Лазер, Фото или Elos...4

• 130 137
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
уффф не съм написала, да за Варна говорех

# 91
При мен след толкова процедури само космите станаха по фини, но за изчезване и дума не може да става

# 92
Не ходиш ,където трябва.Другия вариант е да имаш хормонални проблеми.

# 93
При мен след толкова процедури само космите станаха по фини, но за изчезване и дума не може да става
Наистина нещо не е наред. Аз съм 9 седмици след втората процедура епилация на цели крака с александрит-лазер и едва виждам някакви косми. Имам тук-там, при това почти незабележими. Тази седмица отивам на трета. Огромен е ефектът при мен.

# 94
Здравейте,
Някой случайно да може да сподели мнения за лазерната епилация в Beauty Studio MAX ?

# 95
Аз пак... Моя позната е ходила в Леграно и и е много доволна.На бразилски триъгълник,който включвал и зона извън бикините+ перианалната зона.Всичко за 45лв. На мен ми се вижда супер,но нещо не ми е реална тази цена и не смея да се престраша.
  Чудя се още къде да отида и дали има смисъл да започвам сегао,и да направя няколко процедури до лятото или да отложа за есента?

# 96
  • София
Аз пак... Моя позната е ходила в Леграно и и е много доволна.На бразилски триъгълник,който включвал и зона извън бикините+ перианалната зона.Всичко за 45лв. На мен ми се вижда супер,но нещо не ми е реална тази цена и не смея да се престраша.
  Чудя се още къде да отида и дали има смисъл да започвам сегао,и да направя няколко процедури до лятото или да отложа за есента?

Да, доста примамливи са им цените. И аз се чудех за тях, но в нета не открих много отзиви и май всички бяха отрицателни. И някъде напред в темата бях питала - и там нещо такова споменаха. Би ли разпитала твоята позната колко пъти е ходила, какъв е резултата и всичко, за което се сетиш и ако може да споделиш.   bouquet

# 97
Засега не направила само една процедура лазер; мишници,триъгълник и перианална зона за 45лв.Досега ходеше в Пикасо.Има ефект при нея ,това й е 3-та процедура,но каза,че сравнено с Пикасо е в пъти по-доволна в Леграно.Момичето,което е правило процедурата е било много внимателно,методично и старателно.Ще пиша пак как вървят нещата.

# 98
  • София
Аз съм след трета процедура фотоепилация на триъгълник, след всеки път става по-малко неприятно. Исках да попитам за тази зона как вървят цените, аз плащам 50 лева- добре ли е?

# 99
Момичета,в Хил клиник има -20% на всички процедури през март месец.Аз днес имам час за консултация и ще ходя.

# 100
Ама те  " ХИЛ Клиник " нямат лазер май. Поне до февруари началото нямаха .Може да са си купили.

коикоии  добре е 50 лв, особено ако си доволна. Дано да имаш по -траен резултат, че много често има добър реултат и като спреш след няколко месеца пак почват да никнат .Даже малко ефтино ми се вижда.

# 101
Пикасо Naughty -не .Няма да сте доволни- гарнтирам.Ефекта ще е временен, но все пак пишете да се знае.Вашия опит е важен за другите.

# 102
Ама те  " ХИЛ Клиник " нямат лазер май. Поне до февруари началото нямаха .Може да са си купили.

коикоии  добре е 50 лв, особено ако си доволна. Дано да имаш по -траен резултат, че много често има добър реултат и като спреш след няколко месеца пак почват да никнат .Даже малко ефтино ми се вижда.
Явно имат,лекарят каза,че разполагат с три различни апарата за епилация .

# 103
Здравейте!
Мисля и аз да се пусна на пързалката на "вечното обезкосмяване"  Grinning Grinning От доста време разглеждам оферти и студио "Орхидея" в Гео Милев има доста примамливи предложения.
Някоя от вас, дали има някакви впечатления, цените им са доста ниски и ми е наблизо, затова ги избрах.
Много ще се радвам, ако някой може да ми даде инфоамация.

Виждам от темата, че е доста ключово дали салона и техниката са добри.
Благодаря предварително.

# 104

Явно имат,лекарят каза,че разполагат с три различни апарата за епилация .
Да ,ама за лазерна епилацияли става въпросили за IPL ?Има Голяма разлика.

Общи условия

Активация на акаунт