Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли детски кът, водна пързалка или други забавления за деца в хотела?
Какво представлява студиото в хотел Serenity Beach?
Какви са разликите в хотел Serenity Beach по време на пиковия сезон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли детски кът, водна пързалка или други забавления за деца в хотела?
-
Какво представлява студиото в хотел Serenity Beach?
-
Какви са разликите в хотел Serenity Beach по време на пиковия сезон?
-
Какви са отзивите за хотел Sereniity Beach?
-
Какви са опциите за резервация в хотел Serenity Beach?
. Мъчно ми е, че заради лошите условия във вашия хотел тази година мъжът ми ще откаже почивките в България за поне 10 години отново. А дали ми е определен период от месеца..... Прочетете и останалите отрицателни мнения и преценете дали пък всичките ви гостенки са в цикъл или нещо с хотела ви не е наред. И още нещо. Наглия ви стил на писане е същия, който държите и на рецепцията устно. Така, че не се излагайте повече, а се съсредоточете около проблемите на хотела, който тази година не са малко. П.п. Главната ви чистачка вчера ми каза да не мърляме толкова след като я помолих да забърше масата ми под чадъра, върху която седеше засъхналия шоколад на дъщеря ми, разлят преди ТРИ дни. Ниската хигиена не се компенсира със заяждане по форумите. П.п.п. Ако имате хотел за 1000 човека и сте на ол би трябвало да имате и ресторант, където да ги посрещнете тези хора. Така, че и низкото ви заяждане е камък само във вашата градина. За паркинга 1камион чакъл щеше да реши проблема. Но ви искате само да вземате, не да давате.... А думата малоумен само към човека, дето ви плаща заплатата. Аз не бих търпяла такъв като вас и 3 мин. А това ви отношение към гост на хотела е абсурдно и недопустимо и ще ви излезе през носа
Иначе до всеки почиващ трябва да има прикрепена чистачка, която да го следва неотлъчно...
Но виж мокри кърпички или салфетки всяка жена носи със себе си... 
Както нямах търпение да идем, така от сега тръпна на какво ли ще попаднем. Това ще ни е първият инклузив на морето, до сега сме били на такъв, но на Пампорово. Всичко беше нормално там, но не знам защо се притеснявам за морската ни почивка.
... не са познали ...
аз съм от тия... тихите води са най-дълбоки, трая си, но качат ли ми се на главата ...