"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-214.30

• 17 736
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Ето, Мира пак иска да си ходи. После реве. Ето това не разбирам и няма да разбера.Чака той да ѝ се моли  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Че и вика.. Абе, овца  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 646
абе голям добитък т'ва бе голям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire луда ли е тая  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy ЙЕТЕР МАААА

# 647
Осъзнала се, дръжки, ще го набие още малко, #2gunfire невротичка.

# 648
Ще се разберат...  Peace Поне поговориха.
А Мерт и Ейлюл като в небрано лозе
  hahaha hahaha hahaha

# 649
М7Я,ти защо се държиш така с мен?
Я:Аз нищо не съм направил.
М:Но каквото да правя,все ми се ядосваш.Кажи,че ме мразиш,кажи го.
Я7Не те мразя.
М:Мразиш ме ,кажи го.
Я7Аз не те мразя,не мога да те мразя..Но съм ти много ядосан..

Ай,от вълнение не мога да превеждам..Страхотна цена..

Я:Ти първо ме накара да повярвам,че ме обичаш такъв,какъвто съм,а после като плесница ми каза откъде идвам..

# 650
Браво на Яманчиииии  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 утрепа я с думи  Peace Peace Peace

# 651

М:Много обичам Яман.Знам,никога няма да мога да го накарам да забрави онези думи,които му изрекох..Познавам много добре Яман,ако продължаваме да не ис говорим така,ще го загубя..

Ето, осъзнала се е.   Peace Стига сте я стреляли  Mr. Green

Лили,   bouquet  bouquet  bouquet

Браво на Яман!!! Дано Лили преведе за да разберете и вие за какво става въпрос и колко всъщност е наранен Яман!!!! От Мира!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 652
кви сладури са Мертчо и Ейлюл Simple Smile)

# 653
Лили   love001  love001  love001 Страхотни думи!!!! Страхотна сцена!!!  Hug Hug Hug

# 654
И продължава да квичи тая бе  #Cussing out #Cussing out

# 655
И кво правят с тия дрехи  newsm78 - мачкат ги, мачкат и хвърлят настрани  Shocked Shocked  Mr. Green

# 656
М7Все пак съм щастлива,че имахме възможност да си поговорим.
Я:Ти не се опитваш да говориш,ти се опитваш да ми се налагаш.
М:Но аз ти казах,че имаш право..
Я:Да,но това не променя нещата.
хайде,останаха заключени сега.Охраната каза,че Мерт има ключ,но изглежда ключът не е за същата врата.

# 657
И продължава да квичи тая бе  #Cussing out #Cussing out

Щото е гъска  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 658

Браво на Яман!!! Дано Лили преведе за да разберете и вие за какво става въпрос и колко всъщност е наранен Яман!!!! От Мира!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да, наранен е   Sad  и аз бях първата, която застреля Мира,  Mr. Green Mr. Green  но вече и той прекалява - обича я,  Heart Eyes  нека й прости!  Praynig

# 659
Направо я срази с думи. Това не е Крачун-Крачола, че да и се моли в краката.

Общи условия

Активация на акаунт