Лазер, Фото или Elos...4

• 130 260
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
anik , относно апаратурата на INMODE всичко кето съм видяла от тях работи много бързо и е много ефикасно . Епилацията аз лично съм с две процедури на мишници от декември и нямам и косъмче , от първа процедура ми изпадаха повече от 50% от косъмчетата да не кажа над 70% . Интим на една процедура от два месеца и никои не иска и да се покаже.
Ако те интересува повече информация ми пиши на лично , зе мога да напиша роман , работя с апарата и мога да ви кажа плюсове и минуси

# 436
  • Sofia
Аз ходя във Версус и съм доволна, но не са ми предложили нов лазер, по-скоро затова попитах.
aast, имаш ли впечатления от действието му върху лице? То и аз от втора процедура мишници и интим при Версус нямам вече нищо, но брадичката продължавам да я боря - на третата процедура каточели вече виждам разреждане и изтъняване, но не смея да се зарадвам още - знам, че трябват повече процедури.

# 437
Като чета за резултатите ви   bouquet
Понеже ще пътувам на юг след 2 седмици, ми препоръчаха да отложа процедурата на интим и подмишници за поне месец след излагането на слънце.
То като гледам какво слънце е пекнало...
Та за сега съм в изчакване.
Съжалявам, че не се сетих по-рано.

# 438
Anik философията на епилацията идва от това проводник- косъма и цел за унищожение корена . Колкото по-тънък е толкова проводника е по-слаб и има нужда от силен пиков удар за да унищожи корена . И поради тази причина лазерите са най-доброто решение . Новото поколение диоди и точно този на inmode- Diolaze имат сканираща система в главата , която спомага цялата мощ да се прицели в корените /мястото с меланина/. Тънките косъмчета са упорити но успяват да се разредят , бели няма как да се премахнат, нужно е наличието на пигмент.

# 439
  • София
  А би ли споделила къде има такъв лазер? Може и на лични, ако ще се сметне за реклама, макар че сигурно ще е интересно за повече дами. Аз съвсем се обърках с лазерите-златен стандарт, по-златен стандарт, по-нови и най-нови... Tired

# 440
Здравейте, искам да попитам има ли някой, който моеж да ми даде малко повече информация на Армада? Качествени услуги ли предлагат? Благодаря.

# 441
Aunt ogg
Под златен стандарт се има в предвид спектъра на светлина които се излъчва . Например Ipl апарати които са фотоепилация излъчват да кажем от 750 nm до 1025 nm и образно да кажем всички тези светлини се поглъщат от различни структури на кожата и поради тази причина не са толкова мощни , защото енергията нужна да унищожи корена се разсеива в останалите структури . Лазерите излъчват спектър 750-810nm (златен стандарт) в този по-ограничен спектър и тази светлина се поглъща само и единствено от меланина на косъма , а това е причината те да са толкова ефективни няма разсейване ...освен ако 1. Апликатора не е плътно поставен върху кожата такива са по-старите лазери /александритен/ там птново има загуба на енергия 2. Не е достатъчно мощен и се получава една неприятна ситуация - фоликулите се стимулират

# 442
  • София
Привет. Записах си час за тази седмица в Лазер Център. Знаете ли как се използва промоцията за потребители на форума? как точно се удостоверява, че си потребител?

# 443
  • София
Привет. Записах си час за тази седмица в Лазер Център. Знаете ли как се използва промоцията за потребители на форума? как точно се удостоверява, че си потребител?

Само казвате, че сте видели промоцията в BG-Mamma. Това е достатъчно. Няма да Ви искат потребителско име или нещо друго.

# 444
  • София
Благодаря. Странен подход Simple Smile

# 445
Но пък действа.  Grinning

# 446
  • София
Здравейте, имам един въпрос и ще бъда много благодарна ако някой ми отговори.

Избрах да си направя фотоепилация на зона бикини и крака. Ако сега си направя първата процедура(април), след около два месеца трябва да си направя втората(юни), доколкото разбрах. В такъв случай мога ли да отида на море през юли и да се пека? Тоест някъде две седмици след процедурата? Удачно ли е да започна сега с процедурите или да изчакам след морето?

Благодаря предварително!  Hug

# 447
  • софия

Избрах да си направя фотоепилация на зона бикини и крака. Ако сега си направя първата процедура(април), след около два месеца трябва да си направя втората(юни), доколкото разбрах. В такъв случай мога ли да отида на море през юли и да се пека? Тоест някъде две седмици след процедурата? Удачно ли е да започна сега с процедурите или да изчакам след морето?

Благодаря предварително!  Hug

Аз правя фотоепилация през около 30 дена. Два месеца е много за изчакване.
До юли месец спокойно можеш да си направиш дори 3 процедури

# 448
  • София

Благодаря предварително!  Hug

Аз правя фотоепилация през около 30 дена. Два месеца е много за изчакване.
До юли месец спокойно можеш да си направиш дори 3 процедури

Много благодаря за отговора! А колко време след процедурата мога да се излагам на слънце?

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 21:05 от МирaМира

# 449
  • софия

Много благодаря за отговора! А колко време след процедурата мога да се излагам на слънце?

Аз се криех максимум 3-4 дена. Не съм имала проблеми никакви. Можеш да ползваш и слънцезащитен крем, ако имаш някакви притеснения

Общи условия

Активация на акаунт