Лазер, Фото или Elos...4

• 131 340
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Направих си IPL първа процедура на интим , мишници мустак и малка брада, видим ефект щял да има след втора, трябва да си призная и парите са много и болката. Искренно се надявам да съм попаднала на правилното място и ефекта да бъде траен.

Здравейте,
Няма как, ако процедурата е безболезнена да имате задоволителен ефект. Болката е субективен фактор при всеки. Имайте предвид, че при различните зони (лице и тяло) процедурите трябва да се правят на различни интервали. При лицето ще имате много по бавни и незадоволителни резултати спрямо тялото. Би трябвало да са Ви информирали за това.
Поздрави

да, да обясниха ми вече имам записани часове за следващите манипулации , неприятно е с разтящите косми , очаквам мъртвите да се изхвърлят от организма , все още гледката не е прилична, направо броя дните в очакване на красива гледка..

Защо избрахте фото епилация за интимна област? Там няма нужда в 99% от случаите- лазера върши перфектна работа.
Нямах престава за това .....  грешни пари май ще хвърля за тази зона , лазера е значително по евтин

# 166
...лазера е значително по евтин

Къде е този евтин лазер?! Обичайно IPL е на 2/3 от цената на лазера, а понякога и на малко повече от 1/2.

# 167
...лазера е значително по евтин

Къде е този евтин лазер?! Обичайно IPL е на 2/3 от цената на лазера, а понякога и на малко повече от 1/2.

По принцип IPL технологията е доста по-скъпа: има консуматив (лампа) с определени импулси.
При лазера консуматива е по-евтин и издържлив и за това процедурите са по-достъпни.
Аз сравнявам цените на машините от най-висок и професионален клас IPL и лазери.
Не съм виждал по клиниките по-ниски цени на IPL. Моля да ми покажете!

Поздрави
За сравнение: Първата цена е лазер, а по-надолу IPL устройства.
http://www.epipro.eu/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8/

# 168
Да отида ли в неделя веднага след края на менструацията или няма да е толкова ефективно, колкото ако изчакам няколко дни.
На мен ми обясниха, че се изчаква края на менструацията, заради засилените усещания за болка и непредвидимите кожни реакции през този период, а и естествено по хигиенни причини. Няма връзка с ефективността. Била съм на процедура с лазер ден преди М, наистина болеше доста, в други дни не ме боли изобщо.

Благодаря,
ще дам отзиви след посещението.

# 169
Аз ходя тук: http://www.barsony.hu/lezeres-szortelenites-ara
Първите две колонки са цена на лазерна епилация, съответно за жени и мъже. Трета и четвърта са за IPL, за жени и мъже. Цената на лазера е почти двойна, в сравнение с IPL. Така е в цяла Будапеща.
Примерно във Вашия салон горна устна е 20 лв., при нас с лазер е 112 лв., с IPL 63 лв.

# 170
Аз ходя тук: http://www.barsony.hu/lezeres-szortelenites-ara
Първите две колонки са цена на лазерна епилация, съответно за жени и мъже. Трета и четвърта са за IPL, за жени и мъже. Цената на лазера е почти двойна. Така е в цяла Будапеща.
Примерно във Вашия салон горна устна е 20 лв., при нас с лазер е 112 лв., с IPL 63 лв.

Според мен тези цени са така заради по-висок стандарт....не знам точно.
Логично е лазера да бъде по-евтин. Не мога да се ориентирам в този сайт, за да видя машините какви са....дали са професионални не знам.

Поздрави

# 171
Писала съм назад в темите, че преди години започнах процедури с лазер в Пикасо на брадичка и горна устна. След близо 7-8 процедури имах само светли косъмчета и няколко черни на брадичката. Реших да пробвам при д-р Христозов в Ст.Загора. Д-ра ме прегледа и каза, че едва ли светлите ще се повлияят от тук нататък от лазера и предложи фото епилация. Та наистина фотото е по-скъпа процедура, защото сестрата прецени, че за да се обхване целия участък - изчисли на импулси цената и излезе 85 лв, до като в Пикасо ми вземаха 40лв /в Бургас/ или 50лв/в София/. Явно много зависи от модела на апарата, защото в нашия град в по-малки студия вземат по 30 лв за горна устна и брадичка..........Навих се да започна и подмишници и ми предложиха промоцията - плащаш 80лв за 2-ве процедури и 3-та е безплатна. Две седмици след фотото черните косъмчета изпадаха на брадичката и остана 1 само, а на горната устна няма още поникнали. Началото на юни ще отида пак / дано се получат нещата, то аз вече съм ги прежалила тези пари/
Дано се включи Парушева и даде мнение за моя случай newsm78

