Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 4 ~*~

• 86 398
  • 696
  •   1
Отговори
# 105
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ... Сцената с Йешим и бухалката беше УЖАСНА ... Не мога повече да я гледам тази злобарка ... Дано поне в реалния живот е по-добра от персонажа си,че ... много добре го играе  Thinking

# 106
Брей,да му се не надяваш на Чънар - вярвал само на Топрак.Доста закъсня той с това признание,ама май и в епизодите по-напред ще наруши тази си увереност.
А от очите на Зюмруд изскачаха искри направо като чу това. И лицето й се изкриви от злоба и ненавист.
А и подличката Рейхан - как само се изплъзва - света вода ненапита.

Момичета,прочетох коментарите ви за серала и какво общество показват и ви казвам,че това не е единственото дизи с такава проблематика.Може би не са давали такъв сериал по българска телевизия,но в турските дизита има и още по-зловещи нрави описани.
Ако сте гледали при рускините "Съла" , "Госпожа Гюли","Кадер"/Съдба/ и др. - ще видите,че няма нищо по-различно от нашия сериал.Сега имат едно ново дизи "Фирузе"- да се чудиш и да се маеш тези хора знаят ли що е човечност,хуманност,милосърдие,прошка.....

# 107
Вече сериозно започвам да се притеснявам за състоянието на Неджип, не може да се възстановява нормално човека, тъкмо отвори очи и зеленият призрак Икбал е на хоризонта  Crazy #2gunfire Joy На тая жена само Неджип и е в главата, не се ли чуди защо остана само тя в болницата  newsm78

# 108
Здравейте ,Лаленца!
Ведра и спокойна сряда от мен!

Кате Hug Hugкакво значи "корумпираха" образът на Йешим newsm78
 Може би използваш значението на думата по особен начин,тъй като тя идва от латинското corrumpo – развалям, развращавам, подкупвам.
От самото начало на сериала даваха пиянските изпълнения на Йешим - на сватбата на Ляле,в хотела с любовника на Султанката,по баровете,откъдето Чънар я прибираше пияна-заляна,после бременна и пияна до козирката съсипа сватбата му - та сега ли няма да се натарълянка.
Чудовищното в случая отново е нейната жестокост, егоизъм и безотговорност - взе едни невинни деца,за да изнудва Чънар да я прибере.
Както когато беше женен за Ляле,която беше бременна,Йешим инсценира самоубийство,само и само да привлече вниманието му.
Я си кажете честно с ръка на сърцето - кой мъж би могъл да обича такава жена,би ли могъл да живее с нея, ами ние...ако имаме такъв екземпляр срещу себе си бихме ли били спокойни....
И аз като Софи,откъдето и да я завъртя Йешим все на ругатня ме обръща Mr. Green
Тя е готова на всичко....на всичко.....
В някои моменти толкова ми прилича на Бихтер от "Забранения плод" Thinking
С всичко съм съгласна - особено за сравнението с Бихтер. Обаче Бихтер наистина беше обичана и изоставена без вина.
А тук случаят направо си е клиничен.

# 109
И аз искам да видя реакцията на Чанар като разбере за Леле, ама най-вероятно ще си мълчи, та той съвсем забрави за нея  Crossing Arms. Йешим наистина се изложи на опасност при спасяването на малката Леле, но Неджип така представи нещата едва ли не заедно са планирали отвличането, няма да се изненадам ако Чанар е останал с впечатлението, че и пожара е влизал в плана (сетих се, че и там изгоря един от другарите на дядката ама и за него не се сети Чани). Защо ли съм изненадана, като забравиха и за жизненоважното пътуване до Маями  smile3555
Аз бях останала с такова впечатление,когато гледах епизодите на руски и с помощтта на мишката.А всъщност тя разбра,че  отвличането на Леле е дело на Неджип едва когато то вече беше факт, но единственото и съучастие ,ако може така да се нарече ,е че си замълча!А сега Неджип едва ли не каза ,че тя е съучастник в самото отвличане! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Или превода е неточен? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 110
Цитат
...... а майка ѝ ....Султанката ....ни лук яла ,ни лук мирисала ....нищо не знае ,не чула ,не видяла ...лъжа след лъжа  и все едни стратегии гради от разрушителни ,по -разрушителни......
Тя си е такава още от първи епизод на филма!

# 111
Лаленца привет,

мен ме потресе безотговорността на Зумрюд като майка.  След  случката с изгонването на Йешим от Алгаз. Дъщеря и се побърква в другата стая, а тя нашата се наслаждава на пръстена на   Али-то. После доктора и казва че дъщеря и има нужда от психиатър, а тя хукна след Неджип. Точно когато Йешим най-много имаше нужда от професионална помощ  или поне от близък човек, майка и я изостави.

А Неджип наистина изкара Йешим съучастник.

А Игбал много добре играе, толкова е простовата горката, че направо като наистина става. 

