Лазер, Фото или Elos...4

• 130 369
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Фотоепилация - не е моят метод. Порастнаха ми косъмчета без пигментация.
Лазерна с диоден лазер - много доволна. Космите по краката видимо намаляха още след първа процедура. Преди два дни направих и на лице, сега чакам да видя резултати.

Диоден лазер в кое студио си правила?

# 271
Александритен или диоден лазер да избера (пълен интим и подмишници)? Лазер център или Скинконсулт  Thinking

# 272
До сега съм правила лазерна епилация на лице в Пикасо и са останали само светли косъмчета и започнах фотоепилация в Дерматологичен център “Lege Artis Ст.Загора. Направих 2 процедури и прекъснах лятото. Определено има ефект, но ми трябват още. Възползвах се и от промоцията платих наведнъж 2 процедури за лазер за подмишници и получих 3 подарък. Сега пак я има тази промоция и съм решила да направя още 3 процедури, тъй като моите гъсти косми не изчезнаха нацяло, а има тънички.
Да попитам много ли е болезнена лазерната епилация на пълен интим. Искам и там да пробвам, на се страхувам да не ме боли много.

# 273
При всеки е различно.По принцип може дя се намали силата на лазера, ако болката е нетърпима.

# 274
Да попитам много ли е болезнена лазерната епилация на пълен интим. Искам и там да пробвам, на се страхувам да не ме боли много.
Мен ме пръснаха с Лидокаин. Болката беше поносима.

# 275
Моля, някой ако е ползвал услугите на Лазер център на Стамболийски и на бул.Васил Левски, да сподели мнение!

# 276
Записвам се да ви следя и да събирам препоръки.

Имам единствено доста скромен опит с фотоепилация, в малко 'квартално' студио - явно съм живото доказателство, че така не се прави. Laughing Имаше много малък ефект, докато правих процедурите (4, т.е. отгоре на всичко не направих пълен курс) - и ни помен, когато ги спрях.

Идеята ми е да опитам нещо по-'професионално' през зимния сезон.., не съм решила още кой вид, макар че ме изкушават и уредите за домашно ползване  Wink. Не мога да ви опиша колко ми е писнало от гадините #2gunfire Ще се радвам да споделяме и разни промоции или текущи цени за справка Embarassed

# 277
  • София
Здравейте! Записвам се във вашата тема. Не съм хич запозната с тези методи и прочетох тази тема. Явно има доволни и от фото и от лазерната епилация. Решила съм да пробвам със фото за мишници и интим. В квартален салон  ми предлагат цена 60лв пакет за двете, не знам обаче какъв вид е фотоепилацията, как ви се струва  Rolling Eyes Иначе кожата ми е средно тъмна и космите са черни и до сега цял живот са махани с кола маска. Вече месец не съм ги скубала.

Какво смятате за тази оферта, съмнително евтина ли е  newsm78
http://grabo.bg/sofia/fotoepilatziia-078hf6

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 22:21 от _мариана

# 278
Здравейте . Имам изразено (за мен) окосмение по лицето състоящо се от руси косъмчета тип мъх.  Отстрани на бакенбарда имам един черен косъм , който махам с пинсета , а на брадичката имам два твърди черни косъма ( които не са дълги ами пак тип мъх) .Коя процедура ще ми препоръчате за този проблем. Сега съм неразположена и прочетох, че след края на цикъла и по време на овушация ако се приема чай джоджен би имало ефект. Ще се радвам да чуя вашите мнения.

# 279
За русите косъмчета не знам, но за другите не бих предприела нищо. Бих си ги махала с пинсета.

# 280
Болезнена ли е фотоепилацията на интимната зона? И каква трябва да е дължината на косъмчетата?

# 281
Болезнена ли е фотоепилацията на интимната зона? И каква трябва да е дължината на косъмчетата?
Болезнена е, особено на вътрешните места, ако правиш цял интим. Козъмчетата трябва да са максимално къси, т.е. обръснати  Peace

# 282
  • София
Болезнена е, особено на вътрешните места, ако правиш цял интим. Козъмчетата трябва да са максимално къси, т.е. обръснати  Peace

Аз винаги съм правила кола маска на интим, при мен не мога да кажа че беше болезнено. Имаше неприятно усещане от време на време, но в пъти по-малко от колата маска. Относно дължината на космите казаха ми да ги избръсна два дни преди процедурата.

# 283
  • Пловдив
Момичета, бихте ли ми препоръчали в Пловдив къде да си направя лазерна епилация? Имам косми над горната устан и по брадичката и вече ми писна да ги махам с кола маска. Някой са твърди и черни, други са повече като мъх, но пак са тъмни. Мислите ли, че лазерната епилация е подходяща?

# 284
Момичета, бихте ли ми препоръчали в Пловдив къде да си направя лазерна епилация? Имам косми над горната устан и по брадичката и вече ми писна да ги махам с кола маска. Някой са твърди и черни, други са повече като мъх, но пак са тъмни. Мислите ли, че лазерната епилация е подходяща?
Подходяща е,но трябват доста процедури,а през това време космите не могат да се махат от корен,само бръснене или премахване с депилатоар,подкъсяване с ножичка/което не виждам как ще стане естетично/.Чела съм,че поне 10 процедури трябват,което  ще отнеме около година.

Общи условия

Активация на акаунт