"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-214.30

• 17 702
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
 Hug Hug Hug

Тинче,    bouquet  bouquet  bouquet

В анкетата гласувах с НЕ.  Peace

# 16
  • Яко в Матрицата...
bouquet  bouquet  bouquet за темата!

На мен ситуацията на Мира и Яман ми изглежда като в песента на Остава:

Обичам те, но съм ти бесен... И е прав Яманчи! Аз също мисля, че още й е рано за прошка на Мира.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И аз да пострелям малко по нея Joy Joy Joy

# 17
Тинче, благодаря ти за новата тема.
Гласувах с опцията- и да, и не.
И да се откъсне от Тодлудере, все нещо или някой винаги, ще го връща там.
Дори с-во Серез да са новото му с-во, дори и да е започнал нов живот, той има и живот изпълнен със спомени, и преди настоящия му, а и не вярвам до края на сериала все да е сърдит на майка си, и най-малкото което е заради нея, и брат си след като го освободят, ще се връща в Тозлудере та дори, и да успее да се откъсне от приятелите си, които за мен не са му такива въпреки, че са израсли заедно.

# 18
В анкетата гласувах с НЕ! Peace

Shocked Shocked Shocked да не сме го обидили нещо?  newsm78 Той пак много внимание обръща на всички да ти кажа.  Peace

Не, не сме го обидили, но като гледам отговаря само на въпроси, а не на снимки или гифчета- Peace Сигурно се уплаши от настоятелните фенки. Laughing

# 19
Тинче,благодаря за новата тема! Прекрасна е!

В анкетата гласувах с не,защото Яман няма да може да се откъсне от Тозлудере..Там е бил домът му,детството му,семейството му..Това не са неща,от които може да се откаже човек..

# 20
# 21
Нека тези,които помнят хронологията на събитията в ОС,да кажат..
Но преди малко в турския дизифорум прочетох,че там Райън,Сет,Мариса,Самър оставали заключени в склада на един магазин.Райън и Сет тръгнали да търсят начин за излизане и се качили горе на отдушника..На връщане при момичетата,Райън чувал как Мариса обяснява на Самър как не може да бъде без Райън..И тука думите на Мира:Без него не мога да продължа,май Яман щял да ги чуе..

# 22
Но преди малко в турския дизифорум прочетох,че там Райън,Сет,Мариса,Самър оставали заключени в склада на един магазин.Райън и Сет тръгнали да търсят начин за излизане и се качили горе на отдушника..На връщане при момичетата,Райън чувал как Мариса обяснява на Самър как не може да бъде без Райън..И тука думите на Мира:Без него не мога да продължа,май Яман щял да ги чуе..

На мен ми се стори, че той ги чува,  Peace но като знам как ги кърпят тия фрагмани... ooooh! Mr. Green
И за Суде си мисля, че чу разговора на АШК и Фарук.
  newsm78

# 23

Лили, аз не съм гледала оригинала, но това, което описваш май ще се случи!  newsm78 Ще я чуе Яманчи и пак ще и прости!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Обича я!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В анкетата отговорих: Ще му бъде трудно.

В анкетата гласувах с НЕ! Peace

Shocked Shocked Shocked да не сме го обидили нещо?  newsm78 Той пак много внимание обръща на всички да ти кажа.  Peace

Не, не сме го обидили, но като гледам отговаря само на въпроси, а не на снимки или гифчета- Peace Сигурно се уплаши от настоятелните фенки. Laughing

Сигурно се е уплашил  hahaha hahaha hahaha Но той си дава сметка, че повечето са Чачови фенки  hahaha hahaha hahaha

Рени стреляй по Мира!!! А по Крачола не ти ли се стреля?  newsm78 Мен той ме дразни повече!  Peace Мира е глезла и не осъзнава какво се случва, но той прави всички гадости умишлено!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 24

На мен ми се стори, че той ги чува,  Peace но като знам как ги кърпят тия фрагмани... ooooh! Mr. Green
И за Суде си мисля, че чу разговора на АШК и Фарук.
  newsm78

Аз сега изгледах пак фрагмана и май наистина я чу Яманчи.  Peace Нали я обича, като чуе това и ще и прости.  Peace

И Судето май чу и много се радвам затова!!! Нека и!! Чакай малко и по нея  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 25
Благодаря за новата тема.   bouquet

Прегледах петнадесети епизод. Наистина не разбирам защо сте толкова ядосани на Мира  Rolling Eyes
Всичко, което каза беше от гняв и страх. Не искаше отново да бъде предаде както стана с Оркун и така както баща и предаде майка и и семейството си. За нея Яман е един непознат човек, не знае кой е, от къде идва, какво му е миналото. Нормално е постоянно да се съмнява и да е неуверена. Нито за баща му каза нещо, нито за майка му. Нападна го с мястото, от което идава, защото именно това място я плаши. Тя не го познава, не знае порядките и обичаите му. То и хората ит там я правят уязвима в отношенията и с Яман.  Peace

И на края: СТРАХОТЕН ЧААТАЙ!!!  smile3544

# 26
  • Варна
вместо запис  Mr. Green

Мирка е на кръстопът,
нервите и вече не държат,
Ендер ще трябва да помага,
макар че заслужава Мирето тояга!

А Яманчи много я обича,
но след нея няма той да тича.
Нека малко тя да пореве,
че е сбъркала да разбере!!!

# 27
Хайде, оправете си вкуса,  Mr. Green с най-сладкия епизод, излъчен до сега:  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 28

Интересно звучи, ще видим. Peace

# 29
Запис! Гласувах с "за момента може,но корените му,винаги ще останат там"!
Саси  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт