Серенити Бей 2014

• 47 169
  • 452
  •   1
Отговори
# 150
Azzzzzzzz, или г-н упревител на серенити бей! Къде видяхте, че пиша за буря. И в 19 часа съм искала маса Mr. Green заваля дъжд в 22 часа и исках прост о да е отворена вратата към асансьорите, както ВСЯКА вечер, а не да я заключат и да ни гледат как се спъване в дъжда с децата! Хубавата новина е, че тука списващите не ядат доматитес колците и разбират добре профилите с по 1 мнение, които заяждат без факти. Аз съм предложила факти Grinning. Мъчно ми е, че заради лошите условия във вашия хотел тази година мъжът ми ще откаже почивките в България за поне 10 години отново. А дали ми е определен период от месеца..... Прочетете и останалите отрицателни мнения и преценете дали пък всичките ви гостенки са в цикъл или нещо с хотела ви не е наред. И още нещо. Наглия ви стил на писане е същия, който държите и на рецепцията устно. Така, че не се излагайте повече, а се съсредоточете около проблемите на хотела, който тази година не са малко. П.п. Главната ви чистачка вчера ми каза да не мърляме толкова след като я помолих да забърше масата ми под чадъра, върху която седеше засъхналия шоколад на дъщеря ми, разлят преди ТРИ дни. Ниската хигиена не се компенсира със заяждане по форумите. П.п.п. Ако имате хотел за 1000 човека и сте на ол би трябвало да имате и ресторант, където да ги посрещнете тези хора. Така, че и низкото ви заяждане е камък само във вашата градина. За паркинга 1камион чакъл щеше да реши проблема. Но ви искате само да вземате, не да давате.... А думата малоумен само към човека, дето ви плаща заплатата. Аз не бих търпяла такъв като вас и 3 мин. А това ви отношение към гост на хотела е абсурдно и недопустимо и ще ви излезе през носа

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 08:39 от Богиня:)))

# 151
Бухтите свършиха в 8.10. Ще има баница след 9. Който ще яде сега може да си направи сандвич:) ако не му изнася може да го изгонят от хотела Grinning

# 152
Аз нещо не разбирам ... Ако разлея нещо - било аз, било член от семейството, ще си го забърша. Няма да чакам да засъхне, за да правя скандали на хората...  Rolling Eyes Все пак няма да ми паднат ръцете, нито ще ми се провали почивката от 30 сек. усилие  Crazy Иначе до всеки почиващ трябва да има прикрепена чистачка, която да го следва неотлъчно...  Rolling Eyes
Просто разсъждавам писмено на клавиатурата .... Не съм свързана по никакъв начин с хотела и не защитавам никого  Mr. Green

# 153
Ако ти дадат парцал ще го забършеш. Не всички си носим парцал и метла от вкъщи, че да чистим в хотела... А и някои от нас смятат, че е нормално масите да се бършат по- често от веднъж на 3 дни и то ако може без подсещане

# 154
Чак парцал ...  Stop Но виж мокри кърпички или салфетки всяка жена носи със себе си...
Както и да е, едва ли има смисъл да продължаваме тази дискусия  Hug
По-весело изкарване ви пожелавам и по-малко негативни емоции   bouquet

# 155
  • ГО
Направо ми се развали настроението, като прочетох последните няколко страници. Sad Както нямах търпение да идем, така от сега тръпна на какво ли ще попаднем. Това ще ни е първият инклузив на морето, до сега сме били на такъв, но на Пампорово. Всичко беше нормално там, но не знам защо се притеснявам за морската ни почивка.  Rolling Eyes

# 156
  • ГО
Искам да попитам нещо извън предния ми пост.
Понеже прочетох, че на апартамент се полагат 2 шезлонга и 1 чадър, може ли да си носим ние чадър и да си постелим кърпи на плажа до шезлонгите?
Аз съм бременна и сме с 2 деца, мъж, няма как да се съберем на 2 шезлонга.
И друго, от хотела ли нареждат шезлонгите или може да се местят по наше усмотрение?

# 157
  • София
Е,стига де!Наистина ли и на стая и на апартамент се полагат само по два шезлонга+чадър?Ние сме трима възрастни+дете на 8 години и ще имаме право на два?!? шезлонга....?Ами третият възрастен и детето какво ще правят?Извън зоната на хотела ли ще се настаняват или пък на хавлии между шезлонгите?Егати....Пътуваме утре и тръгвам със свито сърце.Не обичам скандалите,но от прочетеното досега в темата и коментарите в сайта на Съни предусещам такива от страна на съпруга ми. Sad

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 20:06 от ilianka/ILIANAD /

# 158
В Албена беше по същия начин, на стая по 2...правилно- неправилно, така е и на другите места, за децата не се полагат. Виж за дете, за което плащам 80 % ...бая скандал бих вдигнала

# 159
Почвам да се отчайвам, като чета последните коментари... Да се надяваме,че септември като отидем след 10ти ще е по-спокойно и по-добре.

Ако смятат да развалят почивката на любимата ми  Heart Eyes ... не са познали ...  Naughty аз съм от тия... тихите води са най-дълбоки, трая си, но качат ли ми се на главата ...  #Cussing out

mijjjka Ти ще дойдеш да помагаш, нали   Whistling

# 160
mijjjka Ти ще дойдеш да помагаш, нали   Whistling

Разбира се, нямаш грижа  Peace
Сигурна съм, че всичко ще е наред и после ще се хвалите с любимата ти  Hug

# 161
  • В.Търново
Това си важи за навсякъде, за стая или апартамент по 2 шезлонга + 1 чадър.За другите се доплаща.Може и ваш чадър да се сложи, но в свободната зона, за да не пречи на другите почиващи. Simple Smile

Аз защо си мисля, че и миналата година връзваха със синджири шезлонгите на басейна, ще се разровя в снимките.

Смъкнала съм ги на диск, но имам спомен , че ги връзваха със синджири.

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 22:26 от rosinau.

# 162
  • ГО
Ехеее, това е ужасно, ако ще ни карат да се разделяме на зона на хотела и такава извън него. Та ние не можем всички да ползваме един чадър, пък било то и голям.
Аз също усещам, че ще има разправии. Съпругът ми е много спокоен, но ако нещо не е наред или несправедливо... ох.
Има ли проверяващи или други, които да следят за ползването на шезлонгите? Аз с едното дете, съпругът ми с другото, няма ли да стане да ползваме 4 шезлонга, ако няма навалица?

# 163
В Албена беше по същия начин, на стая по 2...правилно- неправилно, така е и на другите места, за децата не се полагат. Виж за дете, за което плащам 80 % ...бая скандал бих вдигнала

Не е така навсякъде. На Дюните под всеки чадър има по ТРИ шезлонга , а дори и малка масичка.

# 164
По 3, о ужас, ние сме четирима  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт