Лазер, Фото или Elos...4

• 130 314
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Някой има ли опит с лазерна епилация в клиника Дерма София http://dermasofia.com/page.php?IDMenu=1096 и може ли да го сподели?

# 526
Здравейте! Някой има ли опит с лазерна епилация в клиника Дерма София http://dermasofia.com/page.php?IDMenu=1096 и може ли да го сподели?

Доста са солени цените там  Shocked

# 527
  • София
Какво ще кажете за диодният лазер?

# 528
Зависи от лазера и от оператора. Аз не случих на оператор - едно, че ми навреди сериозно, второ - стойността на процедурите беше поне с 30-40% по-висока от тази, която плащах в последствие в студио с александритен. Друго - много по-болезнен беше за мен диодният. Като цяло отчитам грешка с избора си на тази процедура.

# 529
Аз имам много добри резултати  Grinning

# 530

Доста са солени цените там  Shocked

Да, наистина са по-високи! Може би лазерът е доста добър... Иска ми се да отида там на епилация, защото имам опит с д-р Весела Петкова и бях доволна (извършваше процедури в един козметичен салон в Благоевград), но това беше отдавна и не знам какъв беше лазера (а и цените бяха по-ниски). А сега цените ме карат да се колебая... Но все пак не е ли по-добре да се ходи на такива процедури в клиника, извършвани от лекар? Защото другите места, които разглеждах като Нирвана, Версус, Лазер център са козметични салони. Май се спрях на Нирвана, ще сподели ли някой мнение? А прочетох хубави мнения за Лазер център, но никъде не пише какъв е лазера, някой знае ли ?  Simple Smile

# 531
Във Версус има дерматолози. Аз съм ходила и в Нирвана и в Хил клиник, но съм най-доволна от Версус

# 532
Но все пак не е ли по-добре да се ходи на такива процедури в клиника, извършвани от лекар? Защото другите места, които разглеждах като Нирвана, Версус, Лазер център са козметични салони.

Лекарите могат да правят определени манипулации, като поставяне на инжекции например, но обикновено това се извършва от медицински сестри; Лекарите са високо квалифицирани кадри: консултации, диагноза, лечение.

Има и специалност медицинска козметика; има и отделно обучение/практика за лицата, които ще извършват лазерни процедури.

# 533
здравейте! в неделя си правих първа процедура на горна устна и брадичка, тоест минали са 4 дни и са паднали 2-3 косъма макс. жената в центъра (лазер център, ако има някакво значение) ми беше обяснила, че на лицето почват да падат по-бързо, каза да очаквам нещо от сорта на 3-4 ден. аз малко вече откачам, защото са супер гадни и черни, аз съм бяла (демек би трябвало да работи за мен) и не мога да мръдна от нас, докато не се разкарат. ясно, че трябва кожата да ги избута блабла, но се чудя, тъй като когато ги подръпна лекичко, усещам някаква болка, тоест свързани са си с корените, трябва ли да се шашкам, че не са се повлияли от лазера според вас?

# 534
Здравейте, и аз се интересувам как са падали космите при вас след процедура. В момента съм на 25 ден след първа процедура на подмишници и триъгълник в Лазер Център. След 10тия ден започнаха да падат и до 14 ден падаха доста интензивно на места. Но все пак аз очаквах да изпада абсолютно всичко и после, като започнат да растат, да са оредели и на места да не растат изобщо (поне с такова впечатление съм останала след четене на коментари по форума). За момента около 10% на подмишниците изобщо не са изпадали и като гледам няма тенденция да падат вече. За триъгълника- отпред изпада почти всичко (с изключение на единични косъмчета), но отдолу си има доста, които изобщо не изпадаха, сигурно повече от половината са си още там, на свивките отстрани също има участъци, където изобщо не изпадаха. Интересно беше, че по време на процедурата попитах дали ще боли и жената каза, че може на срамните устни да боли повечко, а мен всъщност там почти не ме боля, та си мисля, дали не е намалила лазера за там и затова да няма толкова добър ефект. Но все пак ме предупредиха, че точно там се повлияват доста трудно, но не знам, просто очаквах всичко да изпада, а след това вече да се види какво ще расте. Бяха ми казали, че ако има някъкви участъци, при които не изпадат, мога да отида за допълнителна процедура, но за жалост не съм в България и няма как да го направя.
Благодаря предварително за отговорите.
Поздрави!

# 535
Здравейте, и аз се интересувам как са падали космите при вас след процедура. В момента съм на 25 ден след първа процедура на подмишници и триъгълник в Лазер Център. След 10тия ден започнаха да падат и до 14 ден падаха доста интензивно на места. Но все пак аз очаквах да изпада абсолютно всичко и после, като започнат да растат, да са оредели и на места да не растат изобщо (поне с такова впечатление съм останала след четене на коментари по форума). За момента около 10% на подмишниците изобщо не са изпадали и като гледам няма тенденция да падат вече. За триъгълника- отпред изпада почти всичко (с изключение на единични косъмчета), но отдолу си има доста, които изобщо не изпадаха, сигурно повече от половината са си още там, на свивките отстрани също има участъци, където изобщо не изпадаха. Интересно беше, че по време на процедурата попитах дали ще боли и жената каза, че може на срамните устни да боли повечко, а мен всъщност там почти не ме боля, та си мисля, дали не е намалила лазера за там и затова да няма толкова добър ефект. Но все пак ме предупредиха, че точно там се повлияват доста трудно, но не знам, просто очаквах всичко да изпада, а след това вече да се види какво ще расте. Бяха ми казали, че ако има някъкви участъци, при които не изпадат, мога да отида за допълнителна процедура, но за жалост не съм в България и няма как да го направя.
Благодаря предварително за отговорите.
Поздрави!
Би трябвало при процедура да изгорят всичките налични косми (космите, които са във фаза на растеж) и да опадат до 7-14 дни след процедурата; изглежда не са изгорели всичките;
Тябва да направиш няколко процедури през определео време, за да се обхване целия цикъл на растеж на космите, т.е. тези косми които са в покой да израстат за да могат да бъдат третирани.
На лабиите щом не те е боляло, а и космите на са опадали, били са зададени по-ниски степени и за това не са изгорели; зависи какъв тип е кожата ти, ако е светла, това позволява по-високи джаули и няма и опасност от изгаряния.

# 536
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, моля ви за мнение относно лазерите в Jewel skin  и Hill Clinic  за белези от акне за сравнение и дали някой има опит с тях.В първият е Емакс , Хил клиник е Е-матрикс.

е-матрикс не е лазер
аз съм си правила подмлядаваща процедура и ми обясниха подробно

# 537
  • Plovdiv, Bulgaria
Но все пак не е ли по-добре да се ходи на такива процедури в клиника, извършвани от лекар? Защото другите места, които разглеждах като Нирвана, Версус, Лазер център са козметични салони.

Лекарите могат да правят определени манипулации, като поставяне на инжекции например, но обикновено това се извършва от медицински сестри; Лекарите са високо квалифицирани кадри: консултации, диагноза, лечение.

Има и специалност медицинска козметика; има и отделно обучение/практика за лицата, които ще извършват лазерни процедури.

лекарите определят как да се настрои апарата, което е от ключово значение смятам

# 538
Здравейте, моля ви за мнение относно лазерите в Jewel skin  и Hill Clinic  за белези от акне за сравнение и дали някой има опит с тях.В първият е Емакс , Хил клиник е Е-матрикс.

е-матрикс не е лазер
аз съм си правила подмлядаваща процедура и ми обясниха подробно

Знам, че Ематрикса не е лазер, просто не съм била подробна, но ме интересува дали някой си е правил процедура/и  и какво му е мнението от личен опит Simple Smile Дали си заслужава и какви реални реазултати се получават и с каква трайност са. Simple Smile

# 539

лекарите определят как да се настрои апарата, което е от ключово значение смятам

За настройването на апарата, не е необходим лекар.

Общи условия

Активация на акаунт