Серенити Бей 2014

• 46 427
  • 452
  •   1
Отговори
# 405
Ето още малко снимки:

Последният ден времето се скапа Sad

Малко коктейлчета /само да кажа,че никой не прави проблем да си изкарваш чашите на плажа Wink/

Разбира се не липсваха и СЕЛЯЦИ...  Снимката я направих една сутрин отивайки да закусваме, явно някои са решили,че така е нормално... да си оставят остатъците пред вратата в коридора...   ooooh!

И разбира се прословутият паркинг, имахме късмет като пристигнахме да се освободи място точно до входа на хотела... така,че не се възползвахме от услугите на "паркинга"  Whistling

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 22:36 от DaGa

# 406
  • при моите любими
Момичета ще подновя темата. Имам добра оферта за хотела за новия предстоят сезон. Тази година има средна цена за икономичен апартамент, който се намира на партерен етаж и е с английски двор. Моля тези , които са ги виждали да ми дадат малко повече информация. Оградени ли са? Може ли да се излиза от тях директно? Къде точно се намират, отпред към басейна или някъде отстрани на хотела?

# 407
  • Пловдив
Не може да се излиза директно, оградени са. Отпред до басейна са.

# 408
  • софия
запис и от мен  bouquet

# 409
  • Plovdiv
Момичета и аз съм с молба за повече информация за икономичните апартаменти. Моля тези, които са били в такъв, да ни дадат информация от първа ръка  Hug , а ако имате и снимки, просто би било чудесно   Simple Smile

# 410
  • В.Търново
В офертата на Съни никъде не виждам да предлагат икономични апартаменти.Къде ги видяхте, може ли линк?

# 411
  • при моите любими
В офертата на Съни никъде не виждам да предлагат икономични апартаменти.Къде ги видяхте, може ли линк?

Няма я вече, днес говорих със Съни, няма да има такива. Но имаше до вчера.

# 412
  • В.Търново
Спомням си от тази година коментари, че някои бяха доволни от икономичните апартаменти, други се оплакваха он влага.Реално там няма никаква гледка, защото е стена и заградено около тях, те са в ниското, под нивото на басейна, до колкото си спомням.По-рано там са настанявали хора от персонала, сега не знам точно как е.

# 413
  • Plovdiv
Stranno! Tochno dnes Sani Turs mi izpratiha oferta za ikonomichen apartament! Izvinete za latinicata Sad

# 414
  • В.Търново
Каква е цената на икономичен апартамент за вашия перод?А за края на юни-началото на юли знаете ли я?

# 415
  • Plovdiv
Ot 12.07 do 19.07 - 7 nostuvki - 1230 leva za ikonomichen apartament!

# 416
  • София
За 2+1 ли?

# 417
  • при моите любими
Да днес последно са отговорили на няколко запитвания, но след това е махнато от сайта. Аз пуснах по-късно отново запитване за друго семейство и ми пратиха оферта за апартамент парк със 150лв над нашата оферта за икономичен. Обадих се да ми коригират, че искам за икономичен и ми отговориха, че вече няма да ги предлагат. Няма ги и в сайта на Съни, като цени.  Peace

# 418
  • Plovdiv
За 2+1 ли?
Не, за 2+2 /2 възрастни и 2 деца - едно на 3 и едно на 7 години/
Моята оферта ми я изпратиха вчера предиобед, не зная дали все още е активна, щом cydonia казва, че са и казали, че няма да се предлагат вече  newsm78 Инече 2+1 настаняват в студио, а 2+2 не можели да настанят в студио  newsm78
Иначе в същия период по същите показатели 2+2 апартамент парк, офертата им е  - 7 нощувки с 20% намаление до 31.01. - 1378 лв. /т.е. разлика 148 лв./

# 419
Паркинг към хотела има ли? с ограничени места ли е? Имайте в предвид че ще ходим от 29 август. имам и оферта за тогава.Ако искате мога да я споделя.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт