Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 4 ~*~

• 86 400
  • 696
  •   1
Отговори
# 120
А това заминаване за лечение ,как беше уредено ,аз май нещо не разбрах ,не трябва ли да се роди бебето на Топрак ,че тогава да се извърши процедурата , явно нещо съм ПРОСПАЛА ooooh! ooooh! ooooh!/ абеее ,БАБЕШКА ми работа "Старост нерадост "са казали мъдрите люде Wink Wink Wink/

# 121
А това заминаване за лечение ,как беше уредено ,аз май нещо не разбрах ,не трябва ли да се роди бебето на Топрак ,че тогава да се извърши процедурата , явно нещо съм ПРОСПАЛА ooooh! ooooh! ooooh!/ абеее ,БАБЕШКА ми работа "Старост нерадост "са казали мъдрите люде Wink Wink Wink/

Когато разбра,че Топрак е бременна,Чънар отново отизе в къщата на Ахмед,тогава Нермин / сестрата/ му каза да не я търси повече,всеки си има вече отделен живот,редно е да се примири с това и да поеме по своя път,а Топрак по нейния.Каза му и тя ,че детето е от Ахмед.Тогава,гледайки от колата как се забавлява Топрак с новото си семейство,Чънар се обади на своя приятел от следването в Америка - Каан и уреди заминаването за Маями.Реши,че вече е късно за всичко.

Ето го момента:

# 122
Flutter Flutter Flutter Извинявам се,че така се включвам ,но аз лично изобщо не харесвам Топрак,за мен тя е много лицемерна!Това е моето мнение! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Няма нужда да се извиняваш!
Това е твоето мнение и аз го уважавам,както и възможността да си го кажеш!
Може да не го приемам,както и ти моето,но това е животът,разноцветен като дъгата- в нея има черно и бяло,но има и червено, и слънчевото оранжево.
Пиши си на воля! Peace

Лиленце  bouquet - за много неща си права!

# 123
Благодаря Диме !  Значи са минали на друг вариант с донор от Америка !?!?!

# 124
Никак не харесвам Йешим ! Мисля си,че не бих я гледала и в следващите и филми! Mr. Green Знам,че има много фенове,но аз не мога да си спомня дори един момент,за който да я харесам! Grinning
Харесвам Топрак!

# 125
Диме   Hug Hug Hug

Лелеее, тези комшийките са големи чудовища, сега гледах "Момичето което обичах", Мерве е на 15 години, а на какво е способна, та тя докато стане на 25 ще надмине кака си Йешим   Twisted Evil
Пътувайки към вилата Топрак само как смени дестинацията - "Г-не карайте към болницата" (или нещо такова) и г-на без да пита в коя направо променя посоката все едно в Истанбул има само една болница. Тези съвсем ни правят на балами. И колко е отнесена само, загуби си телефона, забрави за семейството при което живее, добре че поне се сети да се прибере  ooooh! Тази серия се прегръщаха с Чани повече отколкото като бяха женени  kiss kiss kiss  Joy

Топката Икбал плюе по Зюза, сигурно е по-достойна, нейното дете не е просто от чужд мъж, а от девер й  newsm78 ooooh! newsm78

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 18:00 от Lily2910

# 126
Лили - ма ти ме Утепа от смях - за малко да си залея клавиатурата с чай!
Ама да знаИш чок си права Laughing - то в многомилионен ИстаНбул има само една болница и един полицейски участОк - та иначе къде ще се срещат горките хорица Joy Joy Joy
Верче Hug предполагам,че говориш не за Йешим ,а за актрисата Серенай Саръкая ,която изпълнява ролята й newsm78 И аз не я харесвам,хем преди това я бях гледала в "Аданалъ",но там ролята й беше много сладка.Сега я гледам в "Прилив-отлив" и съм разочарована - никакво развитие не виждам в нея.Все едно и също,едно и също - нищо ново,никакви умения,а ролята й там е коренно различно от тази на Йешим.Много слаба актриса - само позирането й е забелязващо,е и стайлинга,разбира се - голо краче,дълбоко деколте,фризура и т.н.Ама талант - йок !
Обаче да ви кажа заради тези ни коментари за Серка,авторката на тази тема се отказа от нас и от сериала,та се наложи на стари години да плагиатствам и да пускам темата,за да има къде да си общуваме.Писах й на ЛС,но не благоволи да ми отговори.Надявам се,че това е резултат на крехката й възраст - ученичка е детето, и приема все още нещата много лично. А това просто си е един филм!

# 127
  • Бургас
Нито актрисата харесвам,нито играта и.........а някои писаха,че играела брилянтно....освен крачките напред-назад като е притисната,кривите джуки като е ядосана и прегърбените рамене не показва друго.........Това не означава,че харесвам Топрак,нея съм я критикувала достатъчно.

# 128
Актрисата Серенай и ролята ѝ не ги харесвам ,но играта ѝ в случая ДА ,макар че на моменти малко се "позасилваше" в  изпълненията . Нищо чудно ,че в новото дизи да не е на "мястото си"....възможно е още да не е излязла от тази си роля ...Чела съм изказвания на актьори , че имат нужда от време за да излязат от героите си , естествено не всички ,но при някои го има този проблем.

В "Пепел от Рози " или КВФ по оригинал Берен Саат не е искала по време на  кратките почивки от снимките да разговаря или да се занимава с нещо ,за да не излезе от роля ...професия с плюсове и минуси

# 129
# 130
Диме   Hug Hug Hug

Лелеее, тези комшийките са големи чудовища, сега гледах "Момичето което обичах", Мерве е на 15 години, а на какво е способна, та тя докато стане на 25 ще надмине кака си Йешим   Twisted Evil
spam2 spam2 spam2 spam2 spam2Спокойно скоро ще мине в лагера на добрите!

Цитат
Пътувайки към вилата Топрак само как смени дестинацията - "Г-не карайте към болницата" (или нещо такова) и г-на без да пита в коя направо променя посоката все едно в Истанбул има само една болница. Тези съвсем ни правят на балами. И колко е отнесена само, загуби си телефона, забрави за семейството при което живее, добре че поне се сети да се прибере
напълно съм съгласна и аз точно това си мислех вчера ,като гледах епизода!А сега се разсейвам с темата и кажи речи изтървах половината епизод!!!

# 131
Ееее ,тая Йешка  съвсем изтрещя...кое е по-важно  newsm78 newsm78 newsm78любовта на Чънар или болното дете...

Хукна да търси Топрак с този пищов сигурно ...и като я затрие ,Чънката шЪ я прегърне с двете си ръце...сигУрно...Божееее, луд умора нема....... bash bash bash

# 132
Детето й беше "бордната карта",за да има Чънар.
Ама и Зюмруд като я вижда в какво състояние,само се клещи и рИве.Брат й защо не е с нея.
Тия всичките Ташкаран са "покри,та плачи"!
В 4-я сезон и Керем изтрещя - сети да отмъщава и той за сестрите и майка си.И все друг им е виновен,все друг - те са чисти като вода в планинско поточе Mr. Green
Ай сиктир...вече Twisted Evil

# 133
Ама тая лудата наистина отвлече Топрак, някакъв с кола май я видя , може би ще ѝ даде номера на колата  в полицията

# 134

Общи условия

Активация на акаунт