Лазер, Фото или Elos...4

• 130 285
  • 756
  •   1
Отговори
# 510

Версус са по-добри от Лазер център..
Защо?
Бихте ли обяснили?
[/quote]

За мен Версус са по-добри от гледна точка на технологията. Лазерът им е много по-нов , мощен и безболезнен.В Лазер център се връщах за рекламация за всяка зона(горна устна,брадичка , интим и крака)понеже не ми опадаха всички косми и все още има какво да се желае , но нямам време да ходя пак. Във Версус  такъв филм няма -отивам и епилацията е перфектно направена, без останал косъм по зоните,без да си губя времето за рекламации и връщане за повторно облъчване.

# 511
  • sofia
Здравейте, някой има ли впечатления от лазерната епилация в Evolution center, в мол Парадайс: http://evolution.bg/alma-lasers-shr-epilacia/ ?
Наистина ли този лазер е толкова добър и няма опасност от изгаряне? Обмислям процедури по лицето и много се притеснявам да не си направя по-голям проблем от този, който искам да премахвам – вместо с косъмчета да се сдобия с петна? ooooh!

# 512
Здравейте, някой има ли впечатления от лазерната епилация в Evolution center, в мол Парадайс: http://evolution.bg/alma-lasers-shr-epilacia/ ?
Наистина ли този лазер е толкова добър и няма опасност от изгаряне? Обмислям процедури по лицето и много се притеснявам да не си направя по-голям проблем от този, който искам да премахвам – вместо с косъмчета да се сдобия с петна? ooooh!

С тези бомбастични цени по-добре отиди във Версус. Там поне от личен опит знаем ,  че са най-добрите Simple Smile

# 513
  • sofia
Да, но точно за зоните, които ме интересуват, цените са еднакви, а Парадайс ми е по-удобно като локация. Така че, финансовия ф-р отпада при взимането на решение, а чуденето за качеството остава  newsm78

# 514
  • Sofia
В събота бях на трета процедура с лазер в "Лазер център" - подмишници и бразилски бикини.
Мисля, че ме изгориха, на свивките ми се появиха петна, очаквах да изчезнат. Днес ще им звъня.
Някой друг имал ли е подобен проблем? Дано не ми останат завинаги...

# 515
Няма да имаш и следа скоро Peace
Мен ме изгориха с друг лазер и в друго студио, но не ставаше въпрос за тези леки коричка,  а  за пашкул и отпадане на слой дерма.
Твоето ми изглежда като нормално допустимо
.  Все пак ги потърси за мнение, те са специалистите

# 516
  • София
Момичета, за светла кожа с тъмни косми какво би било най-вфективно? Спрах кола маската с бременността и умишлено 10м вече бръсна триъгълника, защото приятелки казват, че ще е по-добър резултата, но на каква епилация да се спра? Фото ли, елос ли, лазер?

# 517
  • Sofia
Няма да имаш и следа скоро Peace
Мен ме изгориха с друг лазер и в друго студио, но не ставаше въпрос за тези леки коричка,  а  за пашкул и отпадане на слой дерма.
Твоето ми изглежда като нормално допустимо
.  Все пак ги потърси за мнение, те са специалистите

Мерси за успокоението!
Звъннах им сега, казаха да мажа с Дефламол и би трябвало да изчезнат. Ако не да мина да ме видят по всяко време и във всяко студио. Много съм доволна като отношение, дано и от резултата да е така Simple Smile

# 518
И аз съм имала изгаряне от IPL фотоепилация, при това доста масивни и дискомфортни изгаряния и май точно там ефекта е най- добър. Изчезват и помен не остава от изгореното.

# 519
Здравейте, преди около седмица направих 1ва процедура на подмишници и интим в Лазер център.  Не мисля, че още мога да ви споделя резултати, започнаха вече да растат, малко по-бавно от обикновено, но си има доста. Мисля че космите са малко по-тънки и меки.

Имам 2 въпроса към вас:

1во четох, че доста хора споделят, че по месец или 2 след процедурата нямат косми, но при мен не изглежда да е така... сега очаквам след седмица да паднат някаква част, но да видим... или този ефект, за който говорите, че нищо не пониква се получава вече при следващите процедури?

Другото, което исках да ви попитам, във Лазер център ми казаха, че не е добре между процедурите да бръсна...казаха ми около 2 седмици след процедурата да ги избръсна един път, ако искам...но да се опитам до следващата процедура да не ги бръсна... което ми се струва, че ще е трудно, защото особено на подмишниците няма как да си ходя така....не знам дали ще успея да отида след месец и половина на процедура, може би след 2 или малко повече, защото не живея в България, а в чужбина ми идва скъпичко да ходя на процедури. Та няма как да изкарам 2 месеца така, а те ми казаха че така ефектът бил по-добър един вид... което за мен е нелогично, защото нали за лазера е по-добре да са по-дебели космите. Но видях още няколко коментара във форума на хора, които също посещават Лазер център и явно и на тях са им казали така...даже ако помня правилно имаше една жена, която не беше доволна от ефекта и им направила рекламация и те и бяха казали, че е точно затова, защото е бръснала прекалено често.

Благодаря ви предварително.

# 520
  • Sofia
Не са ми казали да не ги бръсна межд процедурите, а да не ги скубя. При нжда да се махнат ми казаха да ги бръсна.
Косъмчетата започват да падат към 10тия ден.

# 521
  • Plovdiv, Bulgaria

аз също се интересувах от тях, лазерът им го има на още 2-3 места, не е лош, но можеш да го намериш на по-добра цена като процедура

# 522
  • Plovdiv, Bulgaria
Не са ми казали да не ги бръсна межд процедурите, а да не ги скубя. При нжда да се махнат ми казаха да ги бръсна.
Косъмчетата започват да падат към 10тия ден.

така трябва

# 523
Здравейте! Искам да попитам някой бил ли е в No+ Vello Bulgaria (в Пловдив) и какви са ви мненията, доволни ли сте? newsm78

# 524
Здравейте, моля ви за мнение относно лазерите в Jewel skin  и Hill Clinic  за белези от акне за сравнение и дали някой има опит с тях.В първият е Емакс , Хил клиник е Е-матрикс.

Общи условия

Активация на акаунт