Лазер, Фото или Elos...4

• 130 332
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Извинявам се ако задавам тъпи въпроси, но ми е за пръв път и не знам все още кое е нормално при тези процедури. Забелязах, че от 2-3 дни ми се появиха пъпчици в основата на някои косъмчета. Дали е реакция към лазера, нормално ли е?

На мен на горна устна са ми излизали пъпчици след IPL процедура, знам че е от това, след около седмица напълно се заличават без да ги третирам с нищо специално , само хидратация ползвам.

# 316
Да, благодаря ти,  Krismi    bouquet

# 317
Някой купувал ли е домашен уред за епилация? Този на Remington например?

Хвърлила съм му око, но не съм чувала отзиви.  Thinking
Има тема за домашните фотоепилатори,там питай или потърси с търсачката.

# 318
Здравейте, ще споделя и аз опита си с епилациите. По принцип съм със светла кожа и косми. Преди около 3 години правих курс от 10 процедури с Елос и ефект нямаше. Единствено космите ми станаха малко по-светли, но като бързина на разтеж и брой си останаха същите. След време реших да пробвам лазерна, проучих за студио и направих по 6 процедури на същите зони. Останах много доволна и тъкмо прибавих нови зони и забременях. Сега една година не съм ходила и съм много щастлива, почти нищо не ми порасна за цялата година. А горната устна от 2 процедури и нищо няма.
Къде прави лазерна епилация, от която имаше ефект? Може ли на лични?

# 319
Здравейте,
до колкото знам в Русе има 3 места на които се прави лазерна епилация ДИАС, АДАРА и РИЦ,
има ли момичета, които са ходили в някое от тях, може ли да споделят опит.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 19:26 от .Iva.

# 320
Извинявам се ако се повтарям, не зичетох всички коментари, но бихте ли ми казали коя процедура е най-безболезнена. /пиитам за триъгълник зоната/

Благодаря

# 321
но бихте ли ми казали коя процедура е най-безболезнена. /пиитам за триъгълник зоната/
Всеки има различен праг на болка и е относително. Мен диоден лазер Вектус ме боля зверски и то с локално обезболяване.
ДХЗ, мисля преди време ти беше писала за изгаряне при епилация newsm78 Какво лечение приложи? То си е за хирург случая ми, но за сега ще се опитам домашно самолечение до 10-15 дни  ooooh!

# 322
Извинявам се ако се повтарям, не зичетох всички коментари, но бихте ли ми казали коя процедура е най-безболезнена. /пиитам за триъгълник зоната/

Благодаря

Аз ходя на фотоепилация на триъгълника и всичко около него, няма болка никаква.

# 323
Фръц,съжалявам да прочета,че си пострадала.Мазах се няколлко дни с котикостероиден крем/ще о погледна после/ и Пантенол,но моите изгаряния не бяха много сериозни,освен на 2 места големи мехури.
Какво се случи с теб?

Сега ходя на лазерна епилация и мога да кажа,че IPL  ме боля много повече.С лазера нямам почти никакви негативни усещания,а и става много бързо.

# 324
Благодаря за отговора. И аз мислих за Пантенол, но мястото е такова, че нямам идея как да се задържи повече от няколко минути и то в легнало положение, разкрачена.

Чудно ми е защо така се издъни работата...мисля, мисля и освен вариант да ме е повторила...друго не ми идва наум. На другите места (интим) имам следи от термичната работа, но там дали не е било огромен пашкул още в студиото и после да съм махнала горния слой кожа нямам идея. Видях се с огледалото на втория ден и  Shocked Shocked Към 2-3 кв. см съм с открита рана, сълзяща и липса на дерма, до месо...най ме е страх да не се инфектира...та слагам абсорбираща лепенка ту с риванол, ту суха. Притеснена съм доста. Но не искам да всявам страх у четящите...със сигурност съм едно от изключенията  bouquet

# 325
Леле Фръц, работата е сериозна. Отиди на лекар!  Peace

# 326
Благодаря за отговора. И аз мислих за Пантенол, но мястото е такова, че нямам идея как да се задържи повече от няколко минути и то в легнало положение, разкрачена.

Чудно ми е защо така се издъни работата...мисля, мисля и освен вариант да ме е повторила...друго не ми идва наум. На другите места (интим) имам следи от термичната работа, но там дали не е било огромен пашкул още в студиото и после да съм махнала горния слой кожа нямам идея. Видях се с огледалото на втория ден и  Shocked Shocked Към 2-3 кв. см съм с открита рана, сълзяща и липса на дерма, до месо...най ме е страх да не се инфектира...та слагам абсорбираща лепенка ту с риванол, ту суха. Притеснена съм доста. Но не искам да всявам страх у четящите...със сигурност съм едно от изключенията  bouquet

Ето от това ме е страх Sad и не мога да се реша още
Скорошно оздравяване, надявам се да не те боли много Sad Hug

# 327
Фръц!, едно време като родих и ме кърпиха, и после ми се отвориха шевовете, гинекологът ми изписа Маз на Вишневски за зарастване, без да се налага пак да ме кърпят. Това е мехлем с ужасна смрад на катран, но свърши работа. Той го научил, като карал стаж в клиниката по изгарянията и там много го ползвали. Почистваш с нещо - отвара от смрадлика, примерно, после мажеш с мазта и върху нея - марля, че цапа.

А аз искам да попитам някой дали ползва в къщи уред за лазерна епилация, например такъв? Не струва чааак толкова много. Предполагам, че толкова ще ми излезнат и всички процедури, ако ходя в някой център, но дали човек може да се справи сам... Изисква ли някакви умения, обучение?

# 328
Nevenski,има тема за тези домашни уреди.Аз си взех Филипс Лумия,ще дам отзиви по-натам.
Фръц,кортикостероидът е  Адвантан.

# 329
Твърдо за лазерната, аз съм много доволна, мога да кажа за добро място във Варна Wink

Ами кажи, моля те!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт