Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 4 ~*~

• 86 220
  • 696
  •   1
Отговори
# 60
Охоо,това ли предстои....супер.Тъкмо се успокои пепелянката,че хем Топрак ще помогне на детето й,хем няма да се наложи да признава на Чанар каквото и да било,а то съдбата си знае работата Party

Ооо това ли предстои довечера?  Доста ми е грозно на снимките, предствям си епизода какъв ще е. Отвръщават ме мъже, които удрят жени  Sick

И мен ме отвращават,но тя си го заслужи...то не е едно,а толкова много неща,за които трябва да си понесе последствията Rolling Eyes
Определено си го заслужи!
даже заслужаваше не само един шамар , а много повече!
И аз съм изненадана ,че стигнахме до този момент , аз си мислех ,че има още време! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Отивам на гости , но дано се върна до 22.00ч. Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 18:45 от migi_megi

# 61
Цитат
Меги - Лелето ще приключи с измъчения 4-ти сезон.Доста ми напомня последният сезон на "Незабравима",когато измъчиха със сценарни недомислици и зрители артистите.Поне аз така се чувствах.
Диме , имаш предвид предсрочно ли?
А "Незабравима"наистина имаше измъчен втори сезон , но на мен и той ми хареса , макар и не колкото първи! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Гледах ги с интерес ,но епизодите след 80 вече се чудеха с какви глупости да ги запълнят и малко попрекалиха с отвличания ,болници и тем подобни!!! Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 62
Цитат
Диме , имаш предвид предсрочно ли?

Да - приключва през м.февруари.Редно си беше!Много доскуча напоследък и все едно и също,едно и също. Crossing Arms
Точно това имах предвид с тези разтягани и нелогични действия там Cry и тук е така напоследък-болница,полиция,съд...отегчително е! ooooh!

# 63
Според мен Топрак е по-щастлива в семейството на Нермин, в дома на Илгаз никога не се е смяла толкова.

Кой сезон на лалето гледаме сега по Диема?  newsm78

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 23:06 от Lily2910

# 64
Хванах серията почти от началото и съм много доволна!

Битти,битти Crossing Arms - картите са свалени, Close Чънар най-сетне разбра истината,след като според него,загуби бебето си от любимата жена,преобърна се живота му и през цялото време беше нещастен.
Топрак може да е усмихната пред другите през деня,но нощите и са тъжни и самотни и сънищата й принадлежат на Чънар,той е там неизменно.Имам чувството,че тя има усещането сякаш е в капан - от една страна се чувства задължена на тези добри хора,които я пазят и обгрижват в тези трудни за нея дни,от друга страна това хич не й се иска,ама засега няма полезен ход.И този кредит,който изтегли заради нейното раждане Ахмед,още повече я притеснява и задължава.

# 65
Според мен Топрак е по-щастлива в семейството на Нермин, в дома на Илгаз никога не се е смяла толкова.

Кой сезон на лалето гледаме сега по Диема?  newsm78
финал  първи сезон -37 турски епизод;
 финал  втори сезон -78 турски епизод;
 финал  трети сезон 117 турски епизод;
Сега в момента сме на 82,съвсем в началото.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Там всички се опитват да я развеселяват  и от време на време успяват!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 15:55 от migi_megi

# 66

Кой сезон на лалето гледаме сега по Диема?  newsm78
финал  първи сезон -37 турски епизод;
 финал  втори сезон -78 турски епизод;
 финал  трети сезон 117 турски епизод;
Сега в момента сме на 82,съвсем в началото.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Там всички се опитват да я развеселяват  и от време на време успяват!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря  Hug Hug Hug

# 67
Да побутна темата ,че ще изпадне и от втора страница!

Предстоят интересни моменти!
Сега Топрак ще изпече още веднъж Чанар на бавен огън! #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyАма той си го заслужи!!! Peace Peace Peace Peace Peace Peace

