"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-214.30

• 17 715
  • 748
  •   1
Отговори
# 60

Туй пък откъде го взе...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Красиво е нали?  Joy Joy Joy Щом си го подарявате и му се радвате толкова!  hahaha hahaha hahaha hahaha Малко е зеленичко, но не открих друго!  hahaha hahaha
Леке, леке, ама АРТ  newsm47
Нашето АРТ леке...   Peace  Crazy Crazy Crazy

14-и, Вени  Peace  Hug Hug

http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=17954

# 61

Скрит текст:
Ивееееее, мерсаж много newsm51 за поредния епизод за теглене.
Къде е епизода за теглене  #Crazy Аз ли нещо го пропуснах в целий тоя вихър от страсти  doh doh

На страница втора е.

# 62
Може и да е нечий сън/кошмар тази сцена с тортата...

Мислиш ли?  newsm78 newsm78 Възможно е, ако е така аз веднага ще си призная, че не съм била права, но само за тази част!  Peace

Няма никакво значение как е попаднала на РД-то!  Peace Човек като страда и иска да му простят не отива  на парти (това е второ поредно) с бившето си гадже! И още повече като знае колко Яман не търпи Крачола.  Naughty Naughty Naughty

Той и Яман знаеше, че Мира ревнува от Лейя, но вместо да обядва с Мира, се оказа, че Лейля му яде от сандвича, вместо да бъде до Мира на сватбата на бащата на Ейлюл, се оказа с Лейля на годежа на Айше. И кола не искаше да краде, но се оказа в затвора.
Нещата не винаги са такива каквито изглеждат. Даже и Мира е на път да го разбере.  smile3503

Hug Всички видяхме как Лейля нагло му се натресе и той просто искаше да я махне от работното си място!  Peace И за сватбата пък изобщо не знаеше, че има годеж на Айше и Гирай!  Naughty Naughty А Мира си беше на партито по собствено желание.  Peace Може да не се е забавлява, но не си стоеше сама като Яман. Беше с приятелите си, със семейството си.  А Яман си страдаше сам на пейката и не навираше на никой нещастната си физиономия. Тя можеше да си стои у тях или например можеше да отиде в стаята на Яман и да го чака за да поговорят. Но тя - нееееее, мислеше, че той трябва да и се извинява. А той се върна и ако не я беше видял с Крачола можеше и да отиде на партито и да си поговорят поне малко.  Peace И Яман има вина, но не я обиди по никакъв начин, тя сама си измисли сума ти неща и чак ядоса Ейлюл.  Peace

# 63

Пак забрадка  Mr. Green

# 64

Туй пък откъде го взе...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Красиво е нали?  Joy Joy Joy Щом си го подарявате и му се радвате толкова!  hahaha hahaha hahaha hahaha Малко е зеленичко, но не открих друго!  hahaha hahaha
Леке, леке, ама АРТ  newsm47
Нашето АРТ леке...   Peace  Crazy Crazy Crazy

14-и, Вени  Peace  Hug Hug

http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=17954
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Много ти благодаря, че ги качваш, гледам си ги с голямо удоволствие.
Наде,  Hug  bouquet

# 65
Еее Иве изпревари ме, тъкмо я публикувах и написах възмущението си и ти я публикува преди мен. Може ли всеки път такива да му с навират за снимка със забрадки ???  Tired

# 66
така е по-добре  Wink

# 67
Ани, за Крачолчо нещо по сериозно #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

Joy Joy Joy Joy Joy

Не мога да повярвам, че може да е толкова подъл и долен, честно! Само мръсотии.    

Скрит текст:

Пак забрадка  Mr. Green

Това не е ли грях?  ooooh! До чужд мъж застанала??? Вай, вай ...  ooooh!  Joy Joy Joy

# 68

Така е по - добре, но и цигарката в ръка прикрива. Laughing

# 69

Скрит текст:

Пак забрадка  Mr. Green

Това не е ли грях?  ooooh! До чужд мъж застанала??? Вай, вай ...  ooooh!  Joy Joy Joy

И то до какъв красив мъж !  Crazy  Язък й за забрадката, щом се е снимала до него ,сигурно има и непочтени мисли и голям грях е извършила с тази снимка  ooooh! ......  Joy Joy Joy

# 70
Зори, ами тъкмо е запалил цигарка в някоя почивка и тази му се е натресла, какво да прави горкия?  hahaha hahaha hahaha

# 71
Еее Иве изпревари ме, тъкмо я публикувах и написах възмущението си и ти я публикува преди мен. Може ли всеки път такива да му с навират за снимка със забрадки ???  Tired

Hug Hug Hug

Ани, за Крачолчо нещо по сериозно #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

Joy Joy Joy Joy Joy

Не мога да повярвам, че може да е толкова подъл и долен, честно! Само мръсотии.    

А спирайте се вече, че ще ви погна...  hahaha hahaha
Стреляйте някъде другаде, яяяяяаааааааа  smile3511 smile3511
Крачола, Крачола, той все ви е крив!   Shocked  Кво е виновен човека, че има РД?   Shocked newsm78
Или ако не е неговия, е отишъл на нечий!!!!  newsm78
Кво е виновен, че Мира е там?
  newsm78 Mr. Green
Ай, прибирайте си пушкала!  Naughty Naughty Mr. Green

# 72
Еххх кога ли някоя от нас ще отиде на сета и да се снима така с него.......мечти, мечти....само на сън  Tired

# 73
Вие оставете цигарката му, ми той се е смалил направо от слабост. ooooh!

# 74

Hug Всички видяхме как Лейля нагло му се натресе и той просто искаше да я махне от работното си място!  Peace И за сватбата пък изобщо не знаеше, че има годеж на Айше и Гирай!  Naughty Naughty А Мира си беше на партито по собствено желание.  Peace Може да не се е забавлява, но не си стоеше сама като Яман. Беше с приятелите си, със семейството си.  А Яман си страдаше сам на пейката и не навираше на никой нещастната си физиономия. Тя можеше да си стои у тях или например можеше да отиде в стаята на Яман и да го чака за да поговорят. Но тя - нееееее, мислеше, че той трябва да и се извинява. А той се върна и ако не я беше видял с Крачола можеше и да отиде на партито и да си поговорят поне малко.  Peace И Яман има вина, но не я обиди по никакъв начин, тя сама си измисли сума ти неща и чак ядоса Ейлюл.  Peace
Като че ли някой щеше да я остави да си стои сама в къщи. Това първо. Второ погледнато през нейните очи Яман я излъга. И въпреки това тя го потърси през деня, после цяла нощ стоеше тъжна и самотна и го чакаше да дойде. И подаръка отиде да му остави. Е, после стана каквото стана.  ooooh! Аз не казвам, че Мира е безгрешна. Напротив доста глупости насътвори. Но не мисля, че е толкова черна - егоистка, разглезена снобка и не знам още какво.  Peace И двамата допуснаха грешки и двамата са тъжни и самотни и страдат и ревнуват. На мен ми е мъчно и за двамата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт