Лазер, Фото или Elos...4

• 130 282
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, развили сте чудесна тема. Искам да попитам за Инканто(старото Пикасо) в Пловдив, тъй като мисля да си правя епилация на гърди и корем. Мнения за добри дерматологични клиники в Пловдив и като цяло отношение към Инканто или каквито и да е съвети биха били от полза, Благодаря.

# 376
Не съм чувала добри отзиви за Инканто, нямало голям ефект от процедурите им.

# 377
Здравейте, пиша за да похваля салон Нирвана (гр. София).
1. Много уютен, като нов, поддържан и чист.
2. Супер приятен персонал
3. Правих процедура на мишници и интим,и в момента са ми изчезнали доста голяма част от космите, след първата процедура още.
Надявам се натам да става още по-добре  Laughing Sunglasses Heart Eyes

# 378
  • Пловдив
Здравейте, развили сте чудесна тема. Искам да попитам за Инканто(старото Пикасо) в Пловдив, тъй като мисля да си правя епилация на гърди и корем. Мнения за добри дерматологични клиники в Пловдив и като цяло отношение към Инканто или каквито и да е съвети биха били от полза, Благодаря.

За Пловдив ти препоръчвам Лазер Център. Аз ходя там и съм страшно доволна.

# 379
  • София
Здравейте, пиша за да похваля салон Нирвана (гр. София).
1. Много уютен, като нов, поддържан и чист.
2. Супер приятен персонал
3. Правих процедура на мишници и интим,и в момента са ми изчезнали доста голяма част от космите, след първата процедура още.
Надявам се натам да става още по-добре  Laughing Sunglasses Heart Eyes

И аз ходя там и съм изключително доволна!  Peace

# 380
Здравейте момичета! Следя ви , научих много от вас за епилацията, за което благодаря!  bouquet
Избрах за себе си лазерна епилация, имам час за другата седмица в Лазер център на Патриарха ( София) . Дано остана доволна  Rolling Eyes

# 381
Има ли доволни от уреда на Филипс? Обмислям покупката му, но се чудя, защото са много пари, а не знам колко траен би бил ефекта... newsm78

# 382
Има ли доволни от уреда на Филипс? Обмислям покупката му, но се чудя, защото са много пари, а не знам колко траен би бил ефекта... newsm78
Има тема за уредите за дом.употрева.Там има отзиви.Аз в момента го ползван,но старият модел с кабел и засега съм доволна,но съм само на 4 процедури.

# 383
В интервалът между две процедури колко често се налага да се махат? Във Версус ми обясниха, че до 10-тия ден ще ми се струва, че растат, но те са изгорели и ще паднат. Аз не исках да ги махам повече с тези методи докато не паднат, но стоят като черни точки и се виждат от близо. Мога да не контактувам много с хора в тези 10 дни, но нататък...  newsm78 Много ме е страх с това подрязване/бръснене да не стане по-зле положението  Confused Cry За лице става въпрос, не за крака, подмишници и т.н.
aniK, би ли споделила, моля те, как се развиват нещата с падането на косъмчетата. Предстои ми лазер на лице и едва се въздържам да не посегна към пинсетата, както съм свикнала. Дано поне резултатът си заслужава целия тормоз.

# 384
  • Sofia
В интервалът между две процедури колко често се налага да се махат? Във Версус ми обясниха, че до 10-тия ден ще ми се струва, че растат, но те са изгорели и ще паднат. Аз не исках да ги махам повече с тези методи докато не паднат, но стоят като черни точки и се виждат от близо. Мога да не контактувам много с хора в тези 10 дни, но нататък...  newsm78 Много ме е страх с това подрязване/бръснене да не стане по-зле положението  Confused Cry За лице става въпрос, не за крака, подмишници и т.н.
aniK, би ли споделила, моля те, как се развиват нещата с падането на косъмчетата. Предстои ми лазер на лице и едва се въздържам да не посегна към пинсетата, както съм свикнала. Дано поне резултатът си заслужава целия тормоз.

Заслужава си на 100% поне при мен! Цялата гадост е преди процедурата (нескубането) и 10 дни след нея докато паднат. Брадичката ми никога не е била по-гладка, дори вече не се поглеждам в огледалото. Не знам защо толкова време съм се мъчила с пинсетата, чак белег от чопленето си направих  ooooh! Внимавах с коя страна съм обърната към някого, с когото говоря отблизо (понеже косъмчетата ми са основно от едната страна)... абе мъка в продължение на поне 2-3 години (мисля, че от скубането с времето се увеличиха на брой и дебелина  Rolling Eyes). Преди време останах разочарована от процедурите при една пишман козметичка с пишман уред и може би затова нямах вяра Twisted Evil

Миналата седмица си направих горна устна и подмишница, макар че те не са ми никакъв проблем - малко зарибяващо е.

# 385
За тези, които се притесняват от болката - чувството при работа с александритен лазер не бих определила дори и като минимална болка. Даже ми беше приятно охлаждащо Laughing Несравнимо болезнен е диодния лазер при който има контакт между кожата и повърхността на лазерния накрайник. И локалното прилагане на Лидокаин няма кой знае какъв ефект.
Много съм доволна от професионалната работа в Лазер център (Бургас), а и ми излезе с 25% по-евтино за работените зони.

П.С. Благодаря на съфорумките за съветите относно изгарянето, което бях получила:bouquet:За 2 седмици лечение раната ми заздравя и си нося малък красив белег за спомен.

# 386
Фръц,супер.И моите белези още се виждат,надявам се с времето да избледнеят.
Аз в момента не ходя на процедури,освен една поддържаща на 6м. след фотото/бях на лазерна както писах/,защото си купих Филипс Лумеа за домашна употреба и засега/5 процедури/ има ефект.Пиша за това в темата за домашните уреди за епилация.

# 387
Колко време след лазерната процедура трябва да се  маже обработената зона със слънцезащитен крем?

# 388
Две седмици преди и две седмици след процедура не са излага на слънце,според това,което ми казаха на мен.Въпреки това,много тъмна кожа може да бъде изгорена на последваща процедура,и затова е добре да се маже при излагане на слънце през цялото лято.

# 389
10-ти ден от процедурата (правех подмишници) и вече 40 процента от космите ги няма.  Party

Общи условия

Активация на акаунт