Лазер, Фото или Elos...4

• 130 381
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • Поморие
Къде в Бургас да направя лазерна епилация -вече се обърках.
Помагайте,моля ви!
ПП От 1 месец се бръсна с идея да го направя ,а сега като чета не смея
Не се шашкай, първо.
Все отнякъде трябва да го подхванеш. На мен ми казаха, че поне 6 процедури трябва да се направят, за да има резултат. А за лице даже можело и до 10. Така че успех! Аз след моята шеста процедура ще дам отчет.
Препоръчвам ти SHR епилация в Мирабел. След 2те процедури в Пикасо от които нямаше никакъв резултат, вече съм направила 2 в Милабел и определено има резултат.

# 136
Здравейте!
Мисля и аз да се пусна на пързалката на "вечното обезкосмяване"  Grinning Grinning От доста време разглеждам оферти и студио "Орхидея" в Гео Милев има доста примамливи предложения.
Някоя от вас, дали има някакви впечатления, цените им са доста ниски и ми е наблизо, затова ги избрах.
Много ще се радвам, ако някой може да ми даде инфоамация.

Виждам от темата, че е доста ключово дали салона и техниката са добри.
Благодаря предварително.

И аз вече на няколко пъти се замислям за това студио. Ще е чудесно ако някой може да сподели впечатления  Hug

# 137
Абе вие лиди ли сте.Тв аса пълни глъпости.
ПТФ -ГЛУПОСИ.Не си давайте парите.Лъжат Ви.В Пикасо са по- ниски цените, ама няма никакъв резуптат.И тва ПТФ. За нищо не става.А ква е измана тая промоция.От 140 на 20 лв.Да бе!
Ето тука
http://www.epipro.eu/%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be-%d0%b7%d0%b0 … 0%be%d1%81%d0%b8/        е добре обяснено.Четете , информирайте се и тогава си давайте парите с кеф, защото ще сте доволни от резутата.

e, на няколко места четох, че ПТФ е по-нова и ефикасна от ИПЛ.
А тези оферти за по 20лв си ги обяснявам с това, че салонът е направил инвестиция в машината, която не може да си възвърне и затова пуска на такава безценица, за да си избие поне парите за апаратурата. И все пак какво съветвате вие?   Heart Eyes
      Аз за Пикасо Бургас ще се изкажа....,но ако и в другите центрове специалистите са такива ....просто се отказвам от всякакви процедури
 Ходих за консултация в Пикасо -толкова надъхана.Явно усетиха,че съм решена да направя лазерна епилация,че ми предложиха веднага да ме почват. Дори това,че се бръсна от 10 дена не ги спря.
Когато обаче вдигнах крачола на дънките да покажа ,че всъщност е рано,по мое мнение ,да се еплирам ,видяха ветилигото по краката ми. Едната служителка/лекар според тях/ реагира бурно.При въпроса от моя страна ,има ли проблем с ветилигото те отговориха с  пълен глас и единодушно  "Нееееееее" ......" Докато си говорихме щяхме да направим първа процедура" -допълни едната .

Познайте какво се случи,когато се прибрах и изчетох всичко в нета за лазерната епилация и ветилигото,розацеа и др.кожни заболявания,които са абсолютно противопоказни за такива процедури.
Просто се разтреперах ,при мисълта какво ли щеше да се случи с мен и тялото ми,ако се бях поддала на поканите на тези некомпетентни,увълчи ли се ,неморални,безхаберни и не знам още как да ги нарека служителки на този център.
 Не се лъжете да правите каквото и да е там.Моя опит показа ,че това са най-големите хищници на пазара,готови да съсипят здравето ти за да вземат мизерните стотинки от един така или иначе нещастен човек,обречен да носи това неличимо заболяване-ветилигото.Не искам да си помислям какво можеше да ми се случи  ,дали цялото ми тяло щеше да изгуби пигментация или щях да се покрия с нелечими лишеи и зачервявания,мога само да гадая

# 138
Извинете за глупавия въпрос,нооо цял триъгълник какво означава-само пубиса или всичко/устни/  Embarassed

# 139
По принцип всяко студио си има свои тълкования за зоните  Laughing
Но щом е цял, би трябвало да е всичко  Peace

# 140
В Бургас лазер само в студиото на доктор Йорданова на Кирил и Методий. Другаде не отивам!

# 141
Фотоепилация - не е моят метод. Порастнаха ми косъмчета без пигментация.
Лазерна с диоден лазер - много доволна. Космите по краката видимо намаляха още след първа процедура. Преди два дни направих и на лице, сега чакам да видя резултати.

# 142
Здравейте,
Предлагам Ви да изпробвате на александритен лазер- той е най-подходящ за нашите географски ширини (преобладаваща бяла кожа с тъмни косми). И един съвет - внимавайте с лицето, защото вече е доста слънчево. Използвайте слънцезащитни кремове с поне 50 фактор.
Поздрави

# 143
Мина почти месец от първата ми процедура с IPL ,при която паднаха 1/3 от косъмчетата /триъгълник и бедра/.Все още кожата ми избутва космите ,изгорели при процедурата,нови  още не се виждат да растат.Другата седмица имам втора процедура,но се чудех трябва ли да се изчакат да се появят падналите косми?

# 144
При процедурите с професионални лазери и IPL машини, процедурите за тяло трябва да се правят на не по-малко от два-три месеца период. Само за космите по лицето перода е 1 месец.
Колко процедури Ви препоръчаха да правите?
Поздрави

# 145
Шест засега.

# 146
За тези зони, които си правите шест е ок, но не повече. Относно периода- цикъла на растеж на космите е 2-3 месеца и по-често правене на процедури не е препоръчително.

# 147
Привет на всички,
Предварително се извинявам, че не точно по темата, но не знаех къде другаде да попитам.
Молбата ми е,ако някой знае, дали и къде в България се предлага услугата галванична електролиза - при този метод, иглата предава постоянен ток, което въздейства върху естествената сол в космения фоликул и реагира на натриев хидроксид (луга). Когато натриев хидроксид загрява, той разрушава космения фоликул.
От това,което чета в интернет, почти не се предлага, защото е по-бавен метод, но за сметка на това по-ефикасен и с по-малко странични ефекти.
Моля,ако знаете подобно място, ми пишете на лични, да не прозвучи като реклама.

# 148
Здравейте,
Искам да попитам някой може ли да ми препоръча салон във Варна за лазерна епилация, мисля да пробвам във "Вечна красота",където работят с нов вид лазер. Моля, ако някой е ходил да сподели впечетления.   Praynig

# 149
  • София
Имам въпрос към дамите, които са правили фото на интим.
След първата процедура, имах около 30 % падане на космите, сега правих втора и чакам да видя какво ще стане.
Някак дребен ми се вижда резултата, сравнено с лазера и зоните, които правя с него Rolling Eyes
Така ли е или.....

Общи условия

Активация на акаунт