Лазер, Фото или Elos...4

• 130 385
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, Zon. За следващата процедура вече ще изчакам максимално дълго. Simple Smile

Плаша се вече, като ви чета - да не се окаже, че след 4-тата процедура всичко си е същото.  Имам платени 5 процедури, може после да пробвам с диоден лазер, щом е по-ефективен....

# 121
Привет!Преди няколко дни си направих лазерна епилация на горна устна.Докторката ми каза, че косъмчетата постепенно ще бъдат избутани от кожата и ще падат.Може ли някоя от вас да ми сподели в какъв етап от време ще стане това? Мога ли да ги махам с нещо до следващата процедура?
Благодаря ви!

# 122
Привет!Преди няколко дни си направих лазерна епилация на горна устна.Докторката ми каза, че косъмчетата постепенно ще бъдат избутани от кожата и ще падат.Може ли някоя от вас да ми сподели в какъв етап от време ще стане това? Мога ли да ги махам с нещо до следващата процедура?
Благодаря ви!
Скоро ще започнат да ти падат. В тази зона космите имат по-ускорен цикъл на растеж и кожата се регенерира по-бързо.

Можеш да ги подрязваш с ножичка между процедурите.

# 123
При мъжете иска доста повече процедури заради хормоните.Ипри тях има вероятност да не опадат на 100% Заради хормоните отново  Rolling Eyes

# 124
....Може ли някоя от вас да ми сподели в какъв етап от време ще стане това?
След около две седмици падат.

# 125
Здравейте . Радвам се , че открих темата  Hug Аз съм трети ден след процедура в Лазер център София ... Засега мога само да споделя , че съм  доволна от отношението и вниманието  Peace
Момичето , което работи с мен / представят я като д-р ... / беше изключително внимателна и обясняваше много подробно . Правих бразилски бикини и мишници . Още няма да коментирам , тъй като съм в очакване да изпопадат косъмчетата ...Казаха ми , ако не паднат или много бързо ми поникнат новите , да им се обадя .
Цените в момента са им много привлекателни .
....Може ли някоя от вас да ми сподели в какъв етап от време ще стане това?
След около две седмици падат.
Мерси . И аз щях да питам , въпреки че ми обясниха там . В момента стоят като черни точици ... така ли трябва да е ?
Освен това имам и косъмчета , които според мен си имат корен и си растат на общи основания  Confused , т.е. явно не са повлияни от процедурата ... Какъв е нормалния % редукция , след първа процедура ? Аз в момента съм леко обезсърчена . Очаквах като че ли , повече видим резултат  Confused

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 11:23 от Eлия

# 126
Елия,

до 2 дни ще започнат да ти падат, някои след 7 дни. Кожата ги избутва и създава лъжливото усещане, че растат. Хвани някои 'заподозрени' с два пръста след седмица и леко ги дръпни, ако са изгорели ще паднат.

Би трябвало всички налични косми към момента на епилацията да са изгорели:
- това са зоните, които дават най-добри резултати, защото космите са твърди и имат оцветяване/пигментация/;
- зоните не са толкова големи и вероятността да бъде пропуснат някой косъм при процедурата и да не бъде третиран е малка.

# 127
zon - много ти благодаря  Hug Много успокояващо ми подейства коментара ти  Peace

# 128
Мерси . И аз щях да питам , въпреки че ми обясниха там . В момента стоят като черни точици ... така ли трябва да е ?
Освен това имам и косъмчета , които според мен си имат корен и си растат на общи основания  Confused , т.е. явно не са повлияни от процедурата ... Какъв е нормалния % редукция , след първа процедура ? Аз в момента съм леко обезсърчена . Очаквах като че ли , повече видим резултат  Confused
Да, стоят като точици известно време след процедурата - дни няколко.

Не съм специалист, понеже и аз съм само с три процедури до момента, но ми направи впечатление, че много зависи от силата на лазера. Третата ми процедура беше по-силна от останалите, защото си го усещах лазера как пареше. Нямах обаче никакви зачервявания след това (не че е лошо това, след процедурата се мажеш с едно кремче, което явно си казва думата).
Но за сега не мога да скачам от радост.
На 14тия ден и около него ликуваш, че няма и следа от гадовете, ооообаче докато дойде ред до следващата процедура, която е на 45тия ден и пак са се появили. Даже нямам търпение да дойде и да мине. И не мога да преценя реално доколко е добър ефекта.  Confused

# 129
Аз съм с 2 процедури на лице в Пикасо Бургас-засега никакъв резултат. Там си направих и процедура по премахване на капиляр на лицето-пак същото-без резуртат. И сега се чудя дали да продължа, вярно,че на лицето космите се повлияват по-бавно,ама като гледам са ми окапали само 2-3 другите си седят и трябва да ги махам с депилатоар, което е ужасно.
Лелеее,ти направо ме отказваш
Аз смятах утре да ходя до там.Само на лице ли прави,Пробва ли на други места?
Лутам се ,гледам и не зная къде и кого да избера

# 130
Къде в Бургас да направя лазерна епилация -вече се обърках.
Помагайте,моля ви!
ПП От 1 месец се бръсна с идея да го направя ,а сега като чета не смея

# 131
Къде в Бургас да направя лазерна епилация -вече се обърках.
Помагайте,моля ви!
ПП От 1 месец се бръсна с идея да го направя ,а сега като чета не смея
Не се шашкай, първо.
Все отнякъде трябва да го подхванеш. На мен ми казаха, че поне 6 процедури трябва да се направят, за да има резултат. А за лице даже можело и до 10. Така че успех! Аз след моята шеста процедура ще дам отчет.

# 132
http://vo.grupo.bg/all/oferta-fotoepilatsiq-tehnologiq-tsqla-int … -20151?aff_id=119

Какво сте чували за този салон Beauty Angel на Черни връх 32?
Доста изгодно ми звучи, а и четох, че PTF фотоепилацията засега е най-ефективна.

Някой да е посещавал този салон?  Hug

# 133
Абе вие лиди ли сте.Тв аса пълни глъпости.
ПТФ -ГЛУПОСИ.Не си давайте парите.Лъжат Ви.В Пикасо са по- ниски цените, ама няма никакъв резуптат.И тва ПТФ. За нищо не става.А ква е измана тая промоция.От 140 на 20 лв.Да бе!
Ето тука
http://www.epipro.eu/%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be-%d0%b7%d0%b0 … 0%be%d1%81%d0%b8/        е добре обяснено.Четете , информирайте се и тогава си давайте парите с кеф, защото ще сте доволни от резутата.

# 134
Абе вие лиди ли сте.Тв аса пълни глъпости.
ПТФ -ГЛУПОСИ.Не си давайте парите.Лъжат Ви.В Пикасо са по- ниски цените, ама няма никакъв резуптат.И тва ПТФ. За нищо не става.А ква е измана тая промоция.От 140 на 20 лв.Да бе!
Ето тука
http://www.epipro.eu/%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be-%d0%b7%d0%b0 … 0%be%d1%81%d0%b8/        е добре обяснено.Четете , информирайте се и тогава си давайте парите с кеф, защото ще сте доволни от резутата.

e, на няколко места четох, че ПТФ е по-нова и ефикасна от ИПЛ.
А тези оферти за по 20лв си ги обяснявам с това, че салонът е направил инвестиция в машината, която не може да си възвърне и затова пуска на такава безценица, за да си избие поне парите за апаратурата. И все пак какво съветвате вие?   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт