Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 4 ~*~

• 86 224
  • 696
  •   1
Отговори
# 30
Диме, кино да става, драма да има, че съседките май това обичат да гледат- рев, силни жени и нежни мъже / докато не ги ступат/, а че Йешим няма корем кой гледа, нали Чанар и онзи убавец Садкъ ни стигат да си плакнем очите
Скрит текст:
/ докато бях бременна и на мен не ми личеше, а синът ми се роди 3,5000, а милите съседи питали свеки дали не сме осиновили бебето ooooh!, бяхме женени от 3 г, а бебе йок а и милото прелиташе тогава м/у континентите..../

-СССССССССССсссссссссссссссс, айде бе , няма ли някой да ме съжали, че ми се схванаха лицевите мускули и шийините жили...ще се сбръкчам........

# 31
Славенка Hug с много чувство за хумор трябва да гледаме и коментираме тия мелодраме Joy Joy Joy
Аз пък като бях бременна ,коремът ми се свижеше 10 минути преди мен,а за кг няма да говоря,че ме хваща срам  EmbarassedCrossing Arms
"Щастливо" женения Чънар - гаси душевни пожари подобаващо /то какво ли му оставаше на момчето в този змиярник Sick/

# 32
Славенка Hug с много чувство за хумор трябва да гледаме и коментираме тия мелодраме Joy Joy Joy
Аз пък като бях бременна ,коремът ми се свижеше 10 минути преди мен,а за кг няма да говоря,че ме хваща срам  EmbarassedCrossing Arms
"Щастливо" женения Чънар - гаси душевни пожари подобаващо /то какво ли му оставаше на момчето в този змиярник Sick/

Да са ни живи и здрави децата! Heart Eyes

То ако и аз бяха така щастливо женена като Чани и аз щях да си подсилвам щастието с по твърд алкохол Sick

# 33
Участнички в заверата "Да вкарам Чънар в леглото си и да се оженя за него"

# 34

Размисли страстни

Игбал "Неща Неджип БОБ, не искам Неджип ЛЕЩА, а искам Неджип-бей на среща."

Неджип "Любов моя прекрасна иде ми да взема едно дърво и да те фрасна."

Игбал :
 -Неджип- бей, дърт коцкар,
защо ще водиш сватята на бал?

- За да спреш да мрънкаш
и да започнеш на чело да дрънкаш.

-Ааа, разбрах Неджип-бей
ама кога гарга в ухо ти запей,
аз тогава не на чело ще дрънкам,
а на сватята ще врънкам,
какъв си крастав котарак,
и как те е подгонил чок мерак...
Ще има да вземаш Зюзи да те обича
като се има в предвид какъв след нея тича
млад, красив и с връзки,
а не като теб, само с мисли дръзки.

-Вещица, такава....
ох, стана ми на сърцето омала..

Това е мъжкото сърце:
една обича, втора привлича,
трета съблича, четвърто обича,
пета ревнува, с шеста ходи,
седма люби, осма губи,
девета желае, десета мечтае.
И никога не ще се разбере
коя си ти от десетте.

javascript:void(0);
Г Е Н И А Л Н О !!!!! newsm44 newsm44 newsm44

# 35

Чани трябва да извади една флейта, да събере пепелянките, да ги вкара в една торба, да я върже на врата на УмНиЯ си баща и в група да ги закара на брега. Да метне торбата и добавката към нея- баща му и да си тръгне без да се обръща назад.
От всяка жена по едно дете и на фона на това всички му скачат на главата ежеминутно.
Как да не пие и как да не се бие- ето това искам да знам Simple Smile

# 36
И с останалите Йешим е любезна и много,много мила и внимателна Mr. Green Mr. Green

Уникална актриса, наистина! Бих казала, че изнесе филма на крехките си рамене. Няма по-добър актьор от нея в този филм. Туба и Берен са имена, но тази актриса е много по-добра от всичко, което съм виждала в турското кино.

# 37
Благодаря за новата тема   bouquet

# 38
Да пие и да се олее и Господ не може му помогна ...той така затъна в .....не само от другите ,ами и от самия себе си ... Сега се сети да проверява ,пфуууууу , а и като е толкова сигурен ,че детето е от него що навремето повярва като първия глупак на Йешим и Съдкъ. Ох , сега пък Съдкъ по загриза съвестта ......
А дъртия козел не му побирало ума какви ги вършат  Зуза и ЙШКА ..че той ум има ли ...изтъкан само от мръсотия

Чаках този момент ,когато Топрак ще каже ,че наказанието е Божа работа ...наистина ,чест ѝ прави че не се намеси в мръсотиите ,понесе и продължава да понася  участта си  , но поне е чиста . Може някой да каже ,че отново излъга Чънар ,да  така е , но тя му е обидена за това ,че той се усъмни в нея , омерзи я пред Йешим и Съдкъ.

За Зуза да лекува Йешим!?!?!?!?!  ,че тя първо трябва себе си да лекува ,може ли толкова много лъжа , така нагло да гледаш в очите хората и за всяка част от секундата да сътворяваш лъжа след лъжа и то все да клеветиш другите ,да ги унижаваш , да ги обезличаваш..тя е патологичен случай....  

# 39
Здравейте,момичета! Hug

Аз също следя сериала,но само ви чета.Виждам и познати от други теми. Heart Eyes

Ето песента,която чухме в епизода.
''Чок Ашък''-изп.Пинхани

# 40
Здравейте!

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/25530172.asp

Феновете ще бъдат разстроени, Толгахан май се обръща към киното... newsm78

# 41
  • Плевен / София
Здравейте, Hug

# 42
Ами ще го   гледаме Толгахан-чо в игрални филми.

А Чънар истината не я потърси навреме, сега  я търси. Поне започна да се съмнява и да пита Зюза играе ли комар, какво  е станало с бебето на Топрак.

Много го манипулираха него, по цял ден "баща му" му повтаряше, че Топрак се е отказала от него, а майка му изтипоса едни снимки със Топрак и Садкъ. Като дабавим плана на Йешим и Зюмрюд, и като се включи и бившият на Топрак. А самата Топрак мълчеше цялото време и все за някъде събира багажа и се фръцва.

Имам чувството, че Чънар прекарваше повече време   около Топрак (да не кажа със), след като се разделиха. Ами той по цял ден беше в Мола, после по цял ден висеше като закачалка пред тях. А когато бяха женени с Топрак, Чънар прекарваше повече време  с Йешим, тя непрекъснато беше у тях.

# 43
Добра вечер,Лаленца!
Днес от задачки - закачки не можах да се добера до темата,но виждам,че вие не сте скучали!
Злати  Hug- много хубава песничка - благодаря ти,че точно с нея слезе от "балкончето" :peace
:Славенка HugТолгахан участва с хубави игрални филми.Нека си почине момчето,па може и сватбичка да готви през тази година Grinning Grinning Laughing
Вчера забравих да ти пиша - но да знаеш,че с онова стихче ме върна с  хубавите отминали дни ,когато се кискахме заедно в едно друга тема-много те обичам! Heart Eyes
Поли Hug Дъртия козел Неджип,Зюзи и Йешим ,като сторък октопод се бяха увили около него,та чак мозъка му изпиваха.
Момчето не знаеше на кой господ да се моли,камо ли да мисли.
И мама му нищо не направи.Предпочете стоножката пред Топрак
Момичета - запазете спокойствие  Crossing Arms вървим към тъжен край на сагата с Йешим,но дотогава ще видим още поразии,които ще направи.
Скрит текст:
Аз пък снощи гледах Мерхамет - и там една обсебена маниячка,влюбена и изоставена мома,какви ги надроби. Rolling EyesБившото й гадже се ожени за момичето,в което е влюбен от много години ,мисля 15,но са били разделени по различни обстоятелства и типично за дизитата,като разтегнаха локума и омотаха здраво кадаифа - тези двамата се ожениха.Ама онази злобарка не се примири с това и отиде в една клиника с, в която правят ин витро оплождания,подложи се на процедурата и в деня на сватбата , им връчи подаръка си - ехографска снимка на ембриона.Детето уж било от младоженеца / бившото й гадже/. Та не знам и нейният край какъв ще бъде,защото онези двамата нямат намерение нито да се разделят,нито да се карат - обичат си се хората.

# 44
Малко снимки от тавечерния епизод

Общи условия

Активация на акаунт