И аз не обичам насилието ,но Чанар за пръв път прояви характер!
Накефих се как помете пода с "русата"метла!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега право ще "тичка"при Топрак да иска прошка!!! #Crazy #Crazy #Crazy

# 68
Голям бой, голямо скубане. Има и още... Следващите 10 мин от другата серия пак ще я налага...

# 69
Здравейте Лаленца!
Отово ни чака седмица с тежки серии!
Кой-какво си е заслужил отсъжда Съдбата !Винаги е хубаво когато доброто побеждава злото.
В този сериял обаче има толкова много интриги,лъжи,коварство,поръчани убийства и фалити - сякаш кутията на Пандора е изсипала всичките си злини в този сериял.
Любовта на различните персонажи /като тази на Неджип ,Зюмруд,Икбал,Йешим/ е толкава изкривена,меко казано странна,че понякога стига до абсурдност.
А какво да кажем за това,че всеки на всеки прави гадни номера "за негово добро". Толкова странно и непонятно ми звучи тази фраза.
Аз нали гледам сега 4-тия сезон / сериите станаха вече 131,последната ще бъде 134 - официално е обявено на сайта на дизито.т.е. на 8 февруари свъършва/ - та да си продължа философстването.
Продължават невероятните, неприятни моменти - пак интриги - Зюмруд вече проходи ; уби бременна жена,Шермин е отвратителна продажница,мълчаливия съучастник на злодеянията на Зюзи.
Топрак продължава да е глупавото,наивно и доверчиво същество,което ме ядосва изключително много,Чънар е в затвора,Неджип бей е на смъртно легло....
А бе с две думи - потресът от сценария на това дизи е максимално.
Няма никаква поука от описания живот.Полицията некадърна,докторите подкупни и вманиячени,прислугата продажна,адвокатите - въжеиграчи....не е драма ,ами направо кошмарна фантастика...Стивън Кинг пасти да яде с неговия "Туин Пийкс"............

Натежа ми малко поста,ама нали не се пише много,много - та си изливам емоциите от снощния епизод!

# 70
На новата реклама Топрак плаче на гробищата, да не би нещо да се случи с бебето й?

# 71
Да и аз гледах рекламата... Нищо няма на бебето й. На гроба пише Hava?! Нали беше жива?

# 72
Лаленца,  Flowers Rose
Dime радвам се,че има кой да споделя мнения и различни гледни точки.

Аз дълго чаках последната серия, т.е. с почистването с Йешим във вилата Алгаз, на български.
Имах чувството, че само интриги, интриги и никога няма да въжтържествува справедливостта.

Относно поуката  - мисля, че реж. иска да покаже как НЕ трябва  да се живее и какво не трябва да  прави човек.

Филмът е за любовта, обаче любовта я няма. Не само между Чънар и Топрак, които са главни герои, ами в никоя двойка няма истинска любов. Аз бих се задоволила да гледам любов, дори да е в някоя друга двойка.

Трябваше да покажат как главните герои се борят за любовта си, на фона на всичките манипулации. А то само манипулации и стана безсмислен филмът и тежък за гледане.

Чънар в затвора (в бъдеще) - мислех,че този момент от сценария на турските сериали ще го пропуснат, ама йок.

# 73
  • БГ
Поли Hugза поуката,може би си права,обаче се съмнявам онези тейзета в Турция,които приемат всеки сериал буквално и толкова се вживяват,че пренасят настроенията си от даден персонаж,върху актьора изпълнител на ролята, ще я разберат.
Според мен,единственото, до което ще им стигнат сили е - да ругаят богатите,затънали в престъпления и поквара и да се възхищават от семейството на Нермин и Ахмед,които живеят задружно и се грижат едни за други,честно си печелят хляба , а ето и че помагат на изпаднала в беда жена,т.е.Топрак.