# 112
Йешим е ясно ,че вече напълно изтрещя,поведението и след като Чанар я изхвърли подобаващо от дъмът им , е поведение на психично болен човек!Със следващите си деяния напълно затвърждава поставената и от мен диагноза! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

----------------------------------------------------------------
Но и Топрак не мога да я разбера! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Само се "блещи" с тези големи очи,говори едно , а пък прави друго.Каква беше тази самоотверженост ,която демонстрира тази вечер и притеснение за децата , след като и тя е наясно ,че Йешим може да е всякаква , но няма да навреди на детето си и племенничката си!Това ,че Йешим е готова да посегне на нея ,не означава ,че ще посегне и на децата си!Според мен го направи ,за да види Чанар и да разбере какво е положението след признанията на Съдка Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
Уж се сърди на Чанар , уж му е много обидена, а пък тича да го предупреждава  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78.Искам да я разбера ,но не мога. #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyИскам да я харесам но не мога. Whistling Whistling Whistling Whistling WhistlingИскам да я съжаля за всичко ,което и се случи,но отново немога! Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling WhistlingТя е най - нереалния образ в сериала.Само и липсват ангелските криле и ще полети  People Angel People Angel People Angel People Angel People Angel People Angel People Angel People Angel People Angel People Angel People Angel People Angel

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 00:15 от migi_megi

# 113
Лаленца привет,

мен ме потресе безотговорността на Зумрюд като майка.  След  случката с изгонването на Йешим от Алгаз. Дъщеря и се побърква в другата стая, а тя нашата се наслаждава на пръстена на   Али-то. После доктора и казва че дъщеря и има нужда от психиатър, а тя хукна след Неджип. Точно когато Йешим най-много имаше нужда от професионална помощ  или поне от близък човек, майка и я изостави.

А Неджип наистина изкара Йешим съучастник.

А Игбал много добре играе, толкова е простовата горката, че направо като наистина става. 

Каквато майката, такава и дъщерята - Йешим не погледна детето толкова много време - само се правеше на майка и ползваше детето за да спечели Чанар. Това е видяла от майка си, това прави -- обсебена от едната си любов. Луда работа.
Топрак е права да се притеснява - една луда жена може да навреди на всички - както досега е правила.
Някак типажите в този филм не са ми много последователни - повече се борят с другите, отколкото със себе си.
И всеки воюва за любовта си с всякакви средства, само не с Любов.

# 114
Не може да се отрече, че Йешим обича децата. Не знам дали помниш, но преди да се роди Берг тя беше доста по- разюздена, според мен промени поведението си и се грижеше за детето. Това че имат гледачки не ги прави по- малко майки. Пак казвам според мен Wink

# 115
  • БГ
Здравейте,Лаленца!
Толкова ме е яд,че поне веднъж не се улучихме вечер за разговор!
Пандора Hug - наистина Бихтер беше обичана и то много.Сравнието ми беше по-скоро,мислейки за невъзратимият им край и на двете.
Ако Йешим се е грижела за детето си ,значи аз съм балерина Joy Joy Joy
Грижа й беше да вика: "Шерми-и-и-и-и-ин" и да издевателства над бавачките,за да прикотка Чънар и да остави в него впечатление колко се е променила

Загрижена и любяща майка на новороденото детенце! Mr. Green

# 116
  • БГ
И още...
Начин за привличане вниманието на таткото - демонстрация на загрижена майка

Не знам за вас какво е майчина обич,но за мен в никакъв случай не е това,което прави Йешим с децата.
Болно от коварна болест детенце да го влачиш по яхти и хотели си е направо престъпление.
Ами сега като вдигна температура детето -"добрата"майка  се чуди какво да прави - добре,че знаеше как да му я премери поне Crossing Arms
Зюмруд е невероятна - като я гледам все си спомням думите на баба ми - "Оправна жена - може да се наака,но знае как да се избърше"....
Така достоверно лъже,че няма как да не й повярва човек-и снощи върза тенекия на Чънар.
А бе това момче не си ли вади поука от станалото досега,как така на едната честна дума и то от Зюмруд се хваща всеки път на лъжите й.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 11:08 от Dimeto_М

# 117
Диме, изобщо нямам предвид, че Йешим е майка за пример, но от това как ни я представяха в епизодите преди майчинството и толкова не съм очаквала от нея. Изобщо всички са много загрижени за децата, направо нямам думи. Йешим вече достатъчно е коментирана, Чанар като види любовта на живота и забравя и за децата и за всичко (за 100тен път ще го кажа, но... той забрави да замине за лечението на детето си Crossing Arms) Зюмрюд мисли само как да подсигури бъдещето си, злобният тюфлек Икбал от мечти по Неджип, не й остава време за Леле и Берг, безскрупулният убиец Неджип също няма да коментирам  #2gunfire Sick Sick.
 Всички са толкова "загрижени " за отглеждането и възпитанието на децата, че ги оставят на Шермин и Мюрвет, които са назначени на работа най-вероятно след конкурс за ТЪпотА. Да не говорим, че и двете са неизчерпаеми извори на простотия.

# 118
 Flutter Flutter Flutter Извинявам се,че така се включвам ,но аз лично изобщо не харесвам Топрак,за мен тя е много лицемерна!Това е моето мнение! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 119

Не  мисля ,че Йешим ще навреди на децата съзнателно ,но несъзнателно ...да!

Употребява алкохол  и шофира ,изведе ги от нормалната им среда -дома -разхожда ги по яхти и т.н . и  то  с твърдото убеждение ,че ще липсва лично и ТЯ на Чънар ...Боже ,лудоста и СЕРСЕМЛИКА нямат граници.....
Вярно ,че Зю издаде Чънар за яхтата ,но дали съзнателно или не ...но много СЪЗНАТЕЛНО  ГО ИЗЛЪГА !!!!! Абеееее ,с една дума ....КУЧКИ и двете !

А Топрак точно заради тази непредвидимост  на действията ѝ отиде да каже на Чънар ,иначе не се знае и кога щяха да открият липсата на децата....

Общи условия

Активация на акаунт