Тя видя нещо в мола и си написа сценарий!
И това за Тозлудере беше ужасно просто!
А най-гадно беше в 16-та серия, когато тя изобщо не осъзнаваше колко го е наранила, ами на всичкото отгоре очакваше той да и иска прошка и да и се моли на колене.
Мен това ме подразни повече даже в нея.
Стигна се до там, че да му рови в скайпа, заслепена от ревност!
И после да си прибира онова ластик ли беше, гривна ли не разбрах!
Осъзна се чак, когато той и каза същите думи, но пак постъпи като малко разглезено момиченце!
И Ейлюл чак и се ядоса и и каза: "Ела на себе си. Говорим за Яман!" Гледай и 16-та серия. Някои момичета също я защитаваха, но след 16-та серия вече неееее! 

ама тук няма халка

Ама това са само фрагманите. Не знаем какъв е този рожден ден, как Мира се е озовала там и какво изобщо е станало. И за кавгата не знаем кога се случва и от какво е продиктувана.
И какво като Мира търси помощ от Ендер?
Та нали иска да се доближи да Яман, да го накара да й прости. Обича го и иска да си го върне. Не прави нещо лошо, подло или незаконно.

, ах още повече интересно става
, и аз малко да пострелям по нея
Миличкия Яманчи, само как накрая се беше разплакал
, чак и на мен ми стана мъчно
А пък тази Лейля..........
искам да изчезва вече и да си заминава обратно в Германия

Много, ама много си добра, Бризче!!!

Ама това са само фрагманите. Не знаем какъв е този рожден ден, как Мира се е озовала там и какво изобщо е станало. И за кавгата не знаем кога се случва и от какво е продиктувана.
Та нали иска да се доближи да Яман, да го накара да й прости. Обича го и иска да си го върне. Не прави нещо лошо, подло или незаконно. 

И ако е негов и Мира по някаква причина е отишла, що дири Яман там?
Сигурно ще е друго парти

Човек като страда и иска да му простят не отива на парти (това е второ поредно) с бившето си гадже! И още повече като знае колко Яман не търпи Крачола.
Но нееее тя тропа с крак и се фръцка!
Не говоря за актьорите, които явно се справят добре, щом предивизкват такива противоречиви чувства!
Препоръчани теми