Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 694
  • 934
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Аз се святкам на другият ден след бръснене но и при мен замирисва  Mr. Green
Продължих на две седмици но ми излазоха петна по ръцете и минах на един път месечно.
След 8 процедури: Крака - 50%, ръце - тук- там голо петно, интим и подмишници -никакъв Sad

# 421
Да се намеся и аз. В моята книжка пише веднага след бръснене и, че ако има над кожата косъм ще изгори. По-лошото според мен е, че ако има косъм над кожата, то светлината се поглъща от нея и до корена не достига нищо. А честно казано много малко са местата, които можеш да обръснеш идеално.

# 422
Здравейте! На мен мъжа ми днес ми подари този модел Remington ipl6250 i-light essential, има ли някоя мнение за него? Ще съм благодарна, ако някоя сподели. Благодаря предварително

# 423
  • София
Здравейте, реших да си взема фотоепилатор. Разглеждам сайтове,но не знам какво да гледам точно.
Този Silk´n Flash & Go защо е с така разлика в цената?
В каталога на метро е 180 лв,а в сайта 550 лв ? Като свърши лампата от къде се купуват нови?

http://catalogues.metro-group.com/metro-blghariia/nekhranitelni- … cha-15-1/page/6-7

http://www.krasivotialo.com/ipl-silkn-flash-go-luxx-%D1%84%D0%BE … %D0%BE%D1%80.html

# 424
  • Русе
Защото този в Метро е някакъв стар модел с 2 000 импулса а този в сайта е с 125 000.
В сайта би трябвало да има резервни лампи за да си направиш сметка кое е по-изгодно.

# 425
Здравейте! Съжалявам, че може и да се повтарям, но нямаше как да изчета всичко.

Четох хубава статия относно ME MY ELOS TOUCH LIGHT 150000 flashes, някой ползвал ли го е да даде мнение и 450 $ много ли са за него?

bouquet

# 426
Момичета, Моля Ви нека обобщим.  Praynig
Доволни ли сте или не от фотоепилатор??
Найстина при всеки е радлично, но обобщението ще помогне на всички, които сме пред дилема за закупуване.
Благодаря

# 427
Супер доволна съм.
Лумеа за 400-500 лв е моя уред. Започнах подмишници, че не ги излагам на слънце, а и нали тези дни сме на море много се чудих да почвам ли други участъци или не.
Наистина, както пише в упътването резултат със сигурност видях след 4 процедура-50 % по-малко.Преди това не бях сигурна и може да звучи странно, но наистина не бях сигурна, че се случва нещо .
Започнах с идея да се святкам на 2 седмици, но тъй като святканията не са много продължих на всяка седмица.
Започнах и други места, и имам някои плешиви места, но не смея да давам оценка.
Странно е, че всички се оплакват от триъгълника и мишниците а точно там имам резултат.
Аз съм със светла кожа и тъмен косъм и явно за мой късмет съм в идеалния вариант.
При мен след бръснене космите си личат на 2-рия ден а ако имам късмет на 3-4.
В това отношение късмета ми е отвратителен.
Сега макар че имам окосмяване то едва личи-не се зачервявам, не се избивам(както ако се бръсна често), не ми боде.
Който е като мен, знае какво облекчение е това.
Доволна съм защото дори само това да е резултата за мен си струва.
Но пък на другите места имам по 2 процедури така че е рано да говоря.
Ако нещо ви интересува питайте ще пиша.
Мисля, че ако спазвате инструкциите максимално точно, бръснете се добре и се грижите за апарата ще имате също резултати.

# 428
Мерси Eved   bouquet за споделеното мнение.
Очаквам и други мнения, че почти съм извадила паричките, да не отидат на вятъра

# 429
  • Русе
АЗ съм писала малко по-нагоре. Но въпреки не чак толкова големият ефект, аз съм доволна. Бавно растат и все пак изчезват. Малко по-малко.....

# 430
Ще победим! Mr. Green

# 431
Аз също съм писала мнение и то на тази страница.
Това е една от най-успешните и смислени мои покупки.
Никога не бих преминала отново на епилация или друг инквизиционен и болезнен (а и нетраен) метод на обезкосмяване.
Аз не бих се замисляла  Peace

# 432
  • по пътя
Единственият проблем ми е сега лятото, освен мишници и триъгълник друго не мога да правя, не смея с това слънце. Скоро ще трябва да купувам лампа, да видим дали се продават някъде. newsm78

# 433
  • Русе
Предният понеделник се освятках цялата и съвсем неочаквано в събота тръгнахме за морето. Мажа с фактор 50, стоя повече под чадъра и засега като че ли не се виждат петна. Дано не излязат  Praynig
По ръцете  забелязвам  "оцветяване" но то си излезе от повечето сеанси на двете седмици които направих а не сега от морето.

# 434
Супер доволна съм.
Лумеа за 400-500 лв е моя уред. Започнах подмишници, че не ги излагам на слънце, а и нали тези дни сме на море много се чудих да почвам ли други участъци или не.
Наистина, както пише в упътването резултат със сигурност видях след 4 процедура-50 % по-малко.Преди това не бях сигурна и може да звучи странно, но наистина не бях сигурна, че се случва нещо .
Започнах с идея да се святкам на 2 седмици, но тъй като святканията не са много продължих на всяка седмица.
Започнах и други места, и имам някои плешиви места, но не смея да давам оценка.
Странно е, че всички се оплакват от триъгълника и мишниците а точно там имам резултат.
Аз съм със светла кожа и тъмен косъм и явно за мой късмет съм в идеалния вариант.
При мен след бръснене космите си личат на 2-рия ден а ако имам късмет на 3-4.
В това отношение късмета ми е отвратителен.
Сега макар че имам окосмяване то едва личи-не се зачервявам, не се избивам(както ако се бръсна често), не ми боде.
Който е като мен, знае какво облекчение е това.
Доволна съм защото дори само това да е резултата за мен си струва.
Но пък на другите места имам по 2 процедури така че е рано да говоря.
Ако нещо ви интересува питайте ще пиша.
Мисля, че ако спазвате инструкциите максимално точно, бръснете се добре и се грижите за апарата ще имате също резултати.

Здр. би ли споделила, какви са резултатите след още няколко месеца, аз съм точно като теб и обмислям да си закупя уреда.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт