Лазер, Фото или Elos...4

• 130 220
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • Plovdiv, Bulgaria
Реших и аз да започна лазерна на триъгълника и днес отидох до Vanity zone да ми обяснят повече неща. Казаха ми, че няма проблем да си я правя в летния сезон и да се пека през август, септември, но аз лично си реших да изчакам, докато приключа с плажовете. Като започна, ще споделям как се развиват нещата при мен Simple Smile

освен, ако не си нудист можеш да си правиш епилация и да си ходиш на море Simple Smile

# 571
Здравейте, случи ми се нещо странно и реших да споделя, за да чуя и странично мнение, че се чудя дали имам основание да се притеснявам. Преди около 3 седмици ходих на лазерна епилация на краката, като козметичката хвана няколко косъмчета и около ушите, понеже много ме дразнеха, а и ставаше въпрос наистина само за няколко косъма. Друг път също е работено именно там и не е имало никакви проблеми. Обаче... Точно между косъмчетата имам една съвсем мъничка, почти незабележима бенка, намираща се пред ухото - тя действително е миниатюрна и се забелязва само при много старателно вглеждане. Самата аз трудно си я виждам. Та, 2-3 дена след последната процедура, наблюдавайки мястото, забелязах, че бенката изглежда малко по-странна и на пипане е непривично грапава, като опърлена. Стана ми учудващо, защото козметичката я беше забелязала и беше отбелязала, че няма да работи в близост до нея. Да, ама след още няколко дена цялата бенка падна под формата на някаква коричка и сега на мястото няма нищо, дори и помен от белег - все едно никога не е имало бенка на това място. Shocked Как да си обясня това? Не съм звъняла на козметичката, защото не смятам, че ще има някаква полза, но все пак ме "гризе" отвътре. Някой с идеи?

# 572
Здравейте, днес ходих в едно студио (не в България) и ми казаха, че уредът им е CPL (XLight). Случайно някоя от вас да знае по-подробно какво точно представлява този лазер и ако има ползвали такъв, да споделят резултати. Казаха ми, че е някакъв нов модел IPL (тоест не е лазер).

Поздрави

# 573
Здравейте, мили дами.
Имам нужда от малко помощ.
Най-накрая се реших да отида на лазерна епилация на горна устна, но ми казаха, че трябва 3-4 седмици , да не съм чистила космите с кола маска.
Това ми се струва невъзможно, работя с клиенти , а това е доста дълъг период.
Когато сте си правили, с какво сте замаскирали растежа?
Бръсненето, ясно че е табо.
Но става ли с депилиращи кремове за лице ?
Космите няма ли да станат по- дебели , видими и груби???
Не, спокойно Simple Smile

# 574
Гърне без похлупак, най-вероятно е било брадавица, а не бенка и е изгоряла.

# 575
Странно, точно на малка бенчица си приличаше, нищо общо с брадавица. newsm78

# 576
Здравейте,
Записах си час за след 2 седмици във Версус. Искам да измисля нещо, за да намаля нежеланото окосмяване в бикини зоната. Чета противоречиви мнения за тях... има ли някой пресни впечатления?

# 577
  • Варна
Записвам се да ви следя.За сега см се насочила към Инканто ,да пробвам с мишници като за начало. Peace

# 578
  • Plovdiv, Bulgaria

преди епилация винаги с бял молив ми щриховат всички бенки така лазерът не ги хваща
непременно го поискай следващия път!

# 579
Ок, дано да имат тази практика. Peace

# 580
Здравейте,
Записах си час за след 2 седмици във Версус. Искам да измисля нещо, за да намаля нежеланото окосмяване в бикини зоната. Чета противоречиви мнения за тях... има ли някой пресни впечатления?

И аз се интересувам за там... Пробвах с епилатори с приставки, но оставам буквално синя след това...

# 581
Здравейте,
То май за всички е така има и добри и лоши отзиви. Аз лично от тях съм доволна, два пъти в годината си правя поддържащи процедури на една зона.
Аз сега се интересувам от епилацията на Инфинити с ваучерите които предлагат излиза доста изгодно като цена, но не съм ги пробвала никога.

# 582
Чела съм, че електроепилацията е много ефикасна, но и болезнена. Някой правил ли е и къде? За София питам.

# 583
Чела съм, че електроепилацията е много ефикасна, но и болезнена. Някой правил ли е и къде? За София питам.
В Борекс; за руси, по-светли и/или мъхести косми, или за изчистване на такива след поредица от лазерни процедури е много добро решение.

# 584
В Борекс; за руси, по-светли и/или мъхести косми, или за изчистване на такива след поредица от лазерни процедури е много добро решение.

Но за бедра не става електроепилация правилно ли разбирам?

Общи условия

Активация на акаунт