# 172
Писала съм назад в темите, че преди години започнах процедури с лазер в Пикасо на брадичка и горна устна. След близо 7-8 процедури имах само светли косъмчета и няколко черни на брадичката. Реших да пробвам при д-р Христозов в Ст.Загора. Д-ра ме прегледа и каза, че едва ли светлите ще се повлияят от тук нататък от лазера и предложи фото епилация. Та наистина фотото е по-скъпа процедура, защото сестрата прецени, че за да се обхване целия участък - изчисли на импулси цената и излезе 85 лв, до като в Пикасо ми вземаха 40лв /в Бургас/ или 50лв/в София/. Явно много зависи от модела на апарата, защото в нашия град в по-малки студия вземат по 30 лв за горна устна и брадичка..........Навих се да започна и подмишници и ми предложиха промоцията - плащаш 80лв за 2-ве процедури и 3-та е безплатна. Две седмици след фотото черните косъмчета изпадаха на брадичката и остана 1 само, а на горната устна няма още поникнали. Началото на юни ще отида пак / дано се получат нещата, то аз вече съм ги прежалила тези пари/
Дано се включи Парушева и даде мнение за моя случай newsm78

По принцип това е нормалното развитие на процеса- започва се с лазер (при тъмните косми) няколко процедури и след това като изсветлеят се завършва на IPL. Но на много малко места могат да Ви предложат пълен набор от професионални машини.
Поздрави

# 173
кокорче,аз до колкото разбирам при теб нещата вървят доста добре.Един косъм нищо не е!
Съгласна съм с казаното от епипро.
При всеки е различен броя на процедурите.Успех и според мен ще останеш много доволна.Поне аз съм много доволна.  bouquet

# 174
...започва се с лазер (при тъмните косми) няколко процедури и след това като изсветлеят се завършва на IPL.
Тази новина много ме радва. Аз съм с 3 процедури с александрит на краката, имат предплатени още две. Казаха ми, че след това веднъж годишно или по-рядко /според нуждите/, ще е необходима по една поддържаща процедура. И се чудех дали да не става с фотоепилация, за по-евтино. Значи става. Grinning

# 175
Това,което Епипро ти е отговорил важи за лице.Не би трябвало да ходиш на потдръжка.При мен изчезнаха напълно. Ако е качествен лазер и нямаш проблеми с хормони.Не излизатбповече косми.Аз повече отдве години нямам.

# 176
Това,което Епипро ти е отговорил важи за лице.Не би трябвало да ходиш на потдръжка.При мен изчезнаха напълно. Ако е качествен лазер и нямаш проблеми с хормони.Не излизатбповече косми.Аз повече отдве години нямам.
В кое студио си ходила и си доволна?

# 177
  • Plovdiv, Bulgaria
А къде в София има студио, което предлага БЕЗПЛАТЕН КОНТРОЛЕН ПРЕГЛЕД  след процедурата?

Навсякъде няма да ти откажат преглед! Да не би да са ти искали пари за контролен преглед? Къде?

# 178
за 10 дни след IPL на брада и мустаци ми изпадаха всички дебелички косми , но тънките още не са....

# 179
Здравейте ! Simple Smile Аз имам проблем с окосмяването по цялото тяло ,а кожата ми кола маска не понася, излизат ми много пъпки.От Бургас съм, но работата е там,че не съм много наясно с тези процедури ,космите ми не са руси ,но не са и прекалено черни и дебели - но са дълги и навсякъде.Имам и по кръста и по ръцете над лактите до рамената...Някоя от вас едва ли ще има чак толкова притеснително окосмяване,но понеже виждам ,че сте запознати бих се радвала да ми  кажете има ли добро студио в Бургас?
Една дерматоложка  ми казва,че лятото не е хубаво да правя процедури,а аз я питах още миналия месец . Искам да си ги махна поне на целите ръце,а не знам дали лазерна или фото епилация и ме е страх понеже имам няколко петна от пъпки (от кола маска) ,а нагоре към рамената също ми излизат лятно време пъпки и ме е страх.Ако започна сега процедури на колко време трябва пак да повторя и за тази пигментация няма ли да помогнат слънцезащитни кремове или нещо подобно... #Crazy

Много се извинявам за некомпетентността си и за многото въпроси, ама като падам от луната-така е  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт