Лазер, Фото или Elos...4

• 130 243
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Сестра ми си купи Ремингтон-а, като има резултати при нея ще пиша, защото мен ак след години ще ме огрее.
/не знам какво става, но една аст от клавиатурата ми не работи Embarassed/

# 481
Ами в книжката към него пише,че не може,обаче аз си го ползвам и нищо ми няма,но все пак всеки си поема отоворност и риск за себе си.

# 482
И в крайна сметка фотото става ли за светла кожа и тъмен косъм Thinking
Май май за всеки си е индивидуално, което прави ситуацията да си купиш уред за домашно ползване - риск печели, риск губи. Close

# 483
Аз ходя на фото епилация и съм със светла кожа и тъмен косъм. На някои участъци съм доволна, на някои не. Но като цяло пак си ръстът. Правя процедури през 6 месеца поне по 1-2 и така забавям само растежа.

# 484
Здравейте момичета! Аз съм с направени две процедури с SHR  на триъгълник и половинка крака и почти нямам косъмчета. Вече са ми на 60 дена. Трябва да правя трета процедура, но не ми остава време. Успех!

# 485
# 486
Здравейте!
Изчетох всички мнения тук (и в предишната тема), но имам няколко въпроса:

1. Какво включва зоната цял интим? Интересува ме някаква част от седалището дали се включва?
2. SHR или лазерна епилация е по-добра?
За SHR видях ваучер в грабо за някакво студио, но имам записан час за лазерна епилация за 7 септември. И сега се чудя дали да отменя часа си за лазерна епи и да си купя ваучер за SHR или SHR не е по-добво от лазерната, както пише в офертата.

Благодаря предварително за отговорите! Simple Smile

# 487
Здравейте! Понеже не искам да си давам парите на вятъра искам да попитам преди да започна да си правя лазерна, shr  или елос епилация трябва ли да изследвам определени хормони, за да видя дали са наред и кои са те?

# 488
Цял интим включва и дупето до където има окосмяване.

# 489
Това с лазерите се убедих, че е индивидуално, според типа косми, кожа и други фактори сигурно.
Аз съм пробвала фото и лазер. Фотото не ми подейства почти никак, от лазера съм много доволна.
Аз съм със тъмни косми, направо черни на повечето места и по-скоро към матова кожа, от този тип който като се изпекат лятото и целогодишно имат тен.

# 490
Привет, преди няколко дни бях на  лазер. Ранно е да се каже каквото и да е, разбира се, но идвам да ви попитам нещо друго, че малко се уплаших.

Разбира се зададоха ми всякакви въпроси за кожата, прием на лекарства и т.н. Обаче аз тотално забравих, че пия една добавка!! Тя е за стави и трябва да я пия само още 10тина дни, честно кзано има много натурален състав и сигурно затова съм изключила за нея....

Въпроса ми е някой сеща ли се какви са тези лекарства или вещества, за да сравня. Освен очевидните- антибиотици, хормонални -  питаха и за други и дали едното не беше магнезий?

Ако някой има някаква идея, ще съм много благодарна, чекакто казах съм се уплашила, а ще мога да звънна най-рано в понеделник на хората. Добавката е Реставит Макс, предполагам питат за фотоучувствителност и едва ли тя води до това, но все пак Embarassed

# 491
Ако някой има някаква идея, ще съм много благодарна, чекакто казах съм се уплашила, а ще мога да звънна най-рано в понеделник на хората. Добавката е Реставит Макс, предполагам питат за фотоучувствителност и едва ли тя води до това, но все пак Embarassed
Точно. Става дума за светлочуствителни съставки - витамин Е, А
Ето тук пише
(прием на медикаменти с високо съдържание на вит. А и Е, които засилват фоточувствителността на кожата, както и някои групи антибиотици)
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0% … D0%B0%D0%BD%D0%B5
.

# 492
  • Varna, Bulgaria
Здравейте!

Искам да попитам дали някоя от вас е използвала услугите на лазер клиник Париж (намира се във Варна)?

В момента имат оферта в грабо за пълен интим (50% намаление) и мисля да закупя направо два ваучера и да направя двете процедури до края на годината - в началото на ноември и в края на декември.

Относно болката - има ли такава след процедурата? Изчетох...почти всички коментари...и останах с впечатление, че има опасност от изгаряне на кожата при лазерна епилация. Това единични случаи ли са или да имам психическата нагласа, че е задължителен елемент (естествено, в лека форма).

# 493
Здравейте!

Искам да попитам дали някоя от вас е използвала услугите на лазер клиник Париж (намира се във Варна)?

В момента имат оферта в грабо за пълен интим (50% намаление) и мисля да закупя направо два ваучера и да направя двете процедури до края на годината - в началото на ноември и в края на декември.

Относно болката - има ли такава след процедурата? Изчетох...почти всички коментари...и останах с впечатление, че има опасност от изгаряне на кожата при лазерна епилация. Това единични случаи ли са или да имам психическата нагласа, че е задължителен елемент (естествено, в лека форма).

След процедурата няма никаква болка , а по време на епилацията не е нещо нетърпимо.Принципно има случаи на изгаряне, но това зависи от компетентността на жената ,която те епилира

# 494
Здравейте, дами!  Stop
Направих си регистрация най-накрая в този сайт, спецално заради голямото ми желание да премахна досадните косми (с лазерна епилация). Чета от 1 час, ако не и повече..от тема 3 до 20та страница тук, но вече се отказах. Научих доста неща. Обаче съм се самонавила да си направя цялостна епилация, като пробвам от корем. Решила съм да почна от там, защото съдейки по обезкосмяването с кола маска и епилатор при мишниците (обикновено само с епилатор ги махам там, освен това лято)..в сравнение с бръснач има голяма разлика и съм почти сигурна, че ще се отрази лазер. На ръцете бях правила грешката няколко пъти да ги обръсна..вече и тях само с епил. и к.м (тях и краката ги наблюдавам, че са еднакво напористи). Обаче на корем, имам чувството, че откакто ми ги пипнаха с к.м. са ми повече и си седят такива, ако не и по-зле и като количество, и като пигментация.
Като цяло много съм намразила бръснач и малко ме притеснява фактът,че само подобно ефективни можем да използваме повреме на процедури (доколкото разбирам са необходими 6 такива за тяло + 2 поддържащи и с 2 отгоре за лице). Притесняваме също, че не съм почнала тази година и ще застъпя лятото, а не искам да прекъсвам. Също се чудя ще пречили на тренировки през ден и на сауна 2 пъти в месеца? Какви кремове е хубаво да се ползва в периода на процедурите, като се има предвид, че имам чувствителна(като повечето жени) и суха кожа..като напоследък ми се люпи и ме засърбява по подбедриците и трябва да се провери от лекар. Не съм си изследвала хормоните, инт. ми е джи-пи-то ли да питам затова или дерматологът, който ще ме епилира също може да ме консултира. Също..тези, които правят лазерната епилация очертават ли, ако искам лента на интима? И в крайна сметка александритен ли е най-добре? И защо е нужно да се продължава с фото еп. ..нали само лазерат може да изгаря изсветлели и изтънели косъмчета?
 newsm78
Благодаря много за отделеното внимание да го прочетете! Ще съм благодарна, ако ми отговорите на въпросите и ако съм изпуснала нещо важно да добавите.  Hug
     Ииии... още нещо.. попаднах на темата, защото търсех мнения за Версус.. все така решена съм за тях, а до тук само от iveto_11 забелязах коментари и от още две дами. Добри са отзивите, но коментарите са много повече за Пикасо, Медидерма и центрове, които не знаех. Ще се радвам да разбера дали някой би ме насърчил за там... ?!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт