Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 4 ~*~

• 86 390
  • 696
  •   1
Отговори
# 90
Любовта е за двама ,няма място за трети ,никой не би приел такава ЛЮБОВ !!!

Но и никоя любов не би устояла на тези интриги ,на тази измет ,на тази смрад!!!

Една любов може да я има ,ако тези около тях я позволят .......а тук за съжаление ,няма такова желание.....
Абсолютно вярно!  PeaceПоздравления,Софиbouquet
Забелязвам с радост,че с теб имаме доста сходно светоусещане - и в други теми сме били на едно мнение.Аз се радвам много,когато срещна единомишленици,защото много неща и общуването ни днес ,меко казано ме тревожат,а някои виждания и схващания за човешките взаимоотношения направо ме шокират!
А това ,което съм подчертала с тъмничко ще важи изцяло за третият сезон / събитията след смъртта на Йешим/
Еми Hug радвам се да те "видя"!Ще преразкажа и останалите,но май ще се наложи да почакаш до уикенда!
Поли, Hug Лили Hug

# 91
Добре едно не разбирам - Чънар удари 3 пъти Йешим (тя, че е виновна, виновна е не я защитавам), толкова и вика, толкова и се ядоса, а пък когато Неджип му каза, че той е отвлякъл Леле нищо не му каза. Може баща да му е, но трябва ли Чънар все да му мълчи. Заради него щяха да умрат Леле и Йешим.  ooooh! Много ми е интересно Зюмрют като му каже, че баща му е виновен за смъртта на жена му (Леле), какво ли ще направи. Сигурно пак ще мълчи като пън.  ooooh! Confused #2gunfire

# 92
И аз искам да видя реакцията на Чанар като разбере за Леле, ама най-вероятно ще си мълчи, та той съвсем забрави за нея  Crossing Arms. Йешим наистина се изложи на опасност при спасяването на малката Леле, но Неджип така представи нещата едва ли не заедно са планирали отвличането, няма да се изненадам ако Чанар е останал с впечатлението, че и пожара е влизал в плана (сетих се, че и там изгоря един от другарите на дядката ама и за него не се сети Чани). Защо ли съм изненадана, като забравиха и за жизненоважното пътуване до Маями  smile3555

# 93
Четно казано от всички страни я "овъртях " Йешим така и не видях нещо в нея да ми хареса поне малко от  малко.Как да ѝ съчувствам ,за какво !?!?!?!

...дори оставам с мнение ,че и живота е такава ,то ако не подла поне яростна , агресивна..дано да греша.....

...... а майка ѝ ....Султанката ....ни лук яла ,ни лук мирисала ....нищо не знае ,не чула ,не видяла ...лъжа след лъжа  и все едни стратегии гради от разрушителни ,по -разрушителни......

...за останалите ...халлахулювци до един  ,кой го бие хормона ,кой трепери и инфаркти получава от страх и за прикритие ,кой с наранена гордост ,кой като месия тръгнал да прави добро ,друг се разкайва ,втори се изненадва ,трети огорчен  вживял се от на ужким ,че се взе на сериозно....

И както беше писала една съфорумка " В тия сериали само убиства ,отвличания ,лъжи ,подлости ,измами ,гадости и всичко най от мръсотията ... на какво учат подрастващите ,че и техните родители !?!?!?"

# 94
ЕЕЕ тея сценаристи... Направо корумпираха образа на Йешим. Лъжеше на поразия, беше подла, ок това го приехме, ама да се напива , да краде деца и да стреля с пистолет - това вече е прекалено

# 95
  • БГ
Здравейте ,Лаленца!
Ведра и спокойна сряда от мен!

Кате Hug Hugкакво значи "корумпираха" образът на Йешим newsm78
 Може би използваш значението на думата по особен начин,тъй като тя идва от латинското corrumpo – развалям, развращавам, подкупвам.
От самото начало на сериала даваха пиянските изпълнения на Йешим - на сватбата на Ляле,в хотела с любовника на Султанката,по баровете,откъдето Чънар я прибираше пияна-заляна,после бременна и пияна до козирката съсипа сватбата му - та сега ли няма да се натарълянка.
Чудовищното в случая отново е нейната жестокост, егоизъм и безотговорност - взе едни невинни деца,за да изнудва Чънар да я прибере.
Както когато беше женен за Ляле,която беше бременна,Йешим инсценира самоубийство,само и само да привлече вниманието му.
Я си кажете честно с ръка на сърцето - кой мъж би могъл да обича такава жена,би ли могъл да живее с нея, ами ние...ако имаме такъв екземпляр срещу себе си бихме ли били спокойни....
И аз като Софи,откъдето и да я завъртя Йешим все на ругатня ме обръща Mr. Green
Тя е готова на всичко....на всичко.....
В някои моменти толкова ми прилича на Бихтер от "Забранения плод" Thinking

