Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 4 ~*~

• 86 384
  • 696
  •   1
Отговори
# 75
 Hug

На мен лично сцената с влаченето на Йешим ми дойде малко в повече, хайде повтаряха кадъра с шамара не  знам колко пъти / нещо, което не прави чест на Чанар, само един слабохарактерен мъж може да удари жена, независимо какво е направила/, после и влаченето по стълбището...колкото и да е омерзен от нейната постъпка, това не е начин да реши проблемите си. Първо трябва, да потърси отговорите в себе си, защо толкова повярва на не много умната си майка и онзи мазник Неджип / сетил се и той да дава бащини съвети/. Къде останаха силните му чувства, любовта към Топрак, доверието...Чанар си е една тутурутка, който му трябва  жена да го води за носа , друго не знае....пък и на рев и нажалена физиономия го докарва вече не знам колко епизода, аман...

Йешим, наистина нейното разбиране за любов е странно, налудничево...да градиш собственото си щастие, на гърба на нещастието на другите...Достойна дъщеря на майка си...

# 76
Славена, 100% съм съгласна с написаното от теб Simple Smile

# 77

-Ааа, Чанар,защо така метеш с Йешим, чистачка днес не е ли идвала....Йешим, стани мама прахосмукачка да си не ти отива на името и манталитета, гледай за кукундела по ставаш...

-Топрак, аз съм по гюзел от теб...

-Йешимммм, умря циганката дето те хвалеше

-И аз бях стегнала багажа да ходя при Чанар, ама сега няма...ще вземе да помете двора с мен, какъвто е шантав...

-Само така казъм, събирай си нещата и дим да те няма, че ще те дам на Садкъ като бонус...

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 19:10 от Slawena

# 78
Тя Йешим сама се влачеше по пода.
Ако си беше тръгнала доброволно нямаше да мете вместо чистачката Joy Joy Joy

Аз не виждам нищо неестествено в постъпката на Чънар.
Вярно е,че той се усъмни в поведението на Топрак,но имаше много неизвестни за него в онзи момент,а Топрак мълчеше като риба.Чънар виждаше само едната страна на нещата.Как да разбере истината - тъщата му излъга,майка му му показва снимки,парите от общата им сметка дадени за лечението на бившия съпруг на Топрак.В добавка номерата на Йешим - вестници,интервюта,всички разбраха за извънбрачното му дете,че и на прием го отведоха,оная стоножка го побърка с измислената си следродилна депресия,кога спал,кога не спал....Егати живота имаше в онези дни....
Накрая жена му наръгала бившия си с нож , затвор, развод, аборт....детето му отвличат...
Кой би запазил спокойствие и ясна мисъл при тези обстоятелства
Аз не бих могла да се овладея,може да не съм права,не знам, не бих искала да видя човека причинил ми това ,камо ли да седна да говоря с отсрещната страна...Не,не бих могла....

# 79
А така-а-а-а, Неджип бей сега се насади на пачи яйца и той попадна в капана на Йешим - ей тая направо заслужава #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Инфаркт получи човекО от нея.....
И Зюзи с любовни терзания - пръстенчето от Али бей гледа с копнеж
Двамата клеветници - да си спомним

# 80
# 81
Ех тоя стар пергиш как лекичко изопъчи истината за отвличането на Леле  #Cussing out и като го е налегнала съвеста що не си призна и за майката Леле.  А за неговите действия наказание няма ли да има?
И какво стана сега Чанар толкова се притесни за баща си, че забрави да замине за лечението на детето  newsm78

# 82
  • Плевен / София
Здравейте, Hug
Серията снощи беше много хубава.....След толкова криене на истината,машинации,комбинации истината излиза малко по-малко.Всеки ще трябва да си понесе последствията за действията си. Неджип се размина с операция ще видим другите какво ще ги сполети.....
Някой знае ли името на песента от снощи,когато Чинар гледаше снимката на Топрак.... newsm78
Успешен ден
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 09:23 от gostenka68

# 83
  • БГ
Добро утро ! Peace Peace Peace

Гостенка - взимам си от кафенцето с удоволствие...м-м-м-м....
За съжаление по песните в сериала хич ме няма

# 84
  • БГ
Довечера Йешим пак ще вилнее и децата ще отвлече пияна до козирката Mr. Green
А какви ще ги надроби с Топрак...мили боже..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 85
Е,стига де...Кажете ми,че това ще отмине бързо....в смисъл,че ще я заловят и няма да направи нищо лошо на Топрак Praynig

# 86
Iani, тази серия съм я гледала, доколкото си спомням Йешим няма да я заловят, но и на Топрак нищо няма да й се случи, това е само за тази серия, занапред не знам какво я очаква. На новата реклама има една сцена на която такъв шамар завъртява на Чани, та вероятно и в бъдеще ще си е ОК.  box box box hahaha

# 87
Диме- здравей! Peace
Очаквам с нетърпение преразказчетата ти за сериите от новият сезон!Наистина ли ще свърши през февруари,че от това което си споделила вчера,май трябва да сме подготвени за лош край. newsm78

# 88
Лаленца Flowers Sunflower
Гостенка - много хубаво кафе.

Относно поста на Димето за любовта от предишната страница.
Съгласна съм със всичко. Наистина всички какви ли не глупости направиха, и то от любов, даже и децата си предадоха, и то не веднъж.

Обаче аз исках да гледам не такава любов, а "неизкривена любов". Исках да видя как главните герои се борят за любовта си, как остават заедно въпреки всички препятствия, и да има много красиви мигове.

Чънар и Топрак не си послужиха с интриги  и манипулации и това им прави чест. Обаче това е недостатъчно, за да останат заедно. Бориха се и двамата, ама не докрай. Какво направиха за любовта си - ожениха се за други. Това  за мен е най- неприемливото нещо в целия сценарий, и колкото и да си блъскам главата, не мога да го възприема.  smile3538 Бях решила заради това повече да не гледам филма.

Единият - Чънар - неориентиран, не знае истината и се връзва на всякакви лъжи. Другият - Топрак - от гордост, че не и повярваха веднъж - хоп фръц.. и край.

Трябваше да си дадат време, докато се изясни истината, и да не зависят от обстоятелствата и хората. Защото хора, които да пречат винаги ще има.

Съжалявам, стана малко дълго.

# 89
Любовта е за двама ,няма място за трети ,никой не би приел такава ЛЮБОВ !!!

Но и никоя любов не би устояла на тези интриги ,на тази измет ,на тази смрад!!!

Една любов може да я има ,ако тези около тях я позволят .......а тук за съжаление ,няма такова желание.....

Общи условия

Активация на акаунт