"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-214.30

• 17 705
  • 748
  •   1
Отговори
# 45

Туй пък откъде го взе...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Красиво е нали?  Joy Joy Joy Щом си го подарявате и му се радвате толкова!  hahaha hahaha hahaha hahaha Малко е зеленичко, но не открих друго!  hahaha hahaha

# 46
   Добра вечер момичета  Hug Hug Hug
 Страстите са разгорещени - Браво така и трябва да е все пак е 17 серия

Благодаря за новата тема  Саси  bouquet  bouquet  bouquet Радвам се , че сте добре!

Ива  bouquet за ремаркетата

Ани   bouquet  bouquet  bouquet
 Съгласна съм с коментарите Ви и аз искам по-дълго да са скарани и Мира да се осъзнае и да не повтаря
глупостите си
Съгласна съм , че Селим не е много прав , но той трябва в тази ситуация да е твърд и Яман да се стресне малко и да мисли по-вече преди да се хвърля .Отиде и стисна ръката на Гирай при все, че стреля по човек и после бяга с парите , че той Гирай не му ги е искал . Иска ги приятелката на брат му да прави аборт от Гирай. Пълна каша  Mr. Green
Само да отбележа , че за части от минутата се вижда класата на Баръш - твърд, решителен и много ядосан
Браво и на нашия човек.Всички  съчустваме и съпреживяваме с героят му Яман и то само в двете ремаркета , за петък ще видим Joy Joy Joy

# 47
Аз няма да простя на Мира поради простата причина, че тя не отиде при Яман да му каже "извинявай"- проста думичка, но с огромно значение, а е тръгнала да се оплаква на Ейлюл, на Ендер...Нали е страдаща, пък на рд-то как се е разкефила, ами да отиде и да награби Коркунча и да го нацелува за празника и да се приключва. И да уточня, че не ги казвам тези неща, защото не харесвам Серенай, казвам ги конкретно за Мира.
А откъде знаеш, че не е отишла да му го каже, преди да потърси помощ от Ендер?  newsm78
И Яман изглеждаше, че се забавлява с Лейля, ама това се оказа миналата година. Не се знае какъв е този рожден ден.  Peace

# 48

Туй пък откъде го взе...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Красиво е нали?  Joy Joy Joy Щом си го подарявате и му се радвате толкова!  hahaha hahaha hahaha hahaha Малко е зеленичко, но не открих друго!  hahaha hahaha
Леке, леке, ама АРТ  newsm47

# 49
   Едва ли са спомени за предният рожден ден на Коркунч и дано не са. Да си спомня с умиление за РД ли?
 Както и да се е отзовала,  Мира е нагласена с прическа и с вечерна рокля не е случайно попаднала на неподходящото място  Joy Joy

# 50
Аз няма да простя на Мира поради простата причина, че тя не отиде при Яман да му каже "извинявай"- проста думичка, но с огромно значение, а е тръгнала да се оплаква на Ейлюл, на Ендер...Нали е страдаща, пък на рд-то как се е разкефила, ами да отиде и да награби Коркунча и да го нацелува за празника и да се приключва. И да уточня, че не ги казвам тези неща, защото не харесвам Серенай, казвам ги конкретно за Мира.
А откъде знаеш, че не е отишла да му го каже, преди да потърси помощ от Ендер?  newsm78
И Яман изглеждаше, че се забавлява с Лейля, ама това се оказа миналата година. Не се знае какъв е този рожден ден.  Peace
Аааа Вени щом Яман е там няма да е миналогодишен РД!  Hug Може и да си права и фрагманите да са направени така, че да ни заблуждават, но на НГ си беше на влакчето!  Peace Видяхме я.  Peace И сега пак си е на парти. А Яман не ходи никъде. Страда си и толкова, и още повече има и куп други проблеми.  Hug Hug

Ако са ни заблудили, аз ще си призная още в петък като видя сцената!  Hug

Туй пък откъде го взе...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Леке, леке, ама АРТ  newsm47

Ама леке, едва се въздържам да не употребя друга дума с Л  hahaha hahaha hahaha

# 51
  • Яко в Матрицата...
Ани, за Крачолчо нещо по сериозно #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

Joy Joy Joy Joy Joy

# 52
  • Яко в Матрицата...
Може и да е нечий сън/кошмар тази сцена с тортата...

# 53

Няма никакво значение как е попаднала на РД-то!  Peace Човек като страда и иска да му простят не отива  на парти (това е второ поредно) с бившето си гадже! И още повече като знае колко Яман не търпи Крачола.  Naughty Naughty Naughty

Той и Яман знаеше, че Мира ревнува от Лейя, но вместо да обядва с Мира, се оказа, че Лейля му яде от сандвича, вместо да бъде до Мира на сватбата на бащата на Ейлюл, се оказа с Лейля на годежа на Айше. И кола не искаше да краде, но се оказа в затвора.
Нещата не винаги са такива каквито изглеждат. Даже и Мира е на път да го разбере.  smile3503

# 54

Тя трябваше още този петък да му се извини, а не да му ровичка в скайпа и да шпионира.

# 55

Тя трябваше още този петък да му се извини, а не да му ровичка в скайпа и да шпионира.
Още преди Новогодишната нощ Мира отиде да говори с Яман, но той беше излязъл.  Peace

# 56
Бризче. smile3501
Като не и издържат нервите да вземе мерки по въпроса. Crossing Arms
Киара, аз съм една от тези, които бяха на страната на Мира в 15 епизод, нооо в 16 с нейния егоизъм и съжалявайки за собственото си страдание без дори да се замисли дали не му причиниха болка думите й ми стана неприятна. Crossing Arms Тя вместо да му се извини в стаята му, тя тръгна отново да го напада. ooooh!
Добре, разрови се в скайпа му от любопитство, бих могла да я оправдая защото ревността в нея беше взела превест над разума й, нооо да си пише с Лейля от негово име, това вече ми дойде в повече. Не и ли дойде на ум, че като се срещне с Лейля и, ще му стане ясно...ох, спирам, че пак се наемам по адрес на Мирка. Даже не искам да я коментирам.....и си седи на дъното на басейна, голям праз, ми седи си там я. Crossing Arms
Ивееееее, мерсаж много newsm51 за поредния епизод за теглене.

# 57
Аааа Вени щом Яман е там няма да е миналогодишен РД!  Hug Може и да си права и фрагманите да са направени така, че да ни заблуждават, но на НГ си беше на влакчето!  Peace Видяхме я.  Peace И сега пак си е на парти. А Яман не ходи никъде. Страда си и толкова, и още повече има и куп други проблеми.  Hug Hug

Ако са ни заблудили, аз ще си призная още в петък като видя сцената!  Hug

Аз не казвам, че е миналогодишен рожден ден.  Peace Просто не знаем цялата история.
Ама нали не мислиш, че Мира се забавляваше на влакчето и изобщо на цялото парти. Хвана се защото я накараха и то само за малко, колкото да не откаже, но достатъчно, че да я види Яман.  Peace Яман пък беше на бар. Не че и той се скъса от забавление. Просто и за двамата нощта не беше весела.

# 58

Ивееееее, мерсаж много newsm51 за поредния епизод за теглене.
Къде е епизода за теглене  #Crazy Аз ли нещо го пропуснах в целий тоя вихър от страсти  doh doh

# 59
Абсолютно. Това беше толкова грозна постъпка. ooooh! Заслужава да пострада още малко, лошото е само, че заедно с нея и Яман страда.
Рождения ден трябва да е на някой от семейството. Не вярвам отново да е спомен.
Ноооо ако се придържат към оригинала с най-голямо нетърпение чакам да се заключат в магазина.  Joy А и вижте ги само:

Joy

Общи условия

Активация на акаунт