдавна чувах слухове за него.
Бил непрокопсаник, бохем и грешник.
И покорявал даже с поглед бегъл.
Признавам своята вина - жена съм.
А пък ТАКЪВ би предизвикал всяка.