Лазер, Фото или Elos...4

• 130 193
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Аз винаги съм ги спазвала, даже свръхпедантично, но имам белегчета тук-таме. Вярно, не са набиващи се на очи, но стоят вече няколко години и не вярвам някога да изчезват. Не съм се подлагала на процедури само в едно-единствено студио, така че отхвърлям възможността проблемът да е в козметичката, която е работила с иглата. Просто кожата ми е по-чувствителна, явно. Чела съм за много такива случаи в нашенските и международните форуми - така че моят горещ съвет е, който реши да се захваща с електроепилацията, да пробва първо на едва няколко косъма, за да види как му се отразява процедурата и тогава да заложи на по-голяма зона. Peace

# 601
Дами, за сключени черни вежди, които скубя от години с пинцета, кое е най-удачното, фото или лазерна епилация, решила съм първо да опитам с междувеждието, пък после, ако има + ефект и съм доволна, останалата част?

# 602
  • София
Според мен за лицето е по-добре лазерна.

# 603
  • Sofia
Според мен за лицето е по-добре лазерна.

И до колкото знам правят само междувеждие (ключ), самите вежди не пипат заради близостта до окото.

# 604
Благодаря ви.  HugЩе се интересувам, дори и само м/увеждие да е, пак ще е един ангажимент по-малко. Simple Smile

# 605
Моля, мили дами да ме посъветвате какъв фотоепилатор да си купя? Simple Smile Heart Eyes

# 606
Моля, мили дами да ме посъветвате какъв фотоепилатор да си купя? Simple Smile Heart Eyes
Филипс Лумеа, сега на Шел е в промоция с точки и може да се купи за 350лв. Аз съм много доволна,

# 607
  • Казанлък
ДХЗ, ти взе ли го? Доволна ли си от резултата?

# 608
ДХЗ, ти взе ли го? Доволна ли си от резултата?
Аз имам Лумеа от 2г. и съм много доволна.

# 609
Здравейте, дами  Simple Smile Регистрирах се специално за това и силно се надявам да можете да ми помогнете. От години се канех за лазерна епилация на интим, и накрая след съвет на маникюристката ми започнах процедури в студио "Вечна Красота" в гр.Варна, купих си цял пакет от 6 процедури заради добри отзиви от клиентки на маникюристката ми, но .. след няколко процедури видях, че меко казано съм се прецакала, както и тя.. Направих шестте процедури като ефекта е минимален и в момента съм на кръстопът къде да продължа, за да не загубя и малкия ефект който съм постигнала, последната ми процедура беше на 31.10. и е желателно да ги продължа сега. Моля, Ви помагайте, насочете ме къде във Варна има ефект. Благодаря предварително!

# 610
Някакви идеи за студио в Младост /гр. София/ за лазерна епилация? Или източните квартали?

# 611
В Младост 4, до метростанция Бизнес парк - http://skinline.bg/ - бях чела някъде добри отзиви.

# 612
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, момичета! надявам се да сте заредени с празнично настроение и със сърца, стоплени от л/бовта на близките!

ambela7: Аз ходя в Лазер Клиник Париж (на Чаталджа) и см изкл. доволна - 4 процедури интив в рамките на година ми бяха достатъчни (е, има останали 10тина космчета, но и не съм образец за редовни посещения). Там използвам услугите на Таня (веднъж бях при нейна колежка и се разочаровах - претупа ме за има няма 5-10 минути и ефект нямаше)

# 613
Дами, помагайте, за вежди/междувеждие/ Варна, къде да си направя ефикасни и достъпни финансово процедури? Или да си закупя изпитан фотоепилатор, че ми писна с пинцета.  Hug

# 614
  • Пловдив
Дами, помагайте, за вежди/междувеждие/ Варна, къде да си направя ефикасни и достъпни финансово процедури? Или да си закупя изпитан фотоепилатор, че ми писна с пинцета.  Hug

До колкото знам домашните фотоепилатори не трябва да се използват за и около веждите. По-добре провери в някой салон дали не предлагат такава услуга.

Общи условия

Активация на акаунт