"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-214.30

• 17 711
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема.   bouquet

Прегледах петнадесети епизод. Наистина не разбирам защо сте толкова ядосани на Мира  Rolling Eyes
Всичко, което каза беше от гняв и страх. Не искаше отново да бъде предаде както стана с Оркун и така както баща и предаде майка и и семейството си. За нея Яман е един непознат човек, не знае кой е, от къде идва, какво му е миналото. Нормално е постоянно да се съмнява и да е неуверена. Нито за баща му каза нещо, нито за майка му. Нападна го с мястото, от което идава, защото именно това място я плаши. Тя не го познава, не знае порядките и обичаите му. То и хората ит там я правят уязвима в отношенията и с Яман.  Peace

И на края: СТРАХОТЕН ЧААТАЙ!!!  smile3544

Киара  Hug Hug Hug Hug
И как точно я предаде Яман?  newsm78Тя  видя нещо в мола и си написа сценарий!  Naughty И това за Тозлудере беше ужасно просто!  Peace А най-гадно беше в 16-та серия, когато тя изобщо не осъзнаваше колко го е наранила, ами на всичкото отгоре очакваше той да и иска прошка и да и се моли на колене.  Peace Мен това ме подразни повече даже в нея.  Peace Стигна се до там, че да му рови в скайпа, заслепена от ревност!  ooooh! И после да си прибира онова ластик ли беше, гривна ли не разбрах!  Naughty Осъзна се чак, когато той и каза същите думи, но пак постъпи като малко разглезено момиченце!  Peace И Ейлюл чак и се ядоса и и каза: "Ела на себе си. Говорим за Яман!" Гледай и 16-та серия. Някои момичета също я защитаваха, но след 16-та серия вече неееее!  Peace

# 31
Хайде, оправете си вкуса,  Mr. Green с най-сладкия епизод, излъчен до сега:  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ивеееее   newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 32
Благодаря за новата тема...  HugАни и аз гласувах с -Ще му бъде трудно..... PeaceМоже ли ТВА КРАЧОЛСКОТО И ДА Е ТОЛКОВА КЬОРАВО?????Невижда ли,че Мира е луда по Яман....защо продължява да се излага с тези гадни номерца newsm78 newsm78 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 33
И на края: СТРАХОТЕН ЧААТАЙ!!!  smile3544

Flutter Flutter Flutter ама тук няма халка Laughing

Киарче, изгледай 16 еп. и искам пак да напишеш мнението си. Peace Hug

# 34
Леле големи страсти са се развихрили тук.
Я аз да си пренеса подаръка - лекенцето  Mr. Green
Иве,  Hug Hug Hug   love001  love001  love001  love001

# 35
  • близо до брега на морето
И аз гласувах с НЕ-колкото и да ни се иска, това не е в стила му.Иве HugБлагодаря за торента и на всички момичета от екипа  bouquet

# 36
вместо запис  Mr. Green

Мирка е на кръстопът,
нервите и вече не държат,
Ендер ще трябва да помага,
макар че заслужава Мирето тояга!

А Яманчи много я обича,
но след нея няма той да тича.
Нека малко тя да пореве,
че е сбъркала да разбере!!!

Crossing Arms Crossing Arms  Mr. Green

smile3501 smile3501   bouquet

А аз да ти благодаря, че винаги го оценяваш.   love001  love001  Mr. Green

# 37

Леле как сте яхнали метлите и сте емнали Мира, че и сценарий сте си измислили.  ooooh! Ама това са само фрагманите. Не знаем какъв е този рожден ден, как Мира се е озовала там и какво изобщо е станало. И за кавгата не знаем кога се случва и от какво е продиктувана.  ooooh! И какво като Мира търси помощ от Ендер?  Thinking Та нали иска да се доближи да Яман, да го накара да й прости. Обича го и иска да си го върне. Не прави нещо лошо, подло или незаконно.  Peace

# 38
Добър вечер, сладуранки !  Hug Hug Hug
Тинче, благодаря за новата и прекрасна тема !  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Ураа, имаме си фрагманче  newsm44, ах още повече интересно става  Peace
Отново Мира продължава да се самосъжалява  #Cussing out , и аз малко да пострелям по нея  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Миличкия Яманчи, само как накрая се беше разплакал  Cry , чак и на мен ми стана мъчно  Cry А пък тази Лейля..........  #Cussing out искам да изчезва вече и да си заминава обратно в Германия
А този Крачол пак иска да навреди на Яманчи и по него ще пострелям малко  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Хаха нека му на този Гирай, да види колко ще му е уютно сред затворниците, той си го заслужаваше след толкова долни неща, които правеше
Нямам търпение вече за новия епизод......

На анкетата гласувах: "За момента може, но корените му винаги ще са там", защото той никога няма да забрави преживяното и детството си в Толзудере, все пак там е израснал  Peace

Ани, благодаря за преводите   love001  newsm51 newsm51 newsm51

# 39
Благодаря за новата тема.   bouquet

Прегледах петнадесети епизод. Наистина не разбирам защо сте толкова ядосани на Мира  Rolling Eyes
Всичко, което каза беше от гняв и страх. Не искаше отново да бъде предаде както стана с Оркун и така както баща и предаде майка и и семейството си. За нея Яман е един непознат човек, не знае кой е, от къде идва, какво му е миналото. Нормално е постоянно да се съмнява и да е неуверена. Нито за баща му каза нещо, нито за майка му. Нападна го с мястото, от което идава, защото именно това място я плаши. Тя не го познава, не знае порядките и обичаите му. То и хората ит там я правят уязвима в отношенията и с Яман.  Peace

И на края: СТРАХОТЕН ЧААТАЙ!!!  smile3544

newsm10 newsm10 newsm10

# 40
Аз няма да простя на Мира поради простата причина, че тя не отиде при Яман да му каже "извинявай"- проста думичка, но с огромно значение, а е тръгнала да се оплаква на Ейлюл, на Ендер...Нали е страдаща, пък на рд-то как се е разкефила, ами да отиде и да награби Коркунча и да го нацелува за празника и да се приключва. И да уточня, че не ги казвам тези неща, защото не харесвам Серенай, казвам ги конкретно за Мира.

# 41
вместо запис  Mr. Green

Мирка е на кръстопът,
нервите и вече не държат,
Ендер ще трябва да помага,
макар че заслужава Мирето тояга!

А Яманчи много я обича,
но след нея няма той да тича.
Нека малко тя да пореве,
че е сбъркала да разбере!!!

newsm20 newsm20 newsm20 newsm20  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 Много, ама много си добра, Бризче!!!  Hug Hug Hug

Много красиво леке!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 42

Леле как сте яхнали метлите и сте емнали Мира, че и сценарий сте си измислили.  ooooh! Ама това са само фрагманите. Не знаем какъв е този рожден ден, как Мира се е озовала там и какво изобщо е станало. И за кавгата не знаем кога се случва и от какво е продиктувана.  ooooh! И какво като Мира търси помощ от Ендер?  Thinking Та нали иска да се доближи да Яман, да го накара да й прости. Обича го и иска да си го върне. Не прави нещо лошо, подло или незаконно.  Peace

hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз взех да омеквам, Mr. Green да видим в петък след епизода дали ще й простя или няма да съм пак като тази Яга...  Mr. Green hahaha hahaha
Но наистина дали този РД е на Крачолчо?  newsm78 И ако е негов и Мира по някаква причина е отишла, що дири Яман там?  newsm78 Сигурно ще е друго парти newsm78

# 43

Много красиво леке!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Туй пък откъде го взе...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 44

Няма никакво значение как е попаднала на РД-то!  Peace Човек като страда и иска да му простят не отива  на парти (това е второ поредно) с бившето си гадже! И още повече като знае колко Яман не търпи Крачола.  Naughty Naughty Naughty

Аз няма да простя на Мира поради простата причина, че тя не отиде при Яман да му каже "извинявай"- проста думичка, но с огромно значение, а е тръгнала да се оплаква на Ейлюл, на Ендер...Нали е страдаща, пък на рд-то как се е разкефила, ами да отиде и да награби Коркунча и да го нацелува за празника и да се приключва. И да уточня, че не ги казвам тези неща, защото не харесвам Серенай, казвам ги конкретно за Мира.

Да, можеше да отиде и да каже: Извинявай, не знаех, че думите ми ще те наранят толкова. Бях ядосана. Ревнувах!  Peace Но нееее тя тропа с крак и се фръцка!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

И аз говоря само и единствено за героите в сериала!  Peace Не говоря за актьорите, които явно се справят добре, щом предивизкват такива противоречиви чувства!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт