Лазер, Фото или Elos...4

• 132 230
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Чела съм, че електроепилацията е много ефикасна, но и болезнена. Някой правил ли е и къде? За София питам.
В Борекс; за руси, по-светли и/или мъхести косми, или за изчистване на такива след поредица от лазерни процедури е много добро решение.

Но за бедра не става електроепилация правилно ли разбирам?

Навсякъде става; в България не правят на вежди, мишници и лабии.

# 586
Благодаря!

# 587
Здравейте момичета! Реших да се регистрирам и да споделя своя опит в борбата с тези гадинки. Дълго време си правих фотоепилация на интим и подмишници, но имаше ефект за изключително малко време, безброй процедури направих и накрая се върнах там откъдето бях тръгнала, не бих пррпоръчала фото, но в крайна сметка предполагам е и индивидуално.  Последно започнах да си правя епилация с диоден лазер в Abi beauty salon в дружба. Имаше много голям ефект още след първата процедура, направих три и сякаш виждах края на мъките, но изведнъж ми избиха страшно много, едно 50 процента от космите се върнаха. Аз лично мисля, че се дължи на това, че бях под много голям стрес, изключитлено нервна и емоционална бях в този период, много натоварена и почти не съм спала.. Сега все пак реших да продължавам да опитвам, имаше ефект след последната- доста окапаха и ги няма, но се чудя вече съм на 5-6та процедура дали там да продължавам да пробвам или някъде другаде.. Как мислите? Някой друг има ли впечатления от този салон? Като гледам предимно препоръчвате Лазерен център и Версус. А салоните на murphy? Някой ходил ли е, четох, че са с диоден лазер Elysion.
Благодаря и хубав ден на всички!

И аз съм се насочила към това студио Аби. В крайна сметка продължи ли с процедурите? Там обясниха ли ти защо са се върнали космите?

# 588
  • София
Здравейте,за лазерна епилация на горна устна съм се насочила към Версус,някой правил ли си е горна устна там , може ли да каже впечатления,след колко време се появи ефект?Имаше ли болка,зачервяване?

# 589
Здравейте, бихте ли дали отзиви за No+Vello, ако някой е ползвал? Мисля да правя цял триъгълник, но се чудя доколко качествена услуга предлагат и най-вече дали няма да имам лоши последствия за кожата, тъй като моята е чувствителна там и в момента имам някакви възпалени косъмчета, с които не зная как да се преборя.

# 590
  • София
Здравейте, бихте ли дали отзиви за No+Vello, ако някой е ползвал? Мисля да правя цял триъгълник, но се чудя доколко качествена услуга предлагат и най-вече дали няма да имам лоши последствия за кожата, тъй като моята е чувствителна там и в момента имам някакви възпалени косъмчета, с които не зная как да се преборя.
Аз не съм ползвала услугите на No+Vello,не знам как работят там,но знам че отношението им е ужасно и ще кажа защо.Преди 2-3 години с една приятелка се разходихме в Mall of Sofia просто се бяхме видяли да изпием едно кафе и да се поразходим.Тя беше с анцунг,не се беше гримирала , беше си вързала косата общо взето не беше правила нищо кой знае какво по себе си.Като цяло тя винаги се поддържа излиза гримирана,нагласена с токчета,но в този ден не беше така.И както си обикаляхме мола тя реши да попита във въпросния център за процедурата общо взето цени и какво горе долу представлява.Не сме очаквали да ни изнасят 1 час лекция,а просто накратко да обяснят за какво иде реч,боли ли,как протича процедурата,косъмчетата трябва ли да се обръснат и т.н. Въпросната госпожа стоеше отпред с колежка от съседния магазин на приказки,и когато приятелката ми каза 'Здравейте,интересувам се от процедурите може ли да ни обясните' тя я погледна с пренебрежение и каза с надсмешка 'Ти имаш ли 18?' просто бяхме втрещени при ''отговора да имам 18'' тя продължи да я гледа като не знам какво като продължаваше да говори и с колежката от съседния магазин и каза ''Ами то като решиш да дойдеш за процеура тогава може да обясня повече сега то е дълго и широко''  Tired Ние си тръгнахме много разочаровани , опитахме се да се свържем с управител,който не вдигаше в последствие се свързахме с него и той не се държа много любезно си направихме окончателни изводи за там.Явно гледат хората по дрехите и така ги преценяват , та приятелката ми отиде в друг център и така.Нещата сега може и да не стоят така,не знам за другите им центрове , но все пак не бих отишла в който и да е техен. Hug

# 591
Здравейте,
аз често влизам, но рядко пиша все ме мързи.... Този път реших да пиша за да споделя и аз моя опит. Направих си лазерна епилация на интим този месец ми беше втората процедура аз съм доволна още след първата 20-30% космите са по малко. Този месец си направих и на горната устна но още нищо не мога да кажа за там. Не ме боля усетих само леко парене. Да да съм била полезна. Когато завълша всички процедури ще пиша пак да кажа за крайния резултат.
П. С. Извинявам се ако има правописни грешки пиша от тела и не ми се проверява..... и още нещо ако ще се подлагате някъде едайте да не е александритен лазер много боляло с него

# 592
От няколко месеца ползвам фотоепилатор на бейбилис. Най много процедури съм направила на интим, но не съм удовлетворена от резултата. Освен това там се напълних с подкожни пъпки, които остават надути като кистички и не минават. На някоя от вас да й излизат такива?

# 593
Наминавам да споделя - почти месец след първа (и за момента единствена) процедура във Версус: подмишници - ни един израстнал косъм (аз съм направо не изненадана, ами шашардисана  Shocked Crazy), бикини - мнооого рехаво тук-там започнаха да растат някои косъмчета, други след като поопадаха на втората седмица още не са се появили. Имам един участък, където обаче са по-гъсти, не знам защо (може би девойката не е хванала добре участъкът с уреда).
Процедурата продължи сборно около 10 минути, не бих казала, че е приятно, но далеч не ме е боляло или нещо подобно.
Следваща процедура след месец (т.е. общо 2 месеца между първата и втората). Не знам какво съм чакала до сега и не съм го направила по-рано  ooooh!

# 594
1 месец е много кратко време, за да си правиш изводи относно резултатите. Peace При мен след процедура не растат поне по 2 месеца, но след това постъпателно, малко по малко, си поникват гадовете. Twisted Evil

# 595
Здравейте момичета  Peace
и аз се реших за трайно епилиране, чудя се между фото (ELOS) и електролиза newsm78 , някои пробвал може ли съвет Grinning
Четох много различни отзиви, повечето казват, че електролизата е единственият перманентен начин, но тя била 3 вида ли, колко бяха  ooooh! има термолиза и още някви  Confused също има и електроепилация, което пък е различно  Tired
А, и ELOS и E-light едно и също ли е?  #Crazy

# 596
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте момичета  Peace
и аз се реших за трайно епилиране, чудя се между фото (ELOS) и електролиза newsm78 , някои пробвал може ли съвет Grinning
Четох много различни отзиви, повечето казват, че електролизата е единственият перманентен начин, но тя била 3 вида ли, колко бяха  ooooh! има термолиза и още някви  Confused също има и електроепилация, което пък е различно  Tired
А, и ELOS и E-light едно и също ли е?  #Crazy

електролизата е много болезнена и бавна, затова никой не си я прави, освен за премахване на бели косми, които не ги хваща лазер
елос, е-лайт, фотоепилация е горе-долу едно и също.

# 597
Не само на бели косми, а и за руси, светли, и такива които не се влияят от лазер. Някои си правят и на черни косми. Не е и толкова болезнена, зависи от зоната и прага на болка, който има всеки.

Форум http://www.hairtell.com/forum/ubbthreads.php/forums/1/1/Professi … Electrolysis.html на който му е интересно; пишат професионалисти и клиенти от цял свят, и най-вече Америка и Европа.

# 598
електролизата е много болезнена и бавна, затова никой не си я прави, освен за премахване на бели косми, които не ги хваща лазер

Най-големият проблем не е, че е болезнена или бавна (дори не бих я определила като по-болезнена от лазера), а това, че особено ако се работи на по-голям участък, при много хора остават белези / пигментации, колкото и да третираш мястото с мазила и пазене от слънце. Защото при този вид епилация е налице пенетрация на кожата с игла, т.е. на мястото на убождането се образува видима коричка, която (поне при мен) стои до 2-3 седмици след процедурата! Confused Зависи и от кожата, разбира се, моята явно е склонна към образуването на белези, макар че с лазерните сесии не съм имала същия проблем. От тази гледна точка, смятам, че електроепилацията е по-подходяща за единични косми или поне малко на брой, но не и за цели зони, като крака, ръце и т.н.

# 599
В общият случай няма проблеми; разбира се трябва да се спазват правилата за безопасност.

Общи условия

Активация на акаунт