# 96
Dime..., sofia26,...  bouquet  bouquet  bouquet

# 97
Здравейте ,Лаленца!
Ведра и спокойна сряда от мен!

Кате Hug Hugкакво значи "корумпираха" образът на Йешим newsm78
 Може би използваш значението на думата по особен начин,тъй като тя идва от латинското corrumpo – развалям, развращавам, подкупвам.
От самото начало на сериала даваха пиянските изпълнения на Йешим - на сватбата на Ляле,в хотела с любовника на Султанката,по баровете,откъдето Чънар я прибираше пияна-заляна,после бременна и пияна до козирката съсипа сватбата му - та сега ли няма да се натарълянка.
Чудовищното в случая отново е нейната жестокост, егоизъм и безотговорност - взе едни невинни деца,за да изнудва Чънар да я прибере.
Както когато беше женен за Ляле,която беше бременна,Йешим инсценира самоубийство,само и само да привлече вниманието му.
Я си кажете честно с ръка на сърцето - кой мъж би могъл да обича такава жена,би ли могъл да живее с нея, ами ние...ако имаме такъв екземпляр срещу себе си бихме ли били спокойни....
И аз като Софи,откъдето и да я завъртя Йешим все на ругатня ме обръща Mr. Green
Тя е готова на всичко....на всичко.....
В някои моменти толкова ми прилича на Бихтер от "Забранения плод" Thinking
Сега, като си чета поста виждам, че не съм използвала най-уместната дума... Честно, не знам как да я нарека. Вярно, че от началото представят Йешим, като чудовището във филма, но тя много се озлоби. След няколко серии и майка си ще простреля (без да иска). Общо взето се питам каква роля изигра Йешим? Най-злобното, лъжливо пиянде, роди дете на Чънар (той пък милия все невинен) и накрая остави на бебето на Топрак да го гледа и тръгна да скача от скалите. Този сценарии не е измислен много добре. Rolling Eyes

# 98
Да Яшим сгреши и то много пъти. За най-голямо съжаление сценаристите решиха да я представят в такър образ. На завистна и жена която иска всичко което си е наумила да притежава. Тя и майка и е същата какво да очакваме от дъщерята след като Зюмрют я съветва след като разбра за интригите на дъщеря си.
Топрак за нея няма да коментирам тя е все едно една наивна глупачка и безгласна буква. Мъли и после плаче. Да действа и Яшим нямаше да си прави каквото иска.
Въпреки всичко ми е мъчно за Яшим. Харесвам я много като актриса. Изигра си перфектно ролята на влюбена долудост в мъж жена.
За Неджип Икбал и другите кво да коментирам.
Но за мене сценария както и вие сте писали на моменти е доста безмислен.  Peace
Диме благодаря ти е ни разказваш сериите от 4ти сезон  Hug
Лек и успешен ден  Hug

# 99
Както няколко пъти съм казвала за мен това са нереални персонажи и събития, колкото и да се опитвам да променя погледа си върху случващото все не успявам  Confused Всички тези гадости, подмолни игри, лъжи, злоба да се случват на тези две фамилии в многомилионния Истанбул, не го приемам за нормално  Crossing Arms
Икбал беше най-забавна в епизода снощи  Joy. Майка и син партнери срещу любовта на Неджип и Зюза, госпожата дали наистина си мисли, че това е начина да сложи край на страстта на дядката  Joy Joy Joy
Според мен не може да има по-подходяща актриса, която да изиграе ролята на Икбал  smile3501 Злобата, която искреше от очите й, разчорления перчем и оголените зъби ми напомниха на побесняло куче  smile3511. Е с този външен вид няма никакви шансове не само при избранника й, а и сред мъжете като цяло  Joy Joy Joy

# 100
  • БГ

Благодаря - липсваш ни,джанъм беним! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
Lily, Joy Joy Joy

.......ама и Игбал за какъв "хубавец " се бори ,но това е....даденост .По техния край сигурно са мис и мистър....Кайсери  ли беше !?!?! newsm78

За кастинга ,браво!!! Всички са на МАХ в ролите си .....НО ...за сценарий много изчанчено ,подчиниха живота на тези хора  на интриги ,омраза ,болка ,подлост ,измами ,аморалност и всичкия възможен батак що го има по света ,те го събраха  в този сериал!

И отново се питам ,кои са тези спонсори за това дизи .....сигурно много пари падат!?!?!?!

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 16:12 от sofia26

# 102
# 103
Моите руски дружки / които не са съвсем руски/ ето какво слагат преди всяко онлайн излъчване на поредната серия Joy Joy Joy

# 104

Общи условия

Активация на акаунт