Виж за любовта дали я има,моето мнение е малко по-различно.Та тази прословута любов уж е показана в нюанси.Единствената,която не се пребори докрай за любовта си беше Топрак,опита се,но бързо се отказа уж от гордост и обида,че не й вярва Чънар.
Любовта на Йешим е маниакална,обсебена е от нея,за да е с Чънар тя не се спря пред нищо и пред никого,скрои вълчи капан на Топрак,от който нямаше измъкване - лъга,интриганства,мамеше всички,оклевети дори сестра си,както и всички други.Не пожали дори нероденото си дете,флиртуваше с Джансел,за да предизвика ревност у Чънар,но така нарани най-добрият си приятел и го загуби,точно така и с тези нейни средства сега загуби завинаги Чънар.
Любовта на Икбал към Неджип,в началото беше приятна за гледане - мълчаливите им погледи,случайните докосвания на ръцете,грижите им един за друг,вниманието...., но ето че Зюмруд Ташкаран , чрез шантаж и изнудване принуди Неджип да се ожени за нея,той пък взе ,че се влюби,консумираха брака си ..... и Икбал полудя.
А дали Зюмруд обича Неджип - моето усещане е,че - да!Тези двамата обаче са два различни свята - той консервативен и традиционалист,тя типичната разпусната богата жена,капризна и лекомислена,но твърдо решена да не губи нищо в живота.Но изгуби дъщеря си Ляле,сякаш като наказание за сторените от нея злини в миналото. И все пак Зюмруд на един етап се отказа от светския живот-живя в малка /за нейния стандарт/ къща,готвеше си сама,посрещаше и изпращаше съпруга си.
После обаче се случиха известни вам неща - болест,развод,изгониха я от къщата, доста преживя.
Рейхан се отнасяше към Мехмед високомерно и пренебрежително,сякаш не й беше съпруг,а шофьор или момче за всичко.Разбра,че той й изневерява и полудя - кроежи,капани,интриги,лъжи - и тя нищо не успя да промени.Когато двама се обичат силно,копнеят един за друг,търсят се и са готови да си простят сторените грешки,никоя интрига не може да ги победи,може временно да ги раздели,но в конце концов - любовта побеждава.Затова Едже и Мехмед са заедно,скоро и нашите герои Топрак и Чънар ще се съберат,но всеки от тях извървя труден път,за да бъдат щастливи.
Та, Поли - за мен единствен ,който се бореше за любовта си досега беше Чънар - омотаваха в здрави въжета,пресичаха му пътя,отклоняваха го,обезсърчаваха,но сега когато знае истината - ще върви по правия път.

# 74
Мислех да не коментирам тази серия, но не мога да се сдържа  ooooh! ooooh! ooooh! Чанар започва да ме дразни страшно много, сега се сети, че познава Топрак. Когато я питаше дали е бременна от него не я ли познаваше или я опозна след като се разделиха  newsm78 . Тогава повярва на Саткъ, а не на жената, която обича. Сега, когато Саткъ отиде да му каже истината за Йешим нашето момче нали си стана побойник веднага му се нахвърли да го бие и този път не му повярва докато не извади доказателството  Tired Tired  Tired Май на Чанар не му се иска да повярва в лошотията на Йешим, за което никой не му е виновен освен той самия. И сега какво, наби Йешим, пет пъти й повтори, че ще я убие, доколкото разбирам ще продължи и тази серия и след два епизода, като тръгне тя да се самоубива той ще се опитва да я спасява, пък даже и плаче в болницата  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Рейхан как учудено гледаше, все едно тя не е в течение с гадостите на Йешим  Crazy Crazy
Като прочетох поста на Димето и като се замислих май в този филм наистина само Мехмет и Едже се обичат най-нормално от всички.  И добре, че Мехмет избра любовта пред това да направи компромис заради сина си и да остане със змията Рейхан  Peace Peace Йосуф набързо забрави за баща си покрай батко му Окан  Confused Ужас, продажно момче .

Общи условия

Активация на